- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой номер дънки носите?
Аз имам два чифта дънки 25-ти номер. Няколко, на които не пише кой номер са. На едните пише 36!![]()
![]()
... не съм сигурна дали това е размера. Имам и едни дънки, които са 23, отпреди 4 години, тогава ми бяха широкички и дълги, сега са ми къси и леко теснички, но с малко зор се навирам и в тях.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Спокс това е дължината и на мойте пише 27/32 или 27/34.Понякога и 28 ми стават,както казах вече,но това,за което говориш ти е дължината,не се притеснявай!Първоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Na men mi e trudno da si namerq dynki...wisoka sym 164sm,no teja 40kg.Obiknoweno ako dynkite sa mi dobre w krysta,sa mi kysi ili obratnoto.25-ti nomer se namirat mnoogo rqdko...no wseki s problemite si,ina4e ne izglejdam kato kle4ka
25-26
~cLose t0 yoU~
25, 26 ili 27, zavisi ot markata - imam edni 27, koito sa po-malki ot drugi, nomer 25; L32
tva bqh az; s dve dumi - nai-malkiqt vyzmojen razmer na markata, ponqkoga i toi mi e malko golqmПървоначално написано от Анонимко
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ами нямам точно определен номер.Като се започне от 25,26,27, повечето са ми с такъв номер.
25/26![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
28-29, а вие сте или анорексички, или яко лъжете или сте 4-5 клас
успяхте да ме накарате да отида до гардероба си и да си проверя всичките дънки кои номера са.. имаше 26, 27 и 28 но най-много преобладаваха 27 : )
Ами..моите са 28-като те са ми малко широки,но в ханша явно съм по-широка и като ми е точно в краката,ми е малко там.И трябва да вземам такива,които са ми малко широки
25 всички други ми падат имам само едни 26 те ми стоят по добре ама иначе ъпсурт...
хах хал хабер нямам .. 29 - 30 .. нещо таковав маи![]()
27![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
27-28
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
awe mai si zavisi ot modela dre6ka za6toto kazah 4e nosq ot 34-36 no po princip vzimam kato razmer ne nai malkoto a sled nego awe stranna rabotav smisal 4e razl. mi danki i pantaloni sa razl nomeraciq na ofic mi pantalon pi6e 27 na dankite mi pi6e 28 a na ancunga mi koito e po men pi6e 36 stranno
![]()
az sa6to imam tezi razmeri v garderoba siПървоначално написано от Евчето
30,31![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
28.
Да го еба, вкарвам се и в 26-ти, ама ми стърчат месата (паласките).28-ми са ми добре, дори са ми леко свободни. (Поне преди беше така, сега....)
Първоначално написано от Loshotia
![]()
![]()
напълно съм съгласна с тебе
![]()
аз съм си 29 и смятам че си е съвсем нормално![]()