-Правила съм секс няколко пъти, но не водя редовен полов живот. Не се задържам дълго с приятелите ми, а не ми се иска да ме вземат за леко момиче. Но има и други причини - въпреки че с последния си приятел ходих по-дълго време, не сме правили секс, понеже на него щеше да му е за първи път и явно се беше спекъл (беше ме излъгал, че не е девствен, но скоро разбрах, че не е така от приятелите му и явно това го притесни още повече).
- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него?
-Беше у нас, в стаята на брат ми, понеже там имаше райбер Нашите бяха някъде на банкет, брат ми беше на състезание, баба ми беше дошла да спи в нас, за да ме пазела. Аз бях на купонче с приятели, пиинах си, един от приятелите ми също си беше пийнал. След като се прибрах, си писахме и аз му предложих да дойде до нас. Правеше ми се секс просто, пък и беше идеалната възможност
- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс?
-Хубаво нещо е тва чудо, ама не всеки го умее; не знам колко често, няма някаква закономерност.
- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо?
-Оралният секс е едно от удоволствията на секса. Скучно е иначе За пръв път... на 15, месец преди да навърша 16. Тогава правихме с едно момче само орален секс, просто нямахме презервативи, пък не искахме да губим удоволствието
- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо?
-Гнусно е, нехигиенично е, може да ти донесе куп болести. Не мисля да го практикувам скоро