.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Емил
    Guest

Може ли да се забременее от течността която излиза...

Може ли да се забременее от течността която излиза от простатата по време на секс (едно такова леко лепкаво) ?
    Като гаджето ми ходи миналата година на генеколог питахме доктора и той каза че в тази течност има много малко количестов сперма и вероятността да се забременее е малка но я има. Миналата седмица пак ходи на генеколог и пак питахме доктора (беше друг доктор) и той каза че това са глупости и не може да се забременее от тази течност...сега на кой да вярваме ?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Има 13435164136546546 такива теми ползвайте търсачки бе?! Иначе по темата да може шансът е малък,но го има!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

аз до колкото знам вероятността е много малка,но според мен първия доктор е искал да насърчи и използване на презервативи до някъде...според мен реална опасност няма.

Цитирай Първоначално написано от E.T.
    странно момче на гинеколог да ходи, хммм явно нема пишка
    Той е придружил приятелката си, защото явно сдържи на нея и не иска тя да е сама в този момент!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    4i4o tuka li si bil we, tursq te ot godiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naprao se prosalzih ot radost!!!!!!!!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Той е придружил приятелката си, защото явно сдържи на нея и не иска тя да е сама в този момент!
    и аз бих накарала приятеля ми да дойде с мен защо пък да не даже ще се чувствам по спокойна \/
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен
    да бе ма той него ли е преглеждал или нея?
    ti ....maiii..ne6to ne si sam ili prosto si glupav
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ами аз немога да кажа колко е голяма вероятността да се забременее от тази течност, за която говориш, но за по сигурно използвайте презервативи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си