- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя!!
Ае да ти кажа нещо.. Не ме интересува ква лудница става като се съберете (най вероятно се напивате кат свиня може и да се понадрусвате).. Не ме интересува дали си възпитана, сериозна, добра и т.н, защото на мене ми изглеждаш едно лигаво момиче, което се подиграва с хората.. Лесен ти е на тебе животеца засега, някой ден обаче ше паднеш от височко и.. И тогава няма да те свърта на едно място, щото ше те боли.. Ае спри да се излагаш вече достатъчно ни беше на всички.. Нагледахме се на простотията и на лигавщината ти!Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
Животът е адът описан в Библията!
mdaa taaka ee ligava sum i to mnogo...hmm i prava si napivame se kato svine i se drusame![]()
![]()
![]()
haresvam si dosta jivota... em misleh si lele az sam mn gadna taka se durja pff bla bla.. ne e taka moga go i go prava
![]()
![]()
![]()
![]()
mda pomognahte mi dosta sega se haresvam daje pove4e ot predi
абе зайци как сте днеска![]()
как може да си толкова надута по дяволите.. !?![]()
Може. Да се радва на вниманието, щом И харесва.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
sporeд мене няма за кво да се нервиме...глупава е и проста но това няма как да се промени дай да наспамиме темата![]()
на мен пък ми е смешна..![]()
и това...
xpxahpaxpaxphpha are mahaite q temata hmm lele sa se 4uvstvam perfe![]()
i mn qsno 4e nqma da haresvam nekfi drugi nekfi deto ga6tite mu visat do...zemqta.... i pff grozna gletka ili nekfi metalisti phphaxhpaxhpax sekvi idioti ima zakleam se
![]()
aeee
[quote="GaMe OVeR BoY..."]xpxahpaxpaxphpha are mahaite q temata hmm lele sa se 4uvstvam perfe![]()
i mn qsno 4e nqma da haresvam nekfi drugi nekfi deto ga6tite mu visat do...zemqta.... i pff grozna gletka ili nekfi metalisti phphaxhpaxhpax sekvi idioti ima zakleam se
![]()
aeee[/quote
ти си умствено ограничен човек..
Виж кво малка отрепке....За мен ти си една объркана 12-13 годишна пикла дето СИ МИСЛИ или СИ МЕЧТАЕ ,че може да има всяко момче....Нещо много се филмираш....Ходила с кецове и се друсала пфахаха ,че като ходиш смъкнато тряя си наркоман така ли ?!![]()
![]()
Въобще на 90% от нещата дето си ги писала в тая тема ги преувеличаваш .......Нито въртиш толкова момчета ,нито си талкова хубава и прекрасна.... Дано само наистина да си измисляш както си и мисля де.....Щото жалко иначе за сигурно доброто момче дето разиграваш..... Пф такива като тебе са ми ясни ГЛУПАЧКА!
И спри с тея филми ,в които се вкарваш смешна си ... Кви театри ...кви простотии човек веднъж избира какъв да бъде и следва избора си докрай.... И кво ти пука толкова много от мнението на приятелите ти......Уж ги зарязваш , а в следващия момент се притесняваш какво те ще си помислят ,ако те видят с въпросното момче.....Боже ,колко мъка има по тоя свят ,Боже!!!!!!!
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Treselle, gj
naistina mn ograni4eno razsajdava6... daje ne ograni4eno, a prisa6to na poluidioti :/
haresva6 go, 6oto e mil i sladak, ama ne go haresva6 6oto e skeitar... otgovori mi na sledniq vapros: ti prosta li si kfa si ? ili haresva6 nqkogo, ili ne go haresva6, nqma sredno polojenie.. predlagam ti da namaje6 vaje sas sapun i da go zavarje6 okolo vrata si, 6te napravi6 dobro na ob6testvoto, edin kreten po-malko . gl !
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Здравей и добре дошъл в portaL.ICQ.bG Бъди свободен да постваш теми, анкети и всякакви писания. Викай приятели за да се лафим на воля.
кво ?!Първоначално написано от vanchence_89
![]()
по добре е :ти проста ли си или даПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
И щайго тъпа не ръзбрах що тряя да се криеш?! Правиш се на интересна! Просто толкова си елементарна ,че ме шокрашПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
phxapha kvo tolko lo6o prava ok znam 6e kajete 4e sam nekfa gadna ku4ka deto e primerno bez surce...( i mejdu drugoto sum na 16)
OK Taka e takafa sum po to4no stanah pisna mi vse az da sum s razbito surce ot nekfi idioti.... i vse az da pla4a...neiskam tova pove4e!!!
Tova i prava zabavlqvam se i sega po nqkakuf na4in e moi red da naranqvam... TFA E!! NE sum nqkfa kurva ili nekfi takiva ne6ta pff spala sum samo s 3-4 mom4eta... tfa kurvensko li e??I vseki put tezi mom4eta mi razbivaha surceto.. tfa poe4e nqma da stane za tfa se durja taka!!
мда хубаво мислене за повърхностен човек..Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
ne sum povurhnostna prost prieh ne6tata takifa kakvito sa... a to e 4e mom4etata sa idioti...Te vse me naranqvaha e stiga tolkova...promenih se da moje bi ne za tolko dobre .. no pone surceto si mi e ok...i ne me boli..
Tova e nqma kvo drugo da kaja..prosto ...LOVE SUX!!!
Съгласен съм. Но за това,че момчетата са идиоти се чувтвам личностно обиден. Аз не съм идиот просто съм дебил.Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
![]()
До другите имам въпрос. Защо хората които живеят извън нормите ви лазят по нервите толкова. Сигурно няма да си признаете но за мен това са комплекси.
w0sh tnx ... i az misql 4e e taka...edin 4ovek pone da me razbere
![]()
просто разсъжденията й ме издразниха и ме издразни как се гаври с момчето пък и едва ли не му забранява да ходи с други щото когато й потрябва може да го няма за другото да си прави каквото щеПървоначално написано от w0sh
![]()
И как смени мнението си толкова бързо?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз лиПървоначално написано от `Death`Whore``
ако си забелязал само затва я упреквах и затва че не я кефът дрехите му и я е срам заради тва и че тя и френдчетата и са чалгари ест