- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Първи кръг на УЕФА
^ ти си този, който обвинява, че ЦСКА имала само история и в същото време изтъкваш марсилия като бивш еврошампион и се гордееш с победата над тях.. да, ама тая еврокупа е от преди 17-18 години, също далеч в историята
тогава защо величаеш победата като такава над бивш еврошампион
знаеш ли защо се гордеем с тая победа? ето ти няколко причини:
-Ливърпул е отбор с невероятна история и традиции, които играе за победа, дори и да се е класирал! (виж какво направиха с Тулуза?!)
-Тогава Ливърпул беше НАСТОЯЩ победител в Шампионска Лига
-отборите, били Ливърпул на Анфийлд се броят на пръстите на едната ми ръка.
Не броим полуфиналите като титли, а точно като полуфинали - това може да е станало преди 40 години, но за Левски няма да стане никога
Със здраве
Тулуза е много преодолим съперник за нас!
Вярно е че беше възможно най-трудния но така е по-сладко!![]()
Light The Universe
Латех поне ще се разходят,пък защо да не стане чудо? (да бе)
Локото според мен имат шанс,но зависи от много неща.
Цецка в момента са доста объркани и според мен ще им е трудно.Но винаги може да се обвини съдията.
ЛИтекс,ако обичаш!Първоначално написано от StayClose
Говедо просто...
Приателю ти от страната Левски ли си!?Първоначално написано от StayClose
Light The Universe
ЦСКА - Тулуза
ЦСКА се представят сравнително добре до този момент. Имат горе-долу добър старт в първенството. Следи от кризата, в която бяха миналия сезон почти няма- да не кажа въобще. Да се надяваме, че червените ще успеят да преодолеят този съперник. Състоянието на червените ни е познато. Предлагам да се съсредоточим върху френския отбор.
До този момент отборът на Тулуза не се представя добре във френското пъвенство. Няколко кръга след неговото начало те са едва на 15 място със 7 точки, като последният им мач, не го броя този с Оксер, който ще се играе днес, паднаха от Стразбург с 1:3.
Литекс - Хамбургер
Футболистите на Ферарио Спасов не се представят много убедително в Българското първенство до този момент. Въпреки това, мисля че имат доста големи шансове за преодоляване на този доста труден немски съперник с оглед на това, че винаги са се представяли изключително добре в евротурнирите.
Отборът на Хамбургер е на 6-то място в Бундеслигата. Мачът с първия в класирането Байерн Мюнхен, ще е много показателен за състоянието на отбора в момента.
Локо СФ - Рен
Локомотив София- отбор, който миналата година се оттегли от турнирът за купата на УЕФА без да допусне загуба.
Представят се сравнително добре в първенството.
Рен са на 5-то във френското първенство до този момент. В последния кръг успяха да победят Оксер с 0:2, като гости.
Мачът между двата отбора ще бъде изключително оспорван и интересен.
Автор- аз.![]()
тези както ти им викаш се казват Литекс и май ви биха скоро...хората са казали, бий, за да те уважават...при вас говедата май е по-различно.Първоначално написано от StayClose
Кой отбор ви се падна в петък не разбрах?
Какво казваш... , г-дин Тампере Юнайтед!айде стига вече.Не може да отречеш,че жребият е труден!Първоначално написано от ATAKABG
Дори не си помисляйте да обръщате темата на спора Левски - ЦСКА!Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВИЕ НЯМАТЕ КЛАСАТА И ДО ТАМ СТИГНАХТРЕ ОТ КЪСМЕТ И ТЕЗИ ОТБОРИ-СЪЩО!ВСИЧКО БЕШЕ КЪСМЕТ...ГОЛЯМА РАБОТА...МИ НАЛИ НЕ СА ИЗБИРАЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ ОТБОРИ, ЧЕ СЕ КЕФИШ.ТАКЪВ БЕШЕ ЖРЕБИЯТ-БАРСА, ЧЕЛСИ И ВЕРДЕР...РАЗБИРАМ ДА БЯХТЕ СЕ ПРЕДСТАВИЛИ НА НИВО-ШАПКА ВИ СВАЛЯМ И КАКВО КАТО СТЕ БИЛИ ТАМ-НАСТРАХА ВИ(с изв.)Първоначално написано от PR0
ТЯ КАКТО ВИНАГИ ОТ ТЪПИ ЛЕВСКАРИ СЕ ОБЪРНА!Първоначално написано от p4elata_brumze
...отговорена от ЦСКА-ри. Просто спрете да пишете и готово...не е толкова трудно.Първоначално написано от the_o.c_girl
Човек ще каже, че не разбирате български.![]()
Сега ще изкарат Тулузе "евробоец". Ливърпул буха Тулуза и в двата мача. А вие биете Ливърпул на "Анфийлд". Нали много се гордеете с тази победа, което значи че трябва да биете Тулуза
Безмислено е да се правиш на интересен,докато ние играем в Европа а вие с Родопа!(просто така е лафа дето вие го измислихте)Първоначално написано от PR0
Light The Universe
защото всички свине се месят в темите за Левски, когато престанат чорбарите да пиашт в нашите теми и аз ще спра да пишва във вашитеПървоначално написано от trt1989
тоя само едно нещо си знае .. ебати тапакаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
"Госпожо,апък Николайчо ми каза глупак!"Първоначално написано от PR0
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
явно е бил прав...Първоначално написано от Alcohooligan
Спрете да осирате всяка една тема! Направете една, в която да се храните и готово...абре, да ме пита човек за какво въобще се занимавам...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
мареска кога не е бил резерва, та сега..Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
леле, яко съм злеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
някъде беше писал ... че се ядосваш, че фабиано и мареска били резерви....