- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога, как, с кого и защо правите секс?
1. Водя. В момента не - защото нямам приятел и съм си дала малка почивка от всичко свързано с мъже (като изключим приятелството).Първоначално написано от TeenProblem.net
2. За 1-ви път бях на купон с гаджето си и го направихме в къщата на момчето при което бяхме. "Точно така" го направихме защото нямаше друг начин. Тогава - защото той ме убеди, че съм била готова, много мокра, нямало да усетя (баба му трънкина...). С Него защото ходехме.
3. Секса като цяло трябва да служи за отпускане на самия организъм и самият секс не е нищо повече от едно "ръгане", а това не ми се нрави (като включа и любовната игра вече става съвсем различно). Трябва да си с партньор, който ти допада (поне) или може би да търсиш моментно удоволствие... Колко често... Амииии не беше много често (гаджето ми беше от др. град) но всеки път когато има възможност.
4. Оралния секс за мен е нещо по-интимно дори и от секса. Попринцип той е за доставяне удоволствие на твоя партньор не директно на теб самия и за това БИ ТРЯБВАЛО да изпитваш нещо повече към човека, на когото я правиш. Бях на 16 (незнам бях ли навършила 17) Защо го направим - защото бях пила ( не бях готова за тази стъпка, но знаех че партньора ми го иска и ми ги натякваше доста) както и да е - понапих се и се бяхме скарали и така се сдобрихме...
5. Аналния секс ме отвращава! Не съм го пробвала, но от самата мисъл ми се повдига... Бившият искаше да го направиме, но аз не исках. Защо - беше ме и страх (защото съм чула че боли) и не ме предразполагаше, а и от самата мисъл за анален секс ми спадаше всяка възбуда и изпитвах отвръщение към приятеля ми за дето ме кара да го направа и ми мрънка... Според мен - дупето си ми Е и ЩЕ остане само мое - има си едно предназначение и си го върши ебаси....