.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Бабите и дядовците

Забелязали ли сте колко по - готини са дядовците? Много пъти ми се е случвало някой дядо да ме заговори на улицата и повечето са много готини стари хора, в това число включвам и моите дядовци, които са много отворени към модерните неща , от друга страна бабите само мрънкат и се мусят, все едно аз съм им виновен за нещо, само гледат злобно, пускат змийски езици и мрънкат До сега единствената баба пич, която съм виждал беше една цветарка в трамвая

Вие какво мислите?

Град
    Kill the kifla co.
    Мне е точно така. Зависи от човека.
    Ям си аз сладолед и една баба ми се хили насреща. Вика ми: Хехе, гледай да не се задавиш...недей го лапа целия, недей...
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

най-якият ми спомен е как един дядо ми опържи лук и ми го даде, ама много яко го беше направил... и с бъз.
    но в последно време само на извратеняци попадам.

уви, нямам нито баба, нито дядо. :/

edit: абе, май бабите верно са по-така... поне дядовците не ходят с къси поли и потничета на по 70 години. о.О

аа, и една яка баба съм виждала - беше ми учителка по немски. много мила жена... даваше ми бонбонки. и друга - съседка, коята ни носеше череши.
    оф, излезе, че гледам на възрастните хора като на източник на храна.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от пор
    уви, нямам нито баба, нито дядо. :/
    ако е като моята ..не ти трябва
    this creature must go back to the hell
    моята беше на моменти.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Хах..имаше една бабка и един дядка дет само за секс говореха..беха дърти4ки и тоя бая само шеги4ки :> бяха готини
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Kill the kifla co.
    Малииии сега се сещам за една лапешка история: Следяхме едни баба и дядо съседи в задния им двор. Той си слагаше ръката на .....й тя постоянно го отблъскваше.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    дядовци > баби

Повече от фен Аватара на nellllly
    миналата година докъто си берях вишни на пътя, и както съм си на дървото, някой вика в нас.. слизам аз и гледам бабичка, с дълга до коленета розова рокля, с гол гръб и 2 кръстосани презрамки... оказа се, че е съоченичка на ПраБаба ми.. заприказвахме се, аз и набрах малко вишни, а тя.. остави ми 1 шоколад...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

О.о

Искаш да ми кажеш,че дядовците не мрънкат и не се опакват?

То си зависи де.. Има дядовци,които са супер печени,тва е вярно.Ама има и такива.. детоо.. Особено по трамваите като ги слушам ...
    А тва,че всички баби са мрънкави,НЕ е вярно.
    Аз пък си имам една бабичка,дето е пич ПЪК
    LaraFairie Photography ...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    И аз си нямам нито баба нито дядо..
    По принцип има много яки старци но пък от друга стара няма нищо по-злобно и по-гадно от дърт/а комунист/ка. Като започнат да си мечтаят за онуй време и да ми споделят приоритети си, как салама бил евтин и как ходели на море ми идва да ги заритам в дъртите кофи. Ненавиждам ги тея остатъчни изчадия.
    Иначе има големи сладури и много им се радвам на такива :Р
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    А на мен като дядо ми не само знае да ползва компютър, ама разбира и не само разбира, ама може и да програмира... и то добре и разбира от компютри повече от мен и 95% от хората във форума.

Виждал съм малко яки дядовци и май не съм виждал готина баба.

Много е гадно, че изобщо не се поддържат и изглеждат ужасно, а като излезе един дядо или баба, които\която малко се поддържа и изглежда 100 пъти по-добре от останалите

Иначе според мен... и бабите и дядовците съкс. Забелязал съм, че сред дядовците найстина са по-отворени към новия свят и ако дядовците ни живеят в 20 век, то бабите ни са в 19. Но 90% изкуфяват тотално и почти всички стари хора са озлобени. "Мразят" живота и говорят колко зле е младото поколение, защото те вече не са млади и никога няма да бъдат.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Много ясно, че дядовците са по-весели. Простата причина е че мъжете излизат от пубертетата си, чак когато умрът.

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Последния път като играхме плажен волейбол с компанията дойде и един дядо.....страшен беше......наистина мн приятен и готин човек
    А за бабите......зависи.....Като видя някоя с розови очила и дълга розова рокля, няма как да не се засмея Но не всички са такива, разбира се
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависи от самите хора, има много печени баби, но повечето са мрънкащи и само клюкарстват и злобеят.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Така е. И аз съм го забелязала това. Има много повече печени дядовци отколкото баби.

Бтв казвали са ми, че ще стана от най-ужасните бабки, че още от сега все недоволствам за нещо....
    Ужас.....

Мега фен Аватара на quench
    менопауза веднъж - кучка за цял живот!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на Exothermic
    Баба=Банка ДСК ,за дядовците не знам
    нямам такива.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Хах за дядовците не знам ,нямала съм за да кажа,но пък едната ми баба макар и на 80 год и доста модерна и гъвкава бабка

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    мене баба ми и дядо ми са много готини хора

повече ме кефи дядо щото е комунист
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на koalka
    Да, по улицата забелязвам, че има по-готини дядовци, от колкото бабки.Мразя, когато всички почнат да се оплакват колко ги боли.Но иначе ме кефят такива, позитивни дядовци и баби.Въпреки възрастта и проблемите, те са усмихнати.А не да те гледат като извънземно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Запазили са младежкия си дух. Така трябва.

Не харесвам такива, които стоят по цял ден пред блока и клюкарстват кой къде и с кого излизал..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Moita baba pak e mn qka,nosi prashki daje mn si q obicham
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз рядко съм попадал на баби и дядовци които не са печени+ това в повечето случаи завързваме разговор с някои в парка или в градинката на някой блок...но пък бих казал че ако някои не са свестни..то те са били така още от нашата възраст...ако човек е бил печен като млад е такъв предполагам и в 3тата възраст! \/
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    И моита баба е много печена. Мога да си говоря с нея на всякакви теми. Радвам се, че е запазила духа си млад. Иначе и дядовците са стабиляги. Много са ми забавни вечер, например, когато излизам с приятеля ми и се разхождаме на някое по-тихо местенце, и компания ни правят някакви 70-годишни двойки, аууу...супер са, много им се кефя.

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Mene ednakvo me nervat si4ki dartaci nqq zna4enie babi ili dqdovci

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си