.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120
    GaMe OvER BoY...
    Guest

Незнам какво да правя!!

незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И мене ме нервят скейтърете. Съгласен съм с теб.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    The Moon
    Тъпо е да изпуснеш това момче заради дрехите му Не мислиш ли,че си е негова работа как ще се облича ?!

ако толкова ти харесваше нямаше да те интересуват дрехите.. щом го харесват какво ти пука за мнението на хората
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Здрасти.Значи до колкото разбрах ти не искаш приятелите ти да те виждат с това момче и те не го одобряват така ли? Ако е така аз бих те посъветвала просто да се вслушаш в сърцето си,защото ако наистина харесваш момчето и искаш да си с него тогава действай а приятелите ти... все пак не може всичките да мислите еднакво нали така? Това че те не го харесват не означава че и ти не трябва. Просто действай. =) А и ако са ти истински приятели не би трябвало да ти си разсърдят,а да те разберат! Иначе за дрехите... наистина не трябва го изпускаш шот не се облича така както ти искаш.
    ...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...

тои ме харесва и ме обича
    харесвам го само че
    аз тфа не го харесвам
    вчера зарязах момче което обичам
    аз го помолих да се промени
    и аз го обиждам
    Виж какво, ти май изобщо не знаеш нито какво искаш, нито кого искаш! Изясни се пред самата себе си, после искай съвети! И коя си ти, че да караш някого да се променя? И какви са тия фр, които ти контролират разума, че и чувствата?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    ако толкова ти харесваше нямаше да те интересуват дрехите.. щом го харесват какво ти пука за мнението на хората
    So free

GaMe OvER BoY...
    Guest
    аз дори незнам вече кво искам е то никои фр незнае че аз го харесвам аз им викам че като нема кво да права излизам с него ... аз нямам чувсфа към него аз го харесвам само тои има към мен но ...де дазнам.. немога като го погледна и незнам от една страна ме е срам тъпо е но е така... ...един ден отидох в тях .. само двамата... и ще гледаме филм хаха секи знае кво става ... с тея филми и колко ги гледаме и кво направихме го беше мн хубаво ходехме 3 4 дни и аз го зарязах неможех така...сутрин се засичам с него като на спирката и сичките ми фр и тои доиде при мен и седи и мен ми е гадно така... Харесвами в него това че винаги е честен и знае как да се държи просто незнам... като се върне след 1 седмица ще видим дали.. се е променил и наи вече дали аз ще се навия...

"аз нямам чувсфа към него аз го харесвам" - хаха как става тоя номер? Без да се обиждаш ама аз ако бях на мястото на момчето отдаааавна да те бях зарязала ебати ебеш се с него, ходите - късаш го, лъжеш френдовете си, караш го да се промени и ся не стига,че се е променил, а и ти не си сигурна дали искаш да си с него,не го харесваш,харесваш го простооо НЯМАМ ДУМИ!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ем виж дали се е променил, ако не - разкарай го! Къв е проблема?! Ма той и да се е променил приятелите ти пак ще му се подиграват, защото преди все пак преди е бил смешен (според тях) Подигравките винаги ще си ги има. Мене ако питаш хич няма смисъл да се занимаваш с него като ще те е срам и всеки път ще се криеш като си с него...
    Let The BEAT Control Your Body

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Майната им на такива като теб.

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShiT_HappenS
    "аз нямам чувсфа към него аз го харесвам" - хаха как става тоя номер? Без да се обиждаш ама аз ако бях на мястото на момчето отдаааавна да те бях зарязала ебати ебеш се с него, ходите - късаш го, лъжеш френдовете си, караш го да се промени и ся не стига,че се е променил, а и ти не си сигурна дали искаш да си с него,не го харесваш,харесваш го простооо НЯМАМ ДУМИ!!!
    Da taka e .... ima momenti kogato iskam da e do men.... i kogato se suglasq da sme zaedno idva nqkoe super sladko mom4e v jivota mi i zarqzvam skatera .. sled nqkolko sedmici pak sam sama... i pak trugvam kum nego ... neznam.. kvo da prava toi o4akva nqkakuf posleden otgovor sled sedmica kato si doide a az neznam kato sme samo az i toi az sam si prosto az .. durja se super milo kakto i toi kum men haresvam 4e se durji mn dobre s men i vinagi e mn mil i znae kakvo iskam....

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    тои ме харесва и ме обича
    харесвам го само че
    аз тфа не го харесвам
    вчера зарязах момче което обичам
    аз го помолих да се промени
    и аз го обиждам
    Виж какво, ти май изобщо не знаеш нито какво искаш, нито кого искаш! Изясни се пред самата себе си, после искай съвети! И коя си ти, че да караш някого да се променя? И какви са тия фр, които ти контролират разума, че и чувствата?
    Em az iskam mnogo mom4eta to tfa e qsno koi ne gi iska.. em az mu kazah 4e ako iska da e s men trqbva da se promeni...toi go re6ava tfa..em poprincip fr-ta mi nqmat predstava kvo iskam... prosto mn e oburkano vsi4ko... tfa e...

Еми доколкото разбирам от думите ти той е нещо като резерва така ли? "i kogato se suglasq da sme zaedno idva nqkoe super sladko mom4e v jivota mi i zarqzvam skatera .. sled nqkolko sedmici pak sam sama... i pak trugvam kum nego ... " ----> абе те винаги ще излизат нови момчета ама не може все да зарязваш старите щот то рано или късно всички стават стари. А за приятелите ти просто трея да говориш с тях и тва е и да опраите малко нещата щот като гледам бая ти е объркан живота а и ти само като се измъкваш го объркваш още повече.

Цитирай Първоначално написано от StayClose
    Майната им на такива като теб.
    Мммммммда...

Абе ти коя си, че да му променяш живота? Момчето е супер и въпроса е как той се навива да го мотае така няква повърхностна мацка с дефицит на мозък като теб. Явно наистина мн е хлътнал по теб, ама ти не можеш да го оцениш. Какво като е скейтър? Слуша готина музика, атлетичен е и екстремен...ама по- добре с изрусените лигльовци по кафетата, нали? Остави момчето на мира да си намери някое готино момиче, а ти си се сваляй с " яките пичове" от чалга клубовете.

Град
    The endless river
    не съм скейтър обаче не се ли чувстваш малко нахална да искаш да го променяш момчето? И мене една такава дето я обичах повече от всичко искаше да ме променя ама не стана........а и като гледам отношението ти към момчетата не заслужаваш да прави такива жертви за теб.Ако можеш го харесвай такъв какъвто е.........
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

The Girl From Mars
    Guest
    Амм ще си позволя де цитирам една песен която мн харесвам =)

...He was a punk, she did ballet what more can I say?
    He wanted her, she'd never tell secretly she wanted him as well
    All of her friends stuck up their nose & they had a problem with his baggy clothes...

...He was a sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, she had a pretty face but her head was up in space, she needed to come back down to earth...

ам точно за тебе-вади си изводите....

...Five years from now she sits at home, feeding the baby she's all alone, she turn on the t.v. guess who she sees sk8ter boy rockin' up MTV, she calls up her friends they already know, and they've all got tickets to see his show, she tags along and stands in the crowd, and looks up at the man that she turned down...

...was sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, now he's a superstar slammin' on his guitar does your pretty face see what he's worth...
    хммм =)

Ако не можеш да преведеш(в което се съмнявам)

Той беше пънк,тя тренираше балет,какво повече мога да кажа.Той я искаше,тя никога не му каза че и тя го иска тайно.Всичките и приятели го обиждаха и имаьа проблеми с неговите размъкнати дрехи.

Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче,той не беше достатъчно добър за нея,тя имаше красижо лице,но неиният нос се беше извисил до небесата-имаше нужда да слезе пак на земята.

...След 5 години тя седи в къщи и гледа бебето съвсем сама,пуска ТВ и познайте кой вижда-скейтърчето разтърсва МТВ,тя каза на приятелите си-те вече знаеха-имаха билети за неговият концерт.Тя отиде сама и застана в ъгъла гледайки мъжът на който беше обърнала гръб.

...Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче-той не беше достатъ4но добър за нея.Сега той е звезда,свири на китара,нека нейното красиво лице види каква грешка е направила.

превода е ,,малко,, нескопосан ама =)

Re: Незнам какво да правя!!

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvER BoY...
    незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..

ТИ СИ УЖАСНА!

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    death proof ... az kvo mu promenqm jivota toi ako iska da e s men 6e se promeni mi ne haresvam da hodi nekuf razdurpan ... tfa e az nqmam ni6to protiv za muzikata koqto slu6a... em ok takfa mi e kompaniqta kakto ti vika6 rusite ligliovci em az hoda po 4alga diskoteki em tfa haresvam .. i tfa e ...hm... moje bi go preebah malko ... de toi si be6e haresal edno momi4e i tq nekfa takafa kato nego skaterka am .. az togava spah s nego i uj hodihme i tq ni vidq na spirkata i poe4e ne mu obru6ta vnimanie .. az neiskam toi da e s drugi .. gadno e ama tfa e iskam go po nqkoga ... e da kakto nqkoi kaza toi e rezerven variant i toi go znae.. tfa az mu kazah predi 4e iskam da sam s nego i s o6te edin toi se suglasi am posle se otkaza de... i pak ne si govorihme mn vreme... am eto sega pak go iskam nego... i kato se vurne v petuk ili 4etvurtuk 6te go vida kolko se e promenil

GaMe OvEr BoY....
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от The Girl From Mars
    Амм ще си позволя де цитирам една песен която мн харесвам =)

...He was a punk, she did ballet what more can I say?
    He wanted her, she'd never tell secretly she wanted him as well
    All of her friends stuck up their nose & they had a problem with his baggy clothes...

...He was a sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, she had a pretty face but her head was up in space, she needed to come back down to earth...

ам точно за тебе-вади си изводите....

...Five years from now she sits at home, feeding the baby she's all alone, she turn on the t.v. guess who she sees sk8ter boy rockin' up MTV, she calls up her friends they already know, and they've all got tickets to see his show, she tags along and stands in the crowd, and looks up at the man that she turned down...

...was sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, now he's a superstar slammin' on his guitar does your pretty face see what he's worth...
    хммм =)

Ако не можеш да преведеш(в което се съмнявам)

Той беше пънк,тя тренираше балет,какво повече мога да кажа.Той я искаше,тя никога не му каза че и тя го иска тайно.Всичките и приятели го обиждаха и имаьа проблеми с неговите размъкнати дрехи.

Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче,той не беше достатъчно добър за нея,тя имаше красижо лице,но неиният нос се беше извисил до небесата-имаше нужда да слезе пак на земята.

...След 5 години тя седи в къщи и гледа бебето съвсем сама,пуска ТВ и познайте кой вижда-скейтърчето разтърсва МТВ,тя каза на приятелите си-те вече знаеха-имаха билети за неговият концерт.Тя отиде сама и застана в ъгъла гледайки мъжът на който беше обърнала гръб.

...Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче-той не беше достатъ4но добър за нея.Сега той е звезда,свири на китара,нека нейното красиво лице види каква грешка е направила.

превода е ,,малко,, нескопосан ама =)

Ah taq pesen q znam toi mn puti me e pozdravqval s neq

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    death proof ... az kvo mu promenqm jivota toi ako iska da e s men 6e se promeni mi ne haresvam da hodi nekuf razdurpan ... tfa e az nqmam ni6to protiv za muzikata koqto slu6a... em ok takfa mi e kompaniqta kakto ti vika6 rusite ligliovci em az hoda po 4alga diskoteki em tfa haresvam .. i tfa e ...hm... moje bi go preebah malko ... de toi si be6e haresal edno momi4e i tq nekfa takafa kato nego skaterka am .. az togava spah s nego i uj hodihme i tq ni vidq na spirkata i poe4e ne mu obru6ta vnimanie .. az neiskam toi da e s drugi .. gadno e ama tfa e iskam go po nqkoga ... e da kakto nqkoi kaza toi e rezerven variant i toi go znae.. tfa az mu kazah predi 4e iskam da sam s nego i s o6te edin toi se suglasi am posle se otkaza de... i pak ne si govorihme mn vreme... am eto sega pak go iskam nego... i kato se vurne v petuk ili 4etvurtuk 6te go vida kolko se e promenil
    Нямаш никакво ама никакво право да се опитваш да променяш хората. Или го харесваш какъвто е или не. Извинявай, но дори не мога да проумея начина ти на мислене. Никога не би ми хрумнало да се държа толкова подло с някой. Той наистина те харесва. Сигурно се надява, ако е до теб като резерва изведнъж да си промениш мнението и да бъдеш само с него. Остави го да си продължи живота и не се виждайте повече. Направи поне нещо добро за него и го лиши от твоята компания, която очевидно му влияе зле.

The Girl From Mars
    Guest
    Доколкото разбрах от теб-той е забавн,умен,харесва ти по характер,и е сладък и страшно те обича-какво повече може да искаш от едно момче?!Ам може би-розова ризка Конверс(не маркова при това-само упорочават готините кецове),руси кичури,дънки каквито носиш и ти самата,и телефона му да звъни на поредната модерна чалфа-мразя тоя тип ,,момчета,,....незнам ти си решаваш-ама звучиш доста повърхностно-синтетик бейби(надявам се да не си)Аз харесвам този тип мпмчета -Емо,Пънк,Метъл-защото не са комерсиално,не се страхуват да изразят своята личност и индивидуалност.

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    em az ne se durja podlo s nego az napravih dosta ne6ta za nego ima6e dni ne hodeh na daskalo ne 4e hoda tolko 4esto ama bqh s nego prez teq dni v tqh ... bqh pravih sex s nego...bqh mu purvata... i tfa nqma6e problem za men ...toi posle be6e na 7-to nebe posle edin den si be6e srqzul rakata ama mn gadno.. i kvo az bqh do nego na lekar posle v tqh az mu pomagah.... haresvam go prosto.. iskam da se promeni vun6no ne i vutre6no ... kvo mu pre4i da si sloji edni hubavi dunki edna bluzka po nego i nekfi maratonki ne KECOVe i gotovo ...... edin den bqhme zaedno po centara i kvo nekoi ot daskaloto (v sportno u4a) minavat i mi vikat "ohoo" i az ei i te nqma li da idva6 s nas kum diskotekata i az aa mi s edin priqtel sam i te koi be koi i az em e tfa mom4e deto idva nasam i te po4naha da se smeqt super mn .. i mi vikat ti si luda i az em huu are i kvo otidoh s nego na kafe a ne na disko tfa malko li e!!

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    ...toi ako iska da e s men 6e se promeni mi ne haresvam da hodi nekuf razdurpan ...toi si be6e haresal edno momi4e i tq nekfa takafa kato nego skaterka am .. az togava spah s nego i uj hodihme i tq ni vidq na spirkata i poe4e ne mu obru6ta vnimanie .. az neiskam toi da e s drugi .. gadno e ama tfa e iskam go po nqkoga ... e da kakto nqkoi kaza toi e rezerven variant...am eto sega pak go iskam nego...
    наиш кво такива кат тебе баш си Лигли не заслужават да живеят...
    1.не го обичаш харесваш или каквото и да е...просто кат си свободна "ай да не съм без гадже" ама след тва ще го зарежеш кат се появи някое чалгарче ама и на него не даваш да ходи с друга щото ти кат останеш сама може да няма кой да ти е "резервен вариант"
    2.да си се замисляла че той може би не обича чалгарски стил така да го кажа...може би не а да се е опитвал да те променя-не щото те харесва или обича и аз нз а ти понеже не те кефът дрехите му и се смяташ за едва ли не длъжна да го промениш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си