- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бабите и дядовците
Забелязали ли сте колко по - готини са дядовците? Много пъти ми се е случвало някой дядо да ме заговори на улицата и повечето са много готини стари хора, в това число включвам и моите дядовци, които са много отворени към модерните неща, от друга страна бабите само мрънкат и се мусят, все едно аз съм им виновен за нещо, само гледат злобно, пускат змийски езици и мрънкат
До сега единствената баба пич, която съм виждал беше една цветарка в трамвая
![]()
Вие какво мислите?![]()
Мне е точно така. Зависи от човека.
Ям си аз сладолед и една баба ми се хили насреща. Вика ми: Хехе, гледай да не се задавиш...недей го лапа целия, недей...![]()
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
най-якият ми спомен е как един дядо ми опържи лук и ми го даде, ама много яко го беше направил... и с бъз.![]()
но в последно време само на извратеняци попадам.
уви, нямам нито баба, нито дядо. :/
edit: абе, май бабите верно са по-така... поне дядовците не ходят с къси поли и потничета на по 70 години. о.О
аа, и една яка баба съм виждала - беше ми учителка по немски. много мила жена... даваше ми бонбонки. и друга - съседка, коята ни носеше череши.![]()
оф, излезе, че гледам на възрастните хора като на източник на храна.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
моята беше на моменти.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хах..имаше една бабка и един дядка дет само за секс говореха..беха дърти4ки и тоя баясамо шеги4ки :> бяха готини
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Малииии сега се сещам за една лапешка история: Следяхме едни баба и дядо съседи в задния им двор. Той си слагаше ръката на .....й тя постоянно го отблъскваше.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
дядовци > баби![]()
миналата година докъто си берях вишни на пътя, и както съм си на дървото, някой вика в нас.. слизам аз и гледам бабичка, с дълга до коленета розова рокля, с гол гръб и 2 кръстосани презрамки... оказа се, че е съоченичка на ПраБаба ми.. заприказвахме се, аз и набрах малко вишни, а тя.. остави ми 1 шоколад...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
О.о
Искаш да ми кажеш,че дядовците не мрънкат и не се опакват?
![]()
То си зависи де.. Има дядовци,които са супер печени,тва е вярно.Ама има и такива.. детоо.. Особено по трамваите като ги слушам ...![]()
А тва,че всички баби са мрънкави,НЕ е вярно.
Аз пък си имам една бабичка,дето е пич ПЪК![]()
![]()
LaraFairie Photography ...
И аз си нямам нито баба нито дядо..
По принцип има много яки старци но пък от друга стара няма нищо по-злобно и по-гадно от дърт/а комунист/ка. Като започнат да си мечтаят за онуй време и да ми споделят приоритети си, как салама бил евтин и как ходели на море ми идва да ги заритам в дъртите кофи. Ненавиждам ги тея остатъчни изчадия.
Иначе има големи сладури и много им се радвам на такива :Р
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
А на мен като дядо ми не само знае да ползва компютър, ама разбира и не само разбира, ама може и да програмира... и то добре и разбира от компютри повече от мен и 95% от хората във форума.![]()
Виждал съм малко яки дядовци и май не съм виждал готина баба.
Много е гадно, че изобщо не се поддържат и изглеждат ужасно, а като излезе един дядо или баба, които\която малко се поддържа и изглежда 100 пъти по-добре от останалите
Иначе според мен... и бабите и дядовците съкс. Забелязал съм, че сред дядовците найстина са по-отворени към новия свят и ако дядовците ни живеят в 20 век, то бабите ни са в 19. Но 90% изкуфяват тотално и почти всички стари хора са озлобени. "Мразят" живота и говорят колко зле е младото поколение, защото те вече не са млади и никога няма да бъдат.
Много ясно, че дядовците са по-весели. Простата причина е че мъжете излизат от пубертетата си, чак когато умрът.![]()
Последния път като играхме плажен волейбол с компанията дойде и един дядо.....страшен беше......наистина мн приятен и готин човек![]()
А за бабите......зависи.....Като видя някоя с розови очила и дълга розова рокля, няма как да не се засмеяНо не всички са такива, разбира се
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Зависи от самите хора, има много печени баби, но повечето са мрънкащи и само клюкарстват и злобеят.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Така е. И аз съм го забелязала това. Има много повече печени дядовци отколкото баби.
Бтв казвали са ми, че ще стана от най-ужасните бабки, че още от сега все недоволствам за нещо....![]()
Ужас.....![]()
![]()
менопауза веднъж - кучка за цял живот!![]()
Баба=Банка ДСК![]()
,за дядовците не знам
нямам такива.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хах за дядовците не знам ,нямала съм за да кажа,но пък едната ми баба макар и на 80 год и доста модерна и гъвкава бабка![]()
мене баба ми и дядо ми са много готини хора
повече ме кефи дядо щото е комунист![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да, по улицата забелязвам, че има по-готини дядовци, от колкото бабки.Мразя, когато всички почнат да се оплакват колко ги боли.Но иначе ме кефят такива, позитивни дядовци и баби.Въпреки възрастта и проблемите, те са усмихнати.А не да те гледат като извънземно.
Запазили са младежкия си дух. Така трябва.
Не харесвам такива, които стоят по цял ден пред блока и клюкарстват кой къде и с кого излизал..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Moita baba pak e mn qka,nosi prashki dajemn si q obicham
Next Time I`ll be True...
Аз рядко съм попадал на баби и дядовци които не са печени+ това в повечето случаи завързваме разговор с някои в парка или в градинката на някой блок...но пък бих казал че ако някои не са свестни..то те са били така още от нашата възраст...ако човек е бил печен като млад е такъв предполагам и в 3тата възраст! \/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И моита баба е много печена. Мога да си говоря с нея на всякакви теми. Радвам се, че е запазила духа си млад. Иначе и дядовците са стабиляги. Много са ми забавни вечер, например, когато излизам с приятеля ми и се разхождаме на някое по-тихо местенце, и компания ни правят някакви 70-годишни двойки, аууу...супер са, много им се кефя.![]()
Mene ednakvo me nervat si4ki dartaci nqq zna4enie babi ili dqdovci![]()
![]()
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !