moje li sled kato bez da iskam sym iztril hronologiqta s daden 4ovek po nqkakuv na4in da q vurna i da q vidq ?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Не.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
да може.затваряш дадения човек.след което отваряш skype,и после щракаш пак на даденият човек и ти излиза
това:Щракнете за преглед на последните съобщения със еди кой си.........
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
може.......може......... на мене как ми излиза........Първоначално написано от rebel_kid
![]()
![]()
![]()
Зависи за какво изтриване говори. Ако само е изчистил съобщенията тогава може, но ако е изтрил самата хронология, тогава вече няма връщане назадПървоначално написано от namina
![]()
да точно така!Първоначално написано от rebel_kid
=D>
Първоначално написано от mi6u
а ти за изстрита хроно ли говориш....?или само текста......?
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mi6u
![]()
[ Bl0od ]
ако не съм изтрила хронологията а просто не съм посочила да ми се води ще може ли да я възвърна?
ако някой знае как да пише плс !!!
Искай я на този човек с , който си пишеш той със сигурност я има![]()
систем рестор ама не си струва за некфи тъпи 4атовв![]()
ne moga da q iskam a drugoto verno ne si zaslujava![]()
oh ama ste zle i da e iztrita hronologiqta ima na4in da se vidi.otiva6 na nqkoi tvoi abonat otvarq6 4at prozoreca i gore trqbva da pi6e produljavane na diskusiqta edi koi si -> cuka6 i otgore se poqvqva tova *** Всички съобщения: текуща дискусия | от днес | за седмицата | за 30 дни | от началото *** natam e qsno
Еми ако самия чат си си изтрил може да се върне,освен ако не си си отбелязал,да не ти запомня хронологията,иначе ако е самия чат може,като кликнеш на дадения човек с десен бутон и да кликнеш на "Покажи хронологията на чата"Успех.
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
мойта поне е с такава отметка... така 4е![]()
поне за мен няма шанс