- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее от течността която излиза...
Може ли да се забременее от течността която излиза от простатата по време на секс (едно такова леко лепкаво) ?
Като гаджето ми ходи миналата година на генеколог питахме доктора и той каза че в тази течност има много малко количестов сперма и вероятността да се забременее е малка но я има. Миналата седмица пак ходи на генеколог и пак питахме доктора (беше друг доктор) и той каза че това са глупости и не може да се забременее от тази течност...сега на кой да вярваме ?![]()
![]()
![]()
Има 13435164136546546 такива теми ползвайте търсачки бе?!Иначе по темата да може шансът е малък,но го има!
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
аз до колкото знам вероятността е много малка,но според мен първия доктор е искал да насърчи и използване на презервативи до някъде...според мен реална опасност няма.
Той е придружил приятелката си, защото явно сдържи на нея и не иска тя да е сама в този момент!Първоначално написано от E.T.
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
4i4o tuka li si bil we, tursq te ot godiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naprao se prosalzih ot radost!!!!!!!!!!Първоначално написано от E.T.
и аз бих накарала приятеля ми да дойде с мен защо пък да не даже ще се чувствам по спокойна \Първоначално написано от nofi
/
OnLy God CaN Judge Me !
ti ....maiii..ne6to ne si sam ili prosto si glupavПървоначално написано от E.T.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ами аз немога да кажа колко е голяма вероятността да се забременее от тази течност, за която говориш, но за по сигурно използвайте презервативи![]()