- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя!!
да малко е...направила си 1-2 неща за него...тебе те е СРАМ от него...което не може да компенсира едно кафе и 2-3 пропуснати учебни дни... (съжелявам за поста си че такива не са ми в стил ама тая ако ми падне ще я удуша направо)Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
е че кво имаш против кецовете?ох почваш наистина да изнервяш.представиси че енгови причтели го подиграват за тебе-,,пфуфу с тая лигла ли си тръгнал,, ,, с тая барби ли бе,, ,,с таз чалгарка,, ама на него не му пука-важна си ти.туй момче треа си анмери няква свяатна приятелка-не да се размотава с ку*вички(щото по тва дет излзиа си такава-с тоз била с дръгия,с коуи спала)пробвах се да бъда мила ама...ти си ограничена-да си сложи ризка и що?????щот тва е мн ,,модерно,, и да е розова мей би.и маратонки а не кежове и що-щот може би едне маратонки мои си купиш от пазара за 20 лева примерно а едне кецове за 150.Ама тебе не те радва това-щом не го харесваш такъв какъвто е значи не харесваш него-а твоят идеал за него...
em ne sam 4ak tolkova golqma ligla![]()
prosto az si iam principi i vkus haresala sam go nego toi e super mil vinagi e suglasen s men ne se karame i znam 4e me obi4a i moga da raz4itam na nego .. prosto ne6to ne mi stiga .. da buda s nego... tfa e.. a neznam kakvo e tfa...
![]()
напротив ти си ЛИГЛАПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
принципите ти и вкуса ти не струват...и като ти гледам "вкуса" и без тва си тръгнала натам...по добре се фани с азис и без тва е в твоя стил,ще те смятат за велика щот си тръгнала с идола на сичките ти приятели а и нали хуя си е уголемил...
Ми мозък не ти стига дано да компенсираш с визия иначе си го закъсала![]()
iam dostatu4no mozuk e s viziq kompensiram ama ne e tam vuprosa be..
ami 4e znam kvo tree da naprava haresvam go ne tree mi puka kvo mislqt drugite no nemoga probvam se ... a ne moga .. mislite 4e mi e mn zabavno tfa li vuob6te ne e taka.. i kvo mislite si 4e sam nekfa praznoglava putka.. tfa su6to ne e taka predi bqh prosto edno momi4e koeto se zabavlqva6e .. i hode6e s edno smuknato mom4e i kvo zarqzah go tfa be6e predi 2 godini i ot tam zapisah se v novoto Sportno daskalo uj da produjla da treniram volibol ama ni6to ne stana s4upih si kraka i do tam i kvo po4nah da hoda po kak vie vikate 4algarskite klubove i tam sa takifa horata az postepenno se promenih.. i na men ne mi e priqtno kogato averite po4vat da ebavat tam nekfi momi4eta emo ili metalki am az kvo da naprava ili v moq klas kato ima edna raparka i teq q pravat sama da si govori i az kvo da naprava... neiskam da e taka.. i kvo imam dosta hubavi ocenki v daskaloto i 1-vo mi vikaha zubar sled tfa se promenih vun6no.. dosta boqdisah se i t.n.. i kvo stanah ebati putkata.. az su6to neiskam da se durja taka s tfa mom4e haresvam.. go no prosto nemoga si zareja ob6to vzeto celiq svqt za da sum s nego predi nqkoklo dni skusah s mom4e koeto stra6no mnogo obi4ah i toi ne be6e edin ot tolko golemite gazeta no az go priemah .. i sa me boli ot tova... i iskah da probvam s skatera.. za6toto znam 4e toi me obi4a... no prosto ponqkoga nemoga da si pozvolq .. kakvoto az iskam... tfa e i kato si doide 6te mu go kaja si4ko tova!!
+1Първоначално написано от chocolate`kiss
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
О как да не си лигла-точно такава си.Мраза момичета като тебе-водещи се по общоприетите стандарти,влияещи се толкова много от хорското мнение.Моя съвет остаи момчето-прекалено свестем ми звучи а ти си хвани някои фешънче-ама задалйително розова ризка и руси кичурчета и всички ши го харесват-пак кав кретен ши е -карай-важното е че ще ходите заедно на кафенца,ши мои си менкате дънкити и лубимата ви певица ще е Преслава/Андреа и незнам си коя си другъъъъ лигла.!!!!!!!!Къв човек си бе!!!
гадно е че дрехите влияят на решението ти,но се пак,опитай се да се абстрахираш оттова...а ако бях намястото на пича нямаше да се променям за едно момиченищо лично,но 1 гадже е просто временно
а да се променям за човек,който не би се променил за мен не си заслужава...ти се влияеш от едни дрехи и той да се промени за тебе,глупаво е...един ден ще го проумее и ще е късно
![]()
нямам повод да сънувам....
![]()
![]()
toku 6to mi se obadi
![]()
![]()
basi super mn se zaradvah i mu kazah 4e 4akam ad se vurne toi mi vika otiam na disko da zabur6a 1 2 i az mu vikam po dobre nedei .. i toi 6to i az em edno momi4e v sf te o4akva .. i toi nadqvam se auu llele kolko se kefa lipsva mi super mn ...
![]()
![]()
![]()
Да довабя-хубу че не сам в твойто у-ще щеха ма спукат от подигравки-не че ши ми пукъ.И в моито даскало на почит са ръсите барбита с къси полички и огромни очила и аз точно за тфа се кефя че не сам кат тях....дано наистина да го чакаш-радвам се че се обадил.Сори че те обидих ама мн се изнервих[/list]
tva po gore bqh az
a i mejdu drugoto az ne hoda s takifa model4eta i futbolist4eta hodeh purvata godina f tfa daskalo ve4e gi znam kakvi sa no pone za priqtel4eta sa ex3a prosto priqtelkite mi si4kite hodat s nekfi takifa am edin den sam v edna priqtelka i gadjeto i tam i tq ne6to otide da se kupe i az vikam 4ei da si posuskuba vejdite i toi vika ee verno i az tree axax i az kato po4nah da se smeq i vikam a be valio ti da ne si nekfo momi4e i toi po4na mi obqsnqva tam nekfi gluposti aaxxa ... Az ne gi haresvam te sa nekfi idioti sladki sa i to super mn telata sa im ubiistveni no .. ve4e ne sa mi interesni.. i se drazna 4e ne6to ne me razbrahte az ne sam nekfa tapa4ka ili nekfo bezmozu4no barbie... prosto... takifa sa obstoqtelstvata... i taka se slu4i si4ko..
pRedi malko kato govorih po tela i kato mu 4uh glasa i nekfo surceto mi 6te6e da izbiei toi mi vika kvo prai6 i az 4akam te da se obadi6 i toi em sori 6te ti se obajdam ve4e non stop i az em kakto isak6 po dobre za men i toi dali? iaz da i toi kvo ti stava be i az ni6to tuka si haresvam edno mom4e koeto lugah i ebavah dosta vreme i toi radvam se i az mu vikam nqam turpenie da si doide6 i toi vika em az mn neiskah da se pribiram ama ve4e isakm i e taka surceto mi naprao otak4i i nakraq mi vika aide 4ao slunce 6ot trqbva da trugvam i az takafa mul4a i toi kvo ti e i az emi iskam da si doide6 i da ti kaja mn ne6ta i toi em kato si doida 6e govorim i az mu vikam ok 4a0 mily mn celuvki i toi nekuf uuu 6te si gi iskam i mi vika leka no6t mily
lLELELE qko se radvam 4e nai posle osuznah kvo mom4e me obi4a![]()
радвам се че си осъзнала.![]()
Дали се е осъзнала...Или пак докато се появи следващия...
A qui
Поредната тъпа, надута лигла-момиченцето на мама и тате...
Не че аз съм много голяма, но поне не се правя на господ-не решавам кой, какъв ще е...
Сега те търпят и те слушат-променят се заради теб, един ден обаче ще си размените ролите-ще заобичаш някой истински, а той ще иска от теб да поумнееш например и тогава ми е наистина любопитно как ще се чувстваш.![]()
![]()
mai ni6to nqma da stane kum 3 sutrinta mu zvunnah i mi digna nqkfo momi4e ... i az kazah ceco tq mi go dade az mu vikam koq e taq i toi vika emi edna priqtelka i az vikam s neq li si i toi emi da i az e kvo kato si doide6 kvo praim s neq li ostava6 i toi emi da tochnite dumi mu bqha Sori mily no ti moje6e da bude6 s men po4ti 4 meseca te 4akah .. i ti kvo napravi ni6to.. sori no nemoga da sam s teb... obi4am te adski mnogo i kvo ti uj me haresva6 do koga dokato Kalin(biv6iq) ne ti se obadi pak i ti kaje mily obi4am te isakm pak da sme zaedno...Ne moga razberi i nemislq 4e pak 6te se vidim... sutrin kato po4nem daskalo az 6e te podminavam i ti pravi su6toto sujalqvam.. No ti propusna 6ansa is .. .
Phpaxpxaha toq e mn zle ... propusna 6ansa si s men zaradi nekfa povlekana .... deto go obi4ala .. .pfff6te sujalqva za tfa.. E mai prosto ne ni e pisano da budem zaedno!!!
Абе ти май си по-зле от него ... ти кво очакваше да те остави да си играеш с него цял живот ли?!Е сори мацка ама не стаа така! Мисля,че малко трея да се замислиш поне сега.А момчето не ти е виновно за нищо ти май просто незнаеше кво искаш![]()
...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...
Така е!Наистина си си изпуснала шанса!Еми зимаи си поуката и такаПървоначално написано от GаМе ОvEr BoY...
Той не е зле,ти си зле!Прав е!4 месеца си се правила на путка и накрая си недоволна...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А,и вземи да си намалиш самочувствието малко...![]()
![]()
![]()
ah.. i kvo mi e zleto 4e znam kakvo iskam.. i v pove4eto slu4ai go imam.. tfa 4e nekfo oburkano skater4e si misle6e 4e kato e s men e golqmo dupe ..i ni6to mi nqma na samo4uvstvieto az sam takafa kakvato sam.. ne sam nekfa hiper naduta... ili super zduhana...Re6ih 4e moga da buda s tovaa mom4e po dobre kusno otkolkoto nikoga.. ok toi e re6il da bude s nqkakvo momi4e takofa kato nego nqma lo6o .. seki si ima izbor no predi toi mi kaza edno ... iskam da bude6 4oveka koito zaslujava6.. ti ne si tova momi4e koeto vsi4ki vijdat i az go znam.. prosto ti trqbva vreme za da go razbere6... I az znam tova az sam mn po dobra ot si4ki teq gluposti i etiketi deto gi pravat metali skateri.. fashioni.. 4algari.. emovci li sa seki ima pravo na izbor.. i az napraavih moq izbor.. taka e .. az prosto haresvam stila a ne su6tnosta...boli me 4e tova mom4e mi kaza 4e sam zakusnqla... no oK toi kazva 4e me obi4a togava kakvo mu pre4i ..???
И ти Нз кфо искаш и кфо неПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Ти си тъпа...
П.С.:Спирам да пиша в тая тема...![]()
![]()
![]()
и азПървоначално написано от lizzard_92
![]()