- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми са скарани
![]()
![]()
Molq vi pomognete mi...Kajete mi kak da sdobrq na6te...Skarali sa se ot ve4e 2-3 sedmici i ne si govorqt...Nqkoi da mi kaje kvo da napravq za da gi zdobrq,6toto da ne stane po-lo6o...
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
а защо са се скарали?ми нз проговори с единият после със другият и ги помири..........
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
vij ne mislq 4e moga da ti pomogna.ama se pak 6ti kaja 4e mai e po hubavo da ne se mesi6 znam 4e ti se iska da opravi6 si4ko i si4ko da bude nared,no se pak te sa se skarali i te si znaqt za6to.nadqvam se si4ko da se opravi i ti stiskam palci si4ko da e nared![]()
Не мисля че има защо да се тревожиш. И моите родители не са си говорили дълго време, но винаги се сдобряват и всичко си тръгва по старому. Вярвам, че и с твоите родители всичко ще бъде наред, все пак са възрастни хора и знаят какво правят и какво трябва да правят![]()
Спокойно бе...зрели хора са, ше се помирятНаистина няма какво да направиш! Не се меси...да знаеш, че няма семейство без проблеми
Нормално е да се сдърпат от време на време...А тва за говоренето..според просто някой от тях се инати и се цупи малко повече от необходимото
![]()
Проблемите м/у родителите са си лично тяхна работа и не виждам нужда от намеса. Достатъчно големи са, за да решат сами кога е време да се сдобрят или дали изобщо го искат. Не си ти тази, която трябва да ги помирява![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами кажи им че ти е мн тежко че са скарани, помоли ги да си поговорят и да видят дали може да оправят нещата... 2-3 седмици не за толкова мн време. Още повече щом не искаш да кажеш защо са скарани трудно
ще помогнем.
Ne 4e neiskam da kaja...Az prosto neznam za6to sa skarani...![]()
еми питай по-печения (: може да ти каже
И на мен преди ми беше гадно,но сега вече не ме бърка особено.Ти не си виновна,че са скарани,нямаш отговорност към тях,така че спокойно,всичко ще мине,няма смисъл да се измъчвашПървоначално написано от valantain_love
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
ne vqrvam da moje6 da naprai6 ne6to,ne im se burkai,taka moite se skaraha i se razdeliha i sa mi e super \Първоначално написано от Samotno_Angel4e
/
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
\/ \
/ \
/ Sdobrixa se!!! Mojete da zakru4ite temata...
\Първоначално написано от ^Adrenalinka^
/
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Много се радвам че са се сдобрили,но искам да ти кажа,че когато една двойка не е в добри отношения не е хубаво да се месиш.Проблемите са си техни и ако сметнат за добре да се разделят ще го направят.Когато нещата не вървят и всичко е на сила е по-лошо.
Мойте също се карат та веднъж искаха да стигнат до развод ама се опраиха! Те ако не искат да се сдобрат ти немойе6 да го направиж!
Първоначално написано от Maimunche_f
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!