- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой номер дънки носите?
Ххаха...Абе хора,Ъндър май скин каза 28,аз нея я познавам и е мнооого слаба...наистина много...а вие сичките носите два номера по-малко то нея...блахаха
Аз 30 примерно...аама обичам да са ми по-шибоки и си зеам по-големи.Сега съм с едни 34Ама като се отпуснахаааааа...вървят след мене (:
/и смятайки височината си се смятам за що годе нормална.../
Първоначално написано от Madness
хах да бе и аз тва си мислих кой подяволите носи 25ти номер![]()
да не си на 8
26-27 според зависи модела,марката![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Имам доста панталони и за тва само два чифта дънки, които са ми от началото на годината.Едните са 25ти номер, а другите са 26ти и са ми малко широки.
26-27![]()
и аз съм 26-27
az 28mn rqdko 29![]()
![]()
27![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
kude da vida?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
28![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Не бях обръщала внимание до сега ама проверих- 2 чифта 25 номер,2 чифта-26 и един 27.
Абе, хора, то човек направо да го е срам да пише в тази тема![]()
Всички сте некви.. слабички![]()
Аз нося 29ти номер... по-малък, или по-голям нямам![]()
[/b]
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
me tooПървоначално написано от Sweet__baby
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
qvno mn si zavisi ot modela ili ddz 6toto vsi4ki trqbva da ste basi kle4kite za da nosite 26-27 naprimer edna moq priqtelka koqto mn nisi4ka i slabi4ka e 28 nomer i e slaba a ne moa si predstavq nqkoi s 26 toi trqbva da e na iz4ezvane ta po temata mi az nosq 30 imam i 29 no po 4esto 30
..
еми при някои съм 27 при други съм между 27 и 28
няма любов
Първоначално написано от Laura_inlove13
30...31...obache si haresvam latinoamerikanskata figura \/
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!