- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не ми върви в любовта?
немога да разбера защо всички могат да се обичат да са гаджета а на мен се да не ми върви...а иначе сички ми казват "ох колко си сладка","мн си готинка","сладурана"..а иначе нищо не става и мисля че вече сам се вманиачила в тва и немога да махна гадното чуство че никой не ме ще...;[ моля ви дайте някъв съвет че шсе побъркам (*,)![]()
![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Колкото по-отчаяно се опитваш да достигнеш нещо, толкова повече то бяга от теб.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
именно!Първоначално написано от valantain_love
Мхм.. не се впрягай толкова.. и т'ва ше стане.Първоначално написано от be_true
~!1912!~
prosto taka si si vtalpila i za tova se 4uvstva6 taka...ne misli pove4e za tva i se otpusni...vsi4ko s vremeto si![]()
Когато спреш да търсиш, тогава ще намериш! Любовта не се вика, нито се гони. Тя идва сама. Успех![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
=D>Първоначално написано от valantain_love
Не го мисли, рано или късно ще стане. Предполагам си млада още не някоя съсъхрена стара мома![]()
еми на 13 съм...карам 14-тата![]()
Охооооо...Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
има време..
~!1912!~
Ми ти си за женене вече е мацкаПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
.
Според мен е прекалено стара и й е минало времето.Първоначално написано от Владо
![]()
Не се опитвай да откриеш любовта,тя сама ще те намери.
Любовта идва, когато най-малко я очакваш, пък и ти си още малка - не се сдухвай![]()
'Тя сама ще дойде'-Що за глупост.Та ако седиш и буквални нищо не правиш,далеч ще стигнеш от мен да знаеш.
Все пак трябва да си забелязана като за начало,нали
А и който търси -намира ; )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
i az taka si mislq...moita istoriq e sashtata kato na tova momiche,samo che sam na 15...vs mi priqteli mi kazvat ne se otchaivai ima vreme ta ti si vse oshte tvarde malka za da govorish 4e shte si ostanesh sama i che nikoi ne te iska...nqkvi takiva neshta...postoqnno me ubejdavat v tova,no az ne im vqrvam...zatova naistina napravi taka 4e nqkoe svqstno momche da te zabeleji...aide kasmet i umnata..Първоначално написано от tuka6na
:P
Imali nQkoi,koitO e fen/fenka na CHAMBAO?...:P
abe spoko da ne misli6 4e samo na tebe ti se slu4va!i az nqmam mn kasmet s mom4etata i na mene mi e gadno...ama ko da se prai-takkuf e jivota
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Много добре казано.Нямам какво да допълня.Първоначално написано от valantain_love
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
остави се на течението и толкова...![]()
ръгни една снимка и ние да преценим колко си сладкапък ако да ше измислиме нещо
![]()
ne burzai 6te nameri6 lubovta kogato mu e vremeto![]()
Охх верно сте ебати клишетата!Млъквайте!
Мила,малка си единствено да твърдише ,че ще си останеш сама,но не си малка за гадже особено в днешно време.За да сполучиш тряя да си лицемерка явноаз поне познвам една лигла дето е адски тъпа,ама скача на врата на всеки се едно е изгубения й по-малък брат
и те тъпичките се връзват....,както и да е.Ако искаш сериозна връзка ,в която и двамата знаете какво искате не се насилвай да се правиш на някой ,който не си и да перчиш.Нужно е малко да се нагласиш (сега сиг не те вълнува много това) не казвам да се качиш на платформи и да се направиш на травестит,но бъди умерено женствена.Не тичай след никое момче,защото това е жалко.Може да правиш намеци,но не да се хилиш като пача всеки път като го видиш от 1 км да и тичаш да му кажеш едно здрасти.Не бъди нито много "невинна" нито много "отракана".УМЕРЕНО е думичката
![]()
![]()