.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така го каза все едно знаеш. не може да твърдиш кое е по-хубаво, ако не си пробвала и двете. Нищо против нямам обрязаните, ама изобщо не ми пречи кожата по главичката на пениса на моя приятел. Ако гледах такива неща, едва ли щяхме да сме заедно 3 години. А и аз почти никога не го виждам в спокойно състояние, така че..............не ми пука има ли кожа или не. не мирише гадно, напротив. не е мръсен. Може и да държи дълго, но не го прави заради мен, защото не обичам.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Така го каза все едно знаеш. не може да твърдиш кое е по-хубаво, ако не си пробвала и двете. Нищо против нямам обрязаните, ама изобщо не ми пречи кожата по главичката на пениса на моя приятел. Ако гледах такива неща, едва ли щяхме да сме заедно 3 години. А и аз почти никога не го виждам в спокойно състояние, така че..............не ми пука има ли кожа или не. не мирише гадно, напротив. не е мръсен. Може и да държи дълго, но не го прави заради мен, защото не обичам.
    Казвам го...защото както казах логически е така и + това не ме карай да ида да се пробвам с нерязан и да напиша същото дето казах по горе,но вече от опит
    Проблема е че мен ме отвращава пенис,набръчкан като шарпей,имала съм възможност да права секс с такъв,но ми е прекалено странно и единственото нещо което направих,когато видях нормален к*р беше неистов смях.
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Омг, пич, ти гордееш ли се, че момичетата искат по-бързо да приключват секса с теб бе? Е, да ти имам гордостта...

Права е, че обрязаните издържат по-дълго, а и гледката е по-приятна
    Аз ненавиждам дългия секс и то не защото не обичам да съм с приятеля си, а защото след 15-тата минута е твърде болезнен и всяко движение е заколение за мен. Предпочитам да правим 15 минути секс, аз да съм доволна и той също. не разбирам защо са ми нужни часове гимнастика. В крайна сметка още преди да см почнали съм свършила поне 3-4 пъти и някак си нямам сили за повече оргазми, защото съм адски изтощена. Всичките си вагинални оргазми съм получила при кратък секс. като е дълъг........................изобщо не мога да свърша!
    пф... еми явно при хората е различно 15 минути секс... пфу..
    И какво от това. нали в крайна сметка и аз и той сме доволни. а и истинското удоволствие и за двамата е по време на любовната игра. Аз хич не съм вагиналн тип. А и така има време за повече гушкане. не мисля, че времето е фактор. дори и след дълъг акт и него не му е особено приятно. Защо трябва да се мъчим?
    П.С. нямам проблем с овлажняването. Имам проблем с тясното си влагалище!

хора всеки изпита по различен начин удоволствие от секса

кремче ти пробвала ли си с обрязан

Град
    София
    единственото нещо което направих,когато видях нормален к*р беше неистов смях.
    Това е било добро
    Ами, кво да ви кажа... в САЩ по-голямата част от мъжете са обрязани. Там има жени, които през целия си живот не са били с необрязан. САЩ е доста по-напреднала държава от нас. Правете си сметката
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    Това е било добро
    Ами, кво да ви кажа... в САЩ по-голямата част от мъжете са обрязани. Там има жени, които през целия си живот не са били с необрязан. САЩ е доста по-напреднала държава от нас. Правете си сметката
    айде всички под ножа
    аха

Аз си мисля да го направя, ама малко ме шубе И знам, че после известно време ще боли и ще свикна, но все пак... си ме е страх да си сложа гордостта на кланница
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Не съм! не бих отказала секс с обрязан(стига да не е турчин), както и не съм отказала секс с необрязан. Аз правя секс с дадения човек. Аз го обичам, ценя и уважавам и 3 см кожа повече или по.малко няма по никакъв начин да променят чувствата ми. тъпо и повърхностно е да не правя секс с някой, защото е обрязан или защото не е. Аз не правя секс с пениса на мъжа до себе си. Аз правя секс с мъжа, който обичам. Ако го обичам няма да ми пука дали е с кожа, 1 ръка или 3 тестиса. както не ми пука за коремните белези на приятеля ми. Обичам го и бих правила секс с него, ако ще и да е с 6 см пенис, 3 кила кожа и без тестиси. Не го ли разбирате това?

Град
    София
    Не съм! не бих отказала секс с обрязан(стига да не е турчин), както и не съм отказала секс с необрязан. Аз правя секс с дадения човек. Аз го обичам, ценя и уважавам и 3 см кожа повече или по.малко няма по никакъв начин да променят чувствата ми. тъпо и повърхностно е да не правя секс с някой, защото е обрязан или защото не е. Аз не правя секс с пениса на мъжа до себе си. Аз правя секс с мъжа, който обичам. Ако го обичам няма да ми пука дали е с кожа, 1 ръка или 3 тестиса. както не ми пука за коремните белези на приятеля ми. Обичам го и бих правила секс с него, ако ще и да е с 6 см пенис, 3 кила кожа и без тестиси. Не го ли разбирате това?
    Не ти пречи кожата, а ти пречи, че е турчин, така ли? Леле мале... дай Боже някой ден да се влюбиш в турчин, да те видим тогава...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

добре кремче ти откъде знаеш разликата щом не си пробвала.и защо спориш явно и ти не си пробвала

Град
    In Your Imagination
    БолКЪтААаАа
    Take everything from the inside
    And throw it all away
    Cause I swear, For the last time
    I won't trust myself with YOU!

Град
    Свищов
    Аз не твърдя, че зная разликата. Посочи къде съм го написала това. казвам, че sexita не я знае на 100%, защото не е опитала сама. но за нея е по-важно да няма там кожа момчето, отколкото той да я обича, уважава, закриля, да я прави щастлива..........

Град
    София
    за нея е по-важно да няма там кожа момчето, отколкото той да я обича, уважава, закриля, да я прави щастлива..........
    Тя не е казала това, а че предпочита да е без кожа - къде е проблема?
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Аз не твърдя, че зная разликата. Посочи къде съм го написала това. казвам, че sexita не я знае на 100%, защото не е опитала сама. но за нея е по-важно да няма там кожа момчето, отколкото той да я обича, уважава, закриля, да я прави щастлива..........
    ако за нея не беше важно нямаше да тръгне с него.забележи че дори няма предрасъдаци че е турчин.докато ти имаш

Град
    Свищов
    Не ти пречи кожата, а ти пречи, че е турчин, така ли? Леле мале... дай Боже някой ден да се влюбиш в турчин, да те видим тогава...
    Турци-турско робство. Друга асоциация не правя. не ги дискриминерам. Става да са ми приятели, но не и да спя с тях, да се влюбя................А и като цяло не ставам за мюсюлманска съпруга. С турчин на масата е ок, но турчин в леглото ми никога. те са убивали прародителите ми, аз да си давам тялото и душата. как ли пък не!
    П.С. не е предразсъдък. Всеки уважаващ себе си българин няма да си легне с човек от народ, тъпкал го и унищожавал го като нация 500 години. 1 книга за това да съм прочела е апълно достаъчно, за да каж турци в сърцето и леглото ми НИКОГА! Знам, че никог не се казва никога, ама за някои неща мога да го твърдя с огромна сигурност!

Град
    София
    Турци-турско робство. Друга асоциация не правя. не ги дискриминерам. Става да са ми приятели, но не и да спя с тях, да се влюбя................А и като цяло не ставам за мюсюлманска съпруга. С турчин на масата е ок, но турчин в леглото ми никога. те са убивали прародителите ми, аз да си давам тялото и душата. как ли пък не!
    Ооо не, хич не ги дискриминираш, само малко
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Guest
    i izvoda ot vsi4ko e qjte xalva i piite boza viva la disco

кремче учудваш ме наистина а и ти го каза те са убивали прадедите ти а бог знае и още какво са правили така че не може никой да е сигурен дали е чист българин или турчин

Град
    Свищов
    Така е, но аз имам българско гражданство, родът ми е български с малко руски примеси от много векове назад. Аз съм българка по гражданство, родственост, рождение и самосъзнание. за мен турчин е поробител, убиец, изнасилвач. Познавам много турци и знам, че те не са такива. Познавам, общувам дори 1 от най-добрите ми приятелки е туркиня и е най-красивото момиче на света. Но това си е мой принцип. А аз поне това имам право да отстоявам. Както да не вкусвам грис-халва или кадаиф никога веч в живота си!

ох добре че ние момичета не трябва да мислим дали да ни режат нещо!!!!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    да бе секи месец гадната менструация малко ли е

Guest
    vijte sega mantaliteta na bulgarite kato vas mi e qsen turpite skapanite turci i te 6te vi kolqt sled broeni godini no nie ot evropa nqma da vi pomagame ve4e

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    да бе секи месец гадната менструация малко ли е
    е да де...няма да останем по назад...ама погледни от добрата страна на нещата ...така поне ако имаме някви вредни неща в кръвта те ще се изхвърлят!...така уж си по 4иста ох само се залъгвам...

Град
    Бургас
    Почти никаква на пръв поглед,но да си обрязан е по хигиенично
    OnLy God CaN Judge Me !

Морско Свинче
    Guest
    Това е било добро
    айде всички под ножа
    аха

Аз си мисля да го направя, ама малко ме шубе И знам, че после известно време ще боли и ще свикна, но все пак... си ме е страх да си сложа гордостта на кланница
    Дуд, не е голямата работа - на мен ми се наложи да легна под ножа и част от операцията изискваше обрязване, ама чудно - след това нито ме дразни, нито боля. Нито гащите дерат, нито космите, макар вторите да гъделичкат от време на време, за което, от друга страна, си има оправия - един бръснач и готово.

Нито едно момиче не обясни защо точно предпочита едното пред другото. На бас, че половината "разбирачки" дори не са пробвали с обрязан и с необрязан, поне пред себе си признайте - така ли е? И защо трябва едното да е пречка, да е по-неудобно или по-неприятно? Да не съм чул довод, че главичката е по-твърда и боли повече, щот туй си зависи от големия 'уй, гаранция, че главичката може да е по-безчувствена, но не става по-грапава

И защо изобщо трябва да има хора против обрязването? Може да има такива, които просто не искат, но главата не ми го побира по какъв начин може да има хора, които едва ли не мразят нещо, което не им пречи по никакъв начин. Това да не ви е Джордж Буш, че да се оплаквате от него

П.С. Нали знаете защо Осама убил жена си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си