Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Цитирай Първоначално написано от PR0
Тулуза са силен отбор, но не могат да се сравняват С НАЙ- ДОБРИЯ ОЛИМПИК ЛИОН. 6 ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ!!!!!!! Този сезон дано е 7
Убеден съм, че сега ще изкарат Тулуза евро гранд. Ама такова е винаги оправданието на свинете! Успех все пак!
Свинете преди 2 години като треснахме славния Олимпик Марсилия (бивш евро шампион) ги изкараха едва ли не нищо особено. Тогава прасетата тръбяха наляво и надясно,че единствения стойностен отбор във Франция е Лион,а всичко друго било "плява". Сега изведнъж се падат с тоталните евро анонимници Тулуза от Франция и веднага ги оприличават на световен гранд,а жребия им бил по-труден от на всички други Бг отбори... Нищо че Тулуза за разлика от Хамбургер и Рен беше НЕпоставен на жребия...

Такава е чорбарската идеология... Това са техните виждания,там е тяхната сбърканост - в преиначаването на историята,както на цялото им съществуване,така и на измислените им и прашали евро успехи от черно-белите архиви,на зловонното блато на комунистическия футбол у нас и фалшивите им титли... КУР ЗА Ц(*КА! И СЕГА,И ЗАВИНАГИ!
Каза един горд Български националист!Треснахте Олимпик Марсилия,щото на тях им беше тамън през уйо за тоя мач,но както и да е..Интересно ми е като ги опердашим тия педали какво ще ви е оправданието...Но Дучето си го каза най-добре:"“Когато имаш малшанс при жребия, имаш пък редкия шанс да побеждаваш велики отбори и да ги детронираш. Късметът го оставяме на нашите приятели от “Подуяне” - да му се радват. По някой път обаче се получава така, че той става резил. Аз им дарявам от сърце и късмета и от сърце резила. На нас нека да ни е трудно. Но колкото по-трудно, толкова после по-сладко. Запазвам си и трудното, запазвам си скалпа на Ливърпул, на Нотингам Форест, на Аякс. Така че аз предпочитам този малшанс, който ни се падна сега, и да воюваме сладко, трудно за всяка една победа. Когато победим, наистина просто да чувстваш това удовлетворение и онази радост на цялата държава и на целия народ. Така че - какво пък толкова – ние сме ЦСКА. Ако бяхме “онези другите” - не дай боже Тампере."