- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавият миг с партиорът ви?
мисля 4е няма6е смисал от 2 по4ти еднакви теми.. ама най хубавия...офф много са... т.е малко са :P незнам...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Леле наистина са много.Не мога да преценя.Той не ми е точно партньор,така че да кажем,че са много! :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
..с него всеки миг е вълшебен ^.^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Ама хора кажете поне един така с "много са" всеки може
всеки миг прекаран с него е ужасно приятен![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Казвала съм го и в друга тема - една от първите ни вечери заедно, когато си говорихме 5-6 часа без да спрем и уж щяхме да спим, а всъщност така и не заспахме, не можехме да се отделим един от друг![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
...и в крайна сметка никой нищо не каза...![]()
'всеки миг с нея/него е най-хубавият', 'винаги, когато съм с него/нея'
дрън-дрън... сякаш сте нямали моменти, когато не сте били на кеф, или сте му/й се ядосвали...
питат ви за конкретен момент/и... ест, че ще имате иначе много... то ако нямате, щеше да е баси странното... питат ви за оня, който си спомняте с умиление... или като се замислите за любимия човек и ви изниква в съзнанието...
един от тези най-хубави за мен беше, когато след като не бяхме един до др сума време от порядъка на месец-2... и като се видехме след това..сигурно съм била едно от най-щастливите момичета в него момент, когато ме прегърнеше силно и не можеше да ме пусне...![]()
...или първият път, когато ми беше казал, че ме обича, защото го каза толкова...притеснено и така го изстреля, защото не знаеше как ще реагирам...![]()
...или пътите, когато проявяваше известна ревност...тогава наистина се чувствах някак по-специална...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първата ни плаха целувка
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първите ни целувки бяха много нежни...иначе моментите след секса са прекрасни, както и всеки момент, в който се гушкаме.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Най-хубавия миг? Ами като започне да ми лиже кожичката между тестисите и ануса е хубав миг.
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Първоначално написано от drfatt
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами понеже от скоро ходим нямаме кой знай колко много мигове заедно.Но бих казала,че един от хубавите беше когато меза първи път.Друг такъв е като ми се обади,че идва до дома да ме види и не се отделихме един от друг през цялото време.Ама сега сме малко скарани и чак ми се насълзяват очите като се сетя,колко ми е хубаво с него ...
![]()
Уфффф микогато дойде да ме забере от нас,за първата ни среща...седнахме пред нас малко да си поприказваме без никой от наще да знае,че имам среща(ако знаеха щяха да полудеят)и в този момент,когато е на косъм от мен излиза батко(не се харесваха)направо нямам думи
![]()
![]()
и след това накрая тръгна да ме изпраща и се целунахме на завоя,от който се очакваше,че след броени секудни майка щеше да излезна...Няма да го забрава това с огромното притеснение,и в същия момент беше толко красиво...Ам иначе хубави моменти..БЕЗкрай ама това реших да напиша
![]()
![]()
mi mn sa hubavite migove kato stoim na plaja i si govorim,kato slu6ame muzika v kolata i pravim sex,kogato hodihme na nqkakuv lunapark i se ka4vahme na ne6ty kato bunji oba4e s kabinki ob6to vzeto vseki put kato se vidim si prekarvame zabavno........
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ще кажа за един бивш.
Първата ни среща беше много романтичнатанцувахме до едни блокове с музика от GSM
![]()
Спомням си толкова хубави неща с него
Колко пъти сме се крили от майка му ,за да се целуваме яко![]()
mii ne6to se bqhme skarali i ne si govorehme mn i otidohme na stadiona i s o6te 1 dvoika i az otidoh i legnah na trevata na stadiona.. i te doideha posle i tq legna do men ama mi be6e mn surdita... oba4e togaa ima6e meteroiten dujd iii nebeto be6e mn 4isto i be6e pulno s zvezdi i kato dobavim meteroitite i be6e naprao strahotno...ii q hvanah za rukata i taka se sdobrihme be6e mn qky ^^
Първото обичам те от негова страна. Толкова го чаках. Беше.......страхотно. Имало е няколко момента после на същата тема, в които той ми казва, че ме обича много и ме притиска силно до себе си. Ревала съм от кеф честичко. Докара ли ме до сълзи, значи е много хубаво. Иначе обожавам всеки момент с него. но най-несравнимо е първото обичам те. а да и 1 момент, когато беше в казармата и си идваше след клетвата. Дойде у дома с униформата. беше мъжествен и величествен, а аз се загубих в прегръдките му. Днес няма да се видим![]()
kogato se celunahme za prav pat(s nego mi be6e parvata celuFka),be6e adski romanti4no![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ВСЕКИ миг с него е прекрасен!
тъй като се виждаме не много често, всеки миг с него е....![]()
![]()
![]()
Спомням си едно конкретно нещо, бях се натровила с хапчета и бях в болница..когато дойде да ме види...толкова много се зарадвах че отново го виждам, че просто нямам думи, даже се разплаках![]()
mhm mn hubavi ne6ta pro4etoh ..kogato nqkoi vi kazva obi4am te...i tfa e dosta hubavo az sam na 16 godini imala sam 100000000 gadjeta no nikoga ne sam bila vliubena...i da obi4am i sa kato gi 4etoh teq ne6ta mi izglejda naistina perfektno si4ko...
Imah 1 hubav moment s edno mom4e mn se haresvahme i po cql den bqhme zaedno no toi mn se sramuva6e..i edna ve4er me izpra6ta kum nas i nekfi takfi po4ti do bloka se spirame i toi nekuf me gu6ka i mi vika 4ao i az samo seda i se kefa super mn ... toi nekfu si trugva i me durji za ruka i az togava go drupnah i go celunah tfa be6e nai hubavata mi celuvka be6e istinska..e sled tova ne se polu4i no tozi moment be6e perfekten