.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    С моя всеки момент си има някаква магия, Но може би никога няма да забравя 1-та ни целувка, както и първия път когато ми каза "обичам те" първата ни нощ заедно.... Хубави моменти колкото искаш
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    Бургас
    Всеки миг когато съм с него е най-хубав
    OnLy God CaN Judge Me !

Cqqqla no6t zaedno (ne govorq za seks) ... I cqla ve4er me celuva ..gali..i mi povtarq kolko mnogo ozna4avam za nego..kolko mnogo me obi4a..i taka natatyk..

Guest
    Когато говорим за Нашето бъдеще заедно. За сутрините, в които искаме да се събуждаме един до друг.. Когато ревнува кара ме да се чуствам специална. Когато казва "обичам те"..Като цяло всеки един ден с него е специален за мен..

Guest
    1q e kogato edna ve4er go popitah kakvo haresva v men i toi kaza "absioliutno vsi4ko" i posle se a 2q koito nikoga nqma da zabravq kogato se vidqhme za 1vi put sled mn sedmici kak me pregurnq adski silno i v su6toto vreme mn nejno i kak 2 4asa po kusno nai nakraq me celuna
    Be6e naistina neveroqtno izjivqvane

Мега фен Аватара на machoka
    Всеки миг е най-хубав, само когато си помисля за нея. Мисълта, това че я репродуцираш в съзнанието си ти носи достатъчно.. заряд, емоция и всичко останало необходимо да живееш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всеки миг, прекаран с него е вълшебен. Достатъчно много съм страдала и сме били разделени, за да ценя толкова много присъствието му до мен. Обичам го.. във всеки миг, във всяка крачка, с всяка капка въздух. Не мога без него.. недобрите ни спомени ги заличавам от главата си.. Хубаво е всичко с него, но разбира се има и моменти, които са най-най-най за мен.. тооолкова са много. Самото усещане в този миг.. неописуемо е, невероятно е..
    От най-близкото минало сега се сещам за няколко такива мига на вълшебство в душата ми.
    - бяхме на море, когато се скарахме ужасно по моя вина, и той си тръгна към хотела.. стана ми ужасно, сама, пияна, гневна.. не знаех защо стана всичко това.. след известно време той се върна.. прегърна ме, толкоооооова силно..по-сигурно не бях се чувствала.. целуна ме.. Боже.. Обичам го! Беше пренебрегнал гордостта си, въпреки моята явна вина.. мислеше се мен, тревожеше се за тъпото, пияно момиче.. нямаше как да не се трогна
    - когато се върнахме от вила и имах най-ужасния конфликт с баща ми, говори с мен цяла нощ по телефона, на другия ден дойде, гушна ме.. и просто ме остави да си поплача. Думите му, че всичко ще се оправи, че ще мине, загрижеността му. . . А дори не бяхме се обявили като двойка отново.. просто излизахме заедно.
    Всяка негова прегръдка, целувка.. докосване и галене.. няма по-ценен човек за мен. Прави света да изглежда по-добър, всичко по-весело и розово..
    П.П. Обичам те, мило! ()

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...всеки един прекаран с нея.

Град
    Veliko Tyrnovo
    ммммммммммммммм , когато дойде в училището ми и ми донесе голям,голям ,голям грамаден букет с цветя и всички ни пляскаха и аз имах чувството,че съм принцеса,че съм в приказка .... или пък една вечер преди няколко дни само двамата отидохме на един стадион ,беше тъмно , бягахме заедно ,прегръщахме се,въртяхме се ,беше приказно ,романтично .... или пък един път ми беше направил вечеря , затвори ми очите и когато влязох в стаята , имаше свещичка на масата , вървеше хубава песен .... или пък .... още толкова много ... мога да разказвам ........
    Barbie^X-tina$

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си