1 Мисля,4е е добре ,всеки да е задължен да си напи6е пола в подписа,за6тото забелязвам,4е има такива,които се представят и за двата,а е важно да се зане ,4ие е мнението по даден въпрос.
2 За6то темите от преди месеци не се изтриват автоматично след като вече няма интерес към тях,вместо да се ровиш като луд,преди да си пусне6 темата.Форумът се задръства,а и какво ме топли ,какво са мислели хората преди 2 год!?От една,две думи трудно намираш точната тема,която те интересува,а после-имало 10000 такива теми-загуба на време е да се ровиш из старите архиви!
мисля че си права от една страна............ама от другане е толкоз важно........
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На повечето им личи по nick-а и профила от кой пол са, така че е безсмислено.
Относно второто съм по-съгласна, но се съмнявам да стане.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Толкова ли не можеш да се сетиш, че същите тези хора, които лъжат за пола си, ще излъжат и в подписа? Сайтът няма как да ти сканира гащите.Първоначално написано от lilit_666
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти очевидно нямаш живот извън форума. Който е важен за теб, знаеш от какъв пол е, нали? Божее...с какви неща се занимават децата...аз лично не знам потребител, който да пише в мъжки и женски род за себе си от един акаунт.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз не знам такъв, който да се представя и за м и за фА и да има, негова си работа - тебе кво те бърка?!
Не съм съгласен с първото, а с второто - да.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ххаххахха и кой е този потребител, койт се представя и за момче и за момиче? И който ти трови сънят нощно време?
Кажи ника му![]()