Цитирай Първоначално написано от sexita
Цитирай Първоначално написано от TeenProblem.net
Здравейте,

видях някой коментари относно предишна статия. Нека да направим една статия, която да е по-актуална. Вие можете да помогнете активно.
Ето как:

изпратете на адрес alex.nenov@teenproblem.net отговори на следните въпроси:

- Водите ли полов живот? Ако не защо?

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него?

- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс?

- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо?

- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо?

Моля отговаряйте подробно, и пишете годините си и на колко сте били когато се е служило дадено събитие. Имената ви няма да бъдат публикувани, нито друга част от вашите лични данни. Ако искате пишете чрез анонимния email адрес направен за целта.

http://mail.start.bg
email: ti_pishesh_statii@start.bg
парола: 000000

Ако се сетите още нещо - пишете и него Благодарим ви предварително!
1.Да
2.На пейка в парка... , нямаше къде да се мушнем .Бях готова да го направя вече,а той беше и Е момчето на живота ми
3.Секса е страхотно изживяване.Правя го при всяка възможност,защото с гаджето напоследък не се виждаме често и като сме заедно го правим при всяка свободна минутка
4.Оралния секс..ами...това е подготовка за един добър секс.Възбудата на партньорите е важна Направих за пръ път,5 минути след като моя ми направи на мен и 5 минути преди да направя първия си секс.Гаджето ми ме помоли и тъй като не ми се струваше толкова страшно го направих
5.Аналния секс,не съм го пробвала,но не мисля че ще е нещо хубаво.Приятелките ми го правят само за да угодят на партньора си.Ако аз го направя то ще е също заради тази причина...гаджето ми надува главата от време на време.
А аз какво мисля....ми П*тката си е за е*бане,Г*за за сране....с извинение
На пейката някой да не ви видя

п.п сорка за коментара ама що не отидохте в центара на града