- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СИНЯ КОСА
Хора,знаете ли как мога да си направя косата синя,но не за постоянно?!?- някав шампоан -оцветител нещо....![]()
![]()
![]()
da ima 6ampoani koito ocvetqvat kosata ama nz kak to4no se kazvaxa,otidi v nqkoi kozmeti4en magazin i pitai tam![]()
spreiove za kosaПървоначално написано от Мая
![]()
Син камък ( не го прави наистина )![]()
![]()
![]()
glezoranke tova s mozyka za men li beshe ili za avtorkataПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
oksy izvinqvai togavaПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
GLeZoRanA,ми мозък си имамПросто другата седмица има мач на любимия ми ЛЕВСКИ и затова!!!
МЕРСИ на другите!!!![]()
ама разбира се, че можеш. ако имаш повече пари си купи боя от 'на тъмно' ... и обезцветител ..
обезцветяваш и боядисваш синьо=)
не се сещам с подръчни материали как можеш да я направиш синя, но зелена може да стане с глауфорин,, розова-фуксин![]()
алелуя.
боите от 'на тъмно' са неперманентни=))
но мойто розово вече доста време седи, така че не знам...![]()
алелуя.
hora,ne e po temata,mn sorry ama mn ,oba4e kade e tva "na tumno" (znam 4e sum mn neprosvetena),ama se pak mi obqsnete gore dolu akde e![]()
![]()
![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
Единствено със прей за коса ще стане истински синя и то за 1 ден. Ако цветът на косата се промени коренно, той остава години.
СПРЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
не написах ли достатъчно ясно, че боята от 'на тъмно' е НЕперманентна (не постоянна, стои известно време и се измива) ?Първоначално написано от GLeZoRanA
просто да не се изрусява преди тва и готово.... не е много далеч от акъла..
алелуя.
аз пък пробвах с спрей и не ме хвана![]()
xaxaxa dobrekazano no vse pak e dobre da kaje6 4e v Na tamno ve4e nqma takiva boi,nqma da dokarvat pove4e.v momenta ima 5-6 vidq-kafevi niuansi namaleni na 6 leva!Първоначално написано от i'm so excited!
аз пък искам си направя, зелен, син, червен или лимонено жълт.