- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опитни или не?
kakvi momi4eta predpo4itate - po-neopitnite(v legloto ili v lubovta vse 1) ili takiva koito imat golqm opit
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ina4e si gotin pi4 na snimkiteПървоначално написано от thefreak
![]()
Тва няма почти никво значение. Но все пак си мисля че по неопитните са по сладки.
зависи от момичето, неопитните могат и да страшно нерешителни и дразнещи. за мен лично няма значение
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ами аз лично съм неопитен, и предпочитам неопитни![]()
По неопитни,все пак искам аз да бъда учителя![]()
pi6ete o6te [-o<
Едно момиче по това дали е опитно ли се избира?Важното е да я обичаш такава каквато е и тя теб.![]()
Опитни, естествено. Аз се изживявам като ебач, не като учител.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
на едно мнение смеПървоначално написано от drfatt
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
лъжецПървоначално написано от tuzaro
кат ти казах че съм недокосната и ти каза аз щъ докосна ако дадеш
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Мръсна работа, но някой трябва да я свърши.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Пита се: "Какви момичета ПРЕДПОЧИТАТЕ .."! Демек имаш едно минусче. \/
пф ама си ми умен.големите ебачки да не би да са се родили отворени и тигрици в леглотоПървоначално написано от drfatt
![]()
![]()
Никога не съм правил секс с девствена и никога няма да правя. Предпочитам да е минала през няколко тъпака, които да са я довели до извода, че всички момчета са олигофрени. Тогава се появявам аз, очарователен и нежен, и мацката стига до извода, че аз съм различен и че съм най-якия пич, с който е била. В резултат аз получавам любов, признателност и редовен секс, а момата най-накрая попада на качествен мъж.![]()
ясен си миПървоначално написано от drfatt
п.п.нищо лично и лошо де
Изцяло следваш моята философия.Първоначално написано от drfatt
Номера не е в това, че съм съвършен и че хуя ми е 2 метра. Аз съм обикновен човек, ноне съм задник. Повечето готини мацки си хващат първите няколко пъти лигави момченца със скъпи дрешки и малки чурки, това естествено е разочароващо. Обаче след това се появявам аз - истинския мъж и те са на седмото небе. За това не е нужно да си красив, умен или богат. Достатъчно е да имаш късмет.![]()