- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя!!
Ъъъ...аз съм женско...и говорех на нея![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
emi kak lesno ... razbrah 4e nqma kvo da si mislq 4e v men e problema e to i az sum vinovna... no az prava svoq izbor...i tova e toi nqma poe4e mi razbivat surceto Sega e moi red pahaxphahpx Zamislih se v tfa 4e pove4eto ne6ta deto napisah e v moment na slabost i samosujalenie..![]()
az si se haresvam takava kakvato sum.. POne sum iskrena i znam kakvo iskam
оу сриПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Яко е да знаеш,че си гаден. Тфа ми е любимото чувтвоПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
w0sh ne e tolko qko da si gaden...prosto kogato si dobur ti tup4at surceto..
Taka 4e po dobre gadna ..kakto se kazva bez surce ot kolkoto mila s razbito surce
Свят голям, хора всякакви. Но аз лично смятам. Ноу фън бийнг гууд.Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
vseki si e takuv kuvto e roden,,,i ako sega se prai6 na "gadna",,,,edin prekraSEN den 6te si milata s nejnoto surce
ve4e bqh mila i kak ti vika6 s nejno i ne mi haresa![]()
Ti kakvo nqkoq nova zvezda li si??Momcheto si e super gotovo e da napravi vsichko za tebe a ti si go imash prosto za ei taka kato nqmash ko da praish...dano pone ot komentarite dotuka da se vrazumish i da osuznaeesh kolko jalka otrepka si i da go ostavish da si nameri nqkoe naistina gotino momi4e a ne da se zanimava s kifladjiika kat tebe....hodi sys izrusenite 4alga pedali ....nakraq s teb shte stane sushtoto kato kakto e napisano v pesenta....samo che toi shte e mnogo nad tebe i nqma dori i da te zabeleji...
phxaphax sled vreme moje da stanat 10000 ne6ta az jiveq za momenta i nqma si go propilqvam zaradi nego .. tree si jiveq jivota.. misleh 4e trqbva da sum s nego i bla bla bla dneska bqh na kafe s ebati sladura utre pak taka 4e da se opravq toi
Ама глупачке,ако имаше малко мозък щеше да се замислиш какво е виновно това момче за предишните глупаци,които са ти разбивали сърцето?!това ,че те са се дължали кофти не значи ,че и с него ще е като с тях....Но да лесно е да се държиш гадно....трудно е да влезеш в ситуацията на някой ......да помислиш дали с нещо не го нараняваш незаслужено...Защото това момче едва ли заслужава несериозното ти отношение към него...И не се оправдавай ,че всички са еднакви и ,че и ако с него си мила и той ще ти разбие сърцето и ето затова се държиш гадно...защото хора от хора и всеки е различен...не всяко момче ще ти разбие сърцето.....Просто мислиш доста повърхностно!
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Emi mom4eto ne e nacelilo momi4eto za nego... Em da moje bi ne si4ki sa ednakvi no v momenta to4no tfa ne me interesuva..mnogo mnogo...
Izvesno vreme trqbva i na men da ne mi puka...dali 6te narana nqkoi.. a ne vse da mislq koi 6te naranq pisna mi ot tova... za tfa ..sa si praa kefa kato buda gadna ... phaxphax 6e si prava kolekciq ot razbiti mom4e6ki surca...![]()
![]()
Da Ima kandidati???
ТИ НЕЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ !!! Е това е моето мнение ... изясни се сама за себе си ... с кой искаш да си ... И на мен ми се е случвало моите приятели да не харесват гаджето ми ... но нали аз ходя с него а не те ...Разбираш ли ... това за мен не са истински приятели , а и ти самата не си добре...обичам тоя ... нз си кво си ... ам ти знаеш ли въобще какво е обич ???
ПП : мен пък много ме кефят скейтърчетата![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
mi da znam kakvo e ... dostatu4no me e bolqlo zaradi taq tupa LIUBOV....
a i ve4e neisakam da sum sus skatera... sa sum si haresala edin batko na 21 mhmm... moje puk v nego da se vliubq neznam 6e vidim![]()
![]()
![]()
sega iskam da se zabavlqvam xixi
FUCK LOVE!!!
Toi ne bil nacelil to4noto momi4e tyu li?!??NE!!!Sled vreme kato razbere shto za bokluk i ti bii 6uta shte razberesh 4e ti ne si nacelila mom4eto i ne si go zaslujavala...Kat si izliza6 sys sladurite izlizai si s tqh no nego go ostavi
Emi to4no tova pravq :P hmmm Ne mislq to4no taka...kato teb...az prosto se zabavlqvam.. kakto vseki normalen teen... :PПървоначално написано от Jewel`1`````
ама тъпа краво, първо се научи да не пишеш всяка дума с Ф и не дели хората на скейтъри и нз кви си..ако тебе трябва да те определя ще те сложа в графата-"тъпи безчувствени боклуци"!!!!!НЕ приближавай!
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
phaxphaxhp a be az si re6avam kak da si pi6a i az si re6avam na koi kak da vikam... Se6 li se?? pFf lelele lelelelle nema tolko smeh tuka be![]()
![]()
Ti ne3 si dobre![]()