.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    GaMe OvEr BoY...
    Guest
    i koe mi e tupoto be ????????????????????A??????????????

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    тои ме харесва и ме обича
    харесвам го само че
    аз тфа не го харесвам
    вчера зарязах момче което обичам
    аз го помолих да се промени
    и аз го обиждам
    Виж какво, ти май изобщо не знаеш нито какво искаш, нито кого искаш! Изясни се пред самата себе си, после искай съвети! И коя си ти, че да караш някого да се променя? И какви са тия фр, които ти контролират разума, че и чувствата?
    Мен пък точно скейтъри ме кефат..Баси и хората дето сте.....все едно той да те обижда щото сигурно си някфа кифла.....тстстс
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    ah.. i kvo mi e zleto 4e znam kakvo iskam.. i v pove4eto slu4ai go imam.. tfa 4e nekfo oburkano skater4e si misle6e 4e kato e s men e golqmo dupe ..i ni6to mi nqma na samo4uvstvieto az sam takafa kakvato sam.. ne sam nekfa hiper naduta... ili super zduhana...Re6ih 4e moga da buda s tovaa mom4e po dobre kusno otkolkoto nikoga.. ok toi e re6il da bude s nqkakvo momi4e takofa kato nego nqma lo6o .. seki si ima izbor no predi toi mi kaza edno ... iskam da bude6 4oveka koito zaslujava6.. ti ne si tova momi4e koeto vsi4ki vijdat i az go znam.. prosto ti trqbva vreme za da go razbere6... I az znam tova az sam mn po dobra ot si4ki teq gluposti i etiketi deto gi pravat metali skateri.. fashioni.. 4algari.. emovci li sa seki ima pravo na izbor.. i az napraavih moq izbor.. taka e .. az prosto haresvam stila a ne su6tnosta...boli me 4e tova mom4e mi kaza 4e sam zakusnqla... no oK toi kazva 4e me obi4a togava kakvo mu pre4i ..???
    за каква се имаш ? Ти някфа пикла на 13 години можеш да имаш това ,което поискаш ....на тебе баща ти да не е Бил Гейтс а?? Бахти и самочувствието дето вадиш......
    We don`t need love
    Take it slowly...slowly

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    А,и вземи да си намалиш самочувствието малко...
    Съгласна съм!!! Знаеш ли къв ти е проблема? Че явно прекалено много мом4ета ти4ат по тебе и за тва си решила 4е си нещо пове4е от другите!Ама мили4ка осъзнаи се малко и стига ве4е си обвинявала мом4ето.Ако искаше да си с него сега тая тема изобщо нямаше да я има!
    ...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...

Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    ah.. i kvo mi e zleto 4e znam kakvo iskam.. i v pove4eto slu4ai go imam.. tfa 4e nekfo oburkano skater4e si misle6e 4e kato e s men e golqmo dupe ..i ni6to mi nqma na samo4uvstvieto az sam takafa kakvato sam.. ne sam nekfa hiper naduta... ili super zduhana...Re6ih 4e moga da buda s tovaa mom4e po dobre kusno otkolkoto nikoga.. ok toi e re6il da bude s nqkakvo momi4e takofa kato nego nqma lo6o .. seki si ima izbor no predi toi mi kaza edno ... iskam da bude6 4oveka koito zaslujava6.. ti ne si tova momi4e koeto vsi4ki vijdat i az go znam.. prosto ti trqbva vreme za da go razbere6... I az znam tova az sam mn po dobra ot si4ki teq gluposti i etiketi deto gi pravat metali skateri.. fashioni.. 4algari.. emovci li sa seki ima pravo na izbor.. i az napraavih moq izbor.. taka e .. az prosto haresvam stila a ne su6tnosta...boli me 4e tova mom4e mi kaza 4e sam zakusnqla... no oK toi kazva 4e me obi4a togava kakvo mu pre4i ..???
    за каква се имаш ? Ти някфа пикла на 13 години можеш да имаш това ,което поискаш ....на тебе баща ти да не е Бил Гейтс а?? Бахти и самочувствието дето вадиш......
    Не,тя не е цитирам : "некфа хипер надута";"аз сам такаФа какфато сам" тя си е най-нормално момиче...
    Лошото е,че не се осъзнава,но ТОВА СИ Е ЗА НЕЯ И мене не ме интересува много много!Ае майната ти (тука бях груб,но донякъде е заслужено... )

Баси и филмите дето ги съчиняваш....айде вземи прави нещо по-смислено може и да се оправиш.......
    We don`t need love
    Take it slowly...slowly

Guest
    ebeti sa y guza we srani fashin4etaaaaaaaaa

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    mi ne ba6ta mi ne e bil geits.. i ne govoreh v smisul 4e sum super bogata i iam vsi4ko koeto iskam ne govora za tfa...of i kvo zna4enie ima kva sam be em ok ... seki e takuf kakufto iska em tfa sa moite priqteli i moita kompaniq.. men mi e se taq dali 6e sa fashioni..kak im vikate vie ili ne ..zabavlqvame se i kvo kvi sa teq tupi etiketi be hora.. az se zabavlqvam po su6tiq na4in kvo zna4enie .. ima kak se obli4am da
    Az prosto iskah nekfa pomo6t i kvo ligla sam do nqkude...am tfa e samo pred nqkoi hora ... tupo e no tova koeto sam kogato izlizam s uj priqtelite mi ..nqma ni6to ob6to s tova koeto sam naistina.. i to4no zaradi tova po nqkakuf na4in haresvam tova mom4e za6toto toi mi pomogna pone kogato sam s nego da buda takava kakvato sam..I kvo se zubite tuka ne trqa6e li po nqkuf na4in mi pomognete i sa 6e kajete e iskai pomo6t ot priqtel4etata si !! Em ne e tolko lesno..4esno az nqmam priqteli na koito moga da raz4itam imah edno vreme... no gi zarqzah.. tfa e druga tema i mejdu drugoto ima6e vreme v koeto i az noseh kecove.. i t.n.. no tova be6e predi i ne mi haresa za6toto se bqh piqna ii drusana.. A sega ne se mislq za ne6to pove4e ot drugite.. ne za6titavam tova koeto bqh... predi a za6titavam tova koeto sam seGa!!

Баси и филмите дето ги съчиняваш....айде вземи прави нещо по-смислено може и да се оправиш.......
    Аз ли?

Guest
    подсети ме за една песен на Аврилка-sk8tr boi(чуй я)..ми кво да кажа,тъпа си,момчето да не ти е играчка,че като се появял някой друг ще го остайш,пък после пак ще се върнеш,ма пък той те харесвал,че и те обичал,ма ти си го харесвала,ама не си го харесвала..и на 'сичкото отгоре говориш така,все едно си нещо повече от него само заради стила му на обличане,а и нали "kvi sa teq tupi etiketi be hora"..ми махни му и ти етикета 'скейтър' де..
    та аз доколкото разбрах от 1ната страна имаш момче,което те обичало,а от другата-"приятели"..
    еми момиче,тряяло е да избираш навреме,ся sorry girl but you missed out..

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    подсети ме за една песен на Аврилка-sk8tr boi(чуй я)..ми кво да кажа,тъпа си,момчето да не ти е играчка,че като се появял някой друг ще го остайш,пък после пак ще се върнеш,ма пък той те харесвал,че и те обичал,ма ти си го харесвала,ама не си го харесвала..и на 'сичкото отгоре говориш така,все едно си нещо повече от него само заради стила му на обличане,а и нали "kvi sa teq tupi etiketi be hora"..ми махни му и ти етикета 'скейтър' де..
    та аз доколкото разбрах от 1ната страна имаш момче,което те обичало,а от другата-"приятели"..
    еми момиче,тряяло е да избираш навреме,ся sorry girl but you missed out..
    Taka e pravi ste pove4e ot tuka no kakvo da napravq da se promenq li.. promenqh se dostatu4no ... pieh drusah se...izkliu4iha me ot u4ili6te..imah si problemi s na6te... smenih daskaloto... i kvo tam puk bqh zadrustenq4kata koqto u4i....na sledva6tata godina pak smenih daskaloto i kvo trugnah da treniram.. ni6o ne stana.. teq ot moq klas 1-viq mesec me poburkvaha ot ebavki za si4ko... 6ot az se si traeh.... i tfa samo v daskaloto hodeh si po kafeta diskoteki na sekude no ne haresvah suo4enicite si i kvo edno ot momi4etata deto be6e mn golqma gazarka se zasqkohme v edna diskoteka a az poznavah si4ki a neq 6tqha da q biqt i ot tam aide iaz 6e se praa na nekfo dupe v daskaloto zarqzah si priqtelite..i kvo postignah ot tfa ni6to...trq se kriq primerno 4e haresvam edno mom4e koeto ne e nekuf futbolist trqq se kriq 4e slu6am rock .. trqq se kriq 4e haresvam.. basketbola....i si4ko tova za da sam kakto se kazva edna ot populqrnite v daskaloto i sa kato znam 4e pak po4va daskalo i se drazna za6toto pak trqbva da igraq nqkakuf teatur...Tfa mi e problema!!!

Супер фен
    Мила струва ми се че ти самата незнаеш какво искаш,а камо ли приятелите ти.Не че и аз та разбрах.Да разбрах едно - ти нямаш чувства а само го харесваш и само тои има чувства .... Ъъъ чакаи д аси го представя как става.Еми невъзможно.Ти си един объркан пубертет .... изясни си за себе си какво искаш и тогава искай съвети.
    Обичам те <3 !!!

GaMe OvEr BoY....
    Guest
    e kak da ne stava taka prosto toi se e vliubil v men a az v nego ne prosto e sladak i me razbira haresvam go ...nujno li e vsqko mom4e koeto haresam da go obi4am ...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Незнам какво да правя!!

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvER BoY...
    незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..
    ako go haresva6 6e go haresva6 kufto e.. ne trqq se mu4i6 da go promeni6,i btw deto kazva6 4e si xodila s mn mom4eta li kfo i si zarqzala nekaf det go obi4a6 6e me spuka6 ot smqh,ako go obi4a6e nqma6e da xodi6 s drugi.... po temata- ne vijdam ni6to lo6o v skeitarite i smuknatite drehi,kfo iska6 da stane 4algar li? ili skeitur4e s 4algarski dre6ki,mdaa mnoy fe6yn... pfff
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Започни да ходиш резвлечено и ти и няма да ти пука

Град
    Бургас
    Treselle_s съвсем съм сагласна с теб абе вии хуу имате самочуствие ама аре малко покритие а
    OnLy God CaN Judge Me !

GaMe OvEr BoY...
    Guest

Re: Незнам какво да правя!!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от GaMe OvER BoY...
    незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..
    ako go haresva6 6e go haresva6 kufto e.. ne trqq se mu4i6 da go promeni6,i btw deto kazva6 4e si xodila s mn mom4eta li kfo i si zarqzala nekaf det go obi4a6 6e me spuka6 ot smqh,ako go obi4a6e nqma6e da xodi6 s drugi.... po temata- ne vijdam ni6to lo6o v skeitarite i smuknatite drehi,kfo iska6 da stane 4algar li? ili skeitur4e s 4algarski dre6ki,mdaa mnoy fe6yn... pfff
    Ne be pf da zarqzah go no ne poredi nekfa druga pri4ina a za tfa 4e toi samo lqtoto e v sf ... mda i go obi4am..no kvo kato znam 4e toi e na mainata si...kvo da naprava...i ne hoda s mn mo4eta...dokato sum s edin!!a prosto poprincip gledam da sum bez gadje a ne ne6to drugo... EMi a be 4etete kvo sam napisala predi tfa a ne samo purvoto!!

GaMe OvEr BoY... къде живееш да дойда да ти счупа главата та и на тебе да ти влезе малко разум в тъпата тиква
    евала на момчето че те е зарязал и се е усъзнал ква си курва...щото като ти четах мненията направо си личеше че си такава...ходиш със стотина и имаш един резервен който ти определено искаш да ти е под ръка всеки момент всяка минута и секунда а ако си хване друга то той тогава ще е много "тъп" щото заради нея зарязва теб в момент в който точно резервата ти трябва...тъпа преебана п****а
    от къде ти идва тъпото непокрито смочувствие

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    em az si re6avam be moga da sam kak ti vika6 sus 100 i pak da iam rezerva...e kvo mi e sabo4uvstvieto az probvam ne6to to stava.. i eto puf gotovo da ne e taka... az ako poiskam toi kato se vurne ot moreto pak moga da buda s nego.. za6toto znam 4e mu puka za men.. i 4ovek koito si obi4al ne se zabravq za 1 2 sedmici :P

От къде знаеш, малка курветино, каквото и да е за любовта?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    em ni6o neznam ama znam 4e moga da go vurta...kakto si iskam..mhm.. misleh 4e trqbva az da se promenq ili ne6to takova..ama za kvo..kuf e smisula takafa kakvato sum priqtelite si me haresvat tfa e nai vajnoto .. a mom4etata pff tfa e nai lesnoto..ot si4ko...

Приятелките ти очевидно са същите курви, след като одобряват начина ти на живот. Но нямаш представа колко жалко е отстрани подобно поведение...да не говорим за това, че можеш да имаш стотици мъже. Ти няма да ги имаш, защото те вътре в себе си ще знаят каква си, колкото и да са оптимистични и да са влюбени в теб...и ще те презират.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Да се смея ли, да плача ли !?...

Животът е адът описан в Библията!

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    phaxphax ne6o si se oburkala nikoi nqma predstava kakva sam vseki si misli 4e az sam nai dobrata i nai milata i nekfi takifa... tfa e hubavo za men i mom4etata si nqmat predstava kakva sam az poprincip sam nai vuzpitanata i serioznata paxhaxhaxpha 1 priqtelka samo znae kakva sam xaax a kogato se suberem stava ludnica...hmm.. da skoro trqbva da se prai kupon

И това са ти приятелки? Хахаххахаххаа, започваш да ме забавляваш. А като се съберете с нея, се ебете с всички, които ви попаднат ли?

И няма как хората да те мислят за добра, благородна и чувствителна, а ти да си безчувствена отрепка. Освен ако не са много глупави. Но всъщност наистина...само глупаво момче ще се остави да го баламосваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си