.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    JustGotPaid
    Guest

След епилиране........

Zdraveite.

Iskam da vi popitam sled epilaciq na triugulnika minavat li onezi dosadni malki pupchice, koito ostavat i ako da, sled kolko vreme?!
    Nqkoi ako znae neshto po temata - neka da pishe.

P.S:Blagodarq predvaritelno!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

здр....ми начи ще минат до 2 часа предполагам........ама ти се намажи и със некво кремче по добре.......а иначе споко,ще минат....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

JustGotPaid
    Guest
    Qsno. Ami ostavash li gladuk sled tova tam ili....se poqvqvat i podkojni kosum4eto, koito ne ponasqm?!

миииии до няколко дни сиг щи излезнат........то от космите човек не може да се оттърве......

Аз там само веднъж пробвах и направо щях да умра от болка.... От тогава нататък бръсна Ама когато ги махнах с епилатор и аз имах такива подкожни косъмчета и зачервявания махнаха се след 2 дена...А може ли да попитам с какъв крем трябва да се маже след епилацията
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

с кола маска няма да има подкожни косъмчета,пък и май е по трайна от епилатора.

Цитирай Първоначално написано от namina
    с кола маска няма да има подкожни косъмчета,пък и май е по трайна от епилатора.
    Да ама найш ли как боли Първия път като пробвах щях да умра ама си права по трайно е и не се появяват подкожни косъмчета.Само за около 2 часа се появяват зачевявания
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Guest
    например след емилация кремче Здраве :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да точно........ =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерси :P :P :P

да "Здраве" или някакво бебешко кремче

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Fyrforanche
    или ''Бочко" за бебенца

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от Fyrforanche
    или ''Бочко" за бебенца
    ми да,нещо смешно ли ти се види?

На мен ми се махат след 2 седмици и ги маза с едно бебешко кремче

az otna4alo gi maxax s bik4e oba4e mnogo b1rzo izlizat, zatova ve4e gi maxam s kola maska .vqrno mnogo boli no pone efekta e siguren a i ve4e namalqxa moq s1vet e da si kupi6 edna ot tezi malkite areksonki specialno za tri1g1lnika .mnogo dobra rabota v1r6i.nqma da s1jelqva6 aide uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си