.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Моля дайте съвет

така имам един проблем...бившия ми е адски тъпо бебе и го е яд за някои неща и ся да си го върне ми е сменил паролата в абв.бг и сега нз каква е .Ще кажете да си направя нова да така е но в старата имах мн важни неща който ще ми трябват а той никога няма да ми каже как е новата парола нз какво да направя моля ви даите съвет....
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    Бааахти лапето! кажи му скайпа да си чатя с него и да видиш как ще ти каже пасса!
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на Blab

Re: Моля дайте съвет

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    така имам един проблем...бившия ми е адски тъпо бебе и го е яд за някои неща и ся да си го върне ми е сменил паролата в абв.бг и сега нз каква е .Ще кажете да си направя нова да така е но в старата имах мн важни неща който ще ми трябват а той никога няма да ми каже как е новата парола нз какво да направя моля ви даите съвет....
    като си се регистрирала тря'а да си написала алтернативна поща(винаги, за случаи като този) или процедирай с дата на раждане и таен въпрос, както когато си забравиш паролата

той е сменил u тайния въпрос и алтернативния email направо нз какво да правя
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Щом е направил всички тези неща мога само да ти кажа едно "честито" направил те е да си хапеш ушите!За това не си давай паролите дори и на най-голямата си любов защото утре може да се прецака всичко и кой ще ти е виновен?Ти самата....колко пъти са ме изнудвали...дай ми я криеш нещо от мен за това не ми я даваш и да крия и да не крия за това си е парола да се знае само от един човек...ако ще да ми се сърди цял живот дреме ми на....****!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Абе к'ви са тия работи бе? К'во си раздавате паролите като банички. Моите никой не ги знае,на никои не давам да сяда на компа и да ми бара тела.Баси т'ва са си мой неща,да не са некои курви..
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Абе к'ви са тия работи бе? К'во си раздавате паролите като банички. Моите никой не ги знае,на никои не давам да сяда на компа и да ми бара тела.Баси т'ва са си мой неща,да не са некои курви..
    =D>

emi toi jivq v nas okolo mesec ako ne e i pove4e prosto nqma na4in da ne mi razbera parolata ai e na 19 ot kyde da zn 4e 6te se dyrji kat na 12

ми кажи му 4е си я искаш, сритай го м/у топките и си готова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си