Цитирай Първоначално написано от Анонимко
запознах се със страшен сладур отдавна си го бях набелязала но ходеше с една пача.тая се мисли за незнам каква,пък и нещо го е лъгала и си е имала сериозен приятел през цялото време но е бил в чужбина на по4ивка май,моят е бил само забавление за нея.но той сякаш не я е забравил знам че й звъни.ходи често до тях а тя само го прай на нищо.отделно не дава дума да каже някой за тази.излиза с мен,но мечтае за нея.аз съм сигурна че онази няма да зареже сериозния си приятел.за това искам да го откасна от нея.но подяволите как???и как момче с положение в града ни като него позволява такова нещо-всички му се смеят че тя си е имала приятел и то много сериозен.?тап ли е?дайте мнение хора плсссссссс
ако искаш да го спечелиш на първо място спри да злобееш.. после покажи, че си уникална.. покажи хубавите си страни спрямо нея.. престани да обиждаш хората с тва, че са тъпи, че са пачи и така нататъка.. не се дръж като лигаво бебе, не мрънкай, не викай, не му дигай и ти скандали, не го прави на нищо, покажи му, че го харесваш (обичаш, но малко се съмнявам) и може и да стане нещо.. ако ли не, не можеш да спреш любовта му към нея..