.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Ъъъ...аз съм женско...и говорех на нея
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    emi kak lesno ... razbrah 4e nqma kvo da si mislq 4e v men e problema e to i az sum vinovna... no az prava svoq izbor...i tova e toi nqma poe4e mi razbivat surceto Sega e moi red pahaxphahpx Zamislih se v tfa 4e pove4eto ne6ta deto napisah e v moment na slabost i samosujalenie.. az si se haresvam takava kakvato sum.. POne sum iskrena i znam kakvo iskam

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ъъъ...аз съм женско...и говорех на нея
    оу сри

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    emi kak lesno ... razbrah 4e nqma kvo da si mislq 4e v men e problema e to i az sum vinovna... no az prava svoq izbor...i tova e toi nqma poe4e mi razbivat surceto Sega e moi red pahaxphahpx Zamislih se v tfa 4e pove4eto ne6ta deto napisah e v moment na slabost i samosujalenie.. az si se haresvam takava kakvato sum.. POne sum iskrena i znam kakvo iskam
    Яко е да знаеш,че си гаден. Тфа ми е любимото чувтво
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    w0sh ne e tolko qko da si gaden...prosto kogato si dobur ti tup4at surceto..
    Taka 4e po dobre gadna ..kakto se kazva bez surce ot kolkoto mila s razbito surce

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    w0sh ne e tolko qko da si gaden...prosto kogato si dobur ti tup4at surceto..
    Taka 4e po dobre gadna ..kakto se kazva bez surce ot kolkoto mila s razbito surce
    Свят голям, хора всякакви. Но аз лично смятам. Ноу фън бийнг гууд.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    vseki si e takuv kuvto e roden,,,i ako sega se prai6 na "gadna",,,,edin prekraSEN den 6te si milata s nejnoto surce

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    ve4e bqh mila i kak ti vika6 s nejno i ne mi haresa

Jewel`1`````
    Guest
    Ti kakvo nqkoq nova zvezda li si??Momcheto si e super gotovo e da napravi vsichko za tebe a ti si go imash prosto za ei taka kato nqmash ko da praish...dano pone ot komentarite dotuka da se vrazumish i da osuznaeesh kolko jalka otrepka si i da go ostavish da si nameri nqkoe naistina gotino momi4e a ne da se zanimava s kifladjiika kat tebe....hodi sys izrusenite 4alga pedali ....nakraq s teb shte stane sushtoto kato kakto e napisano v pesenta....samo che toi shte e mnogo nad tebe i nqma dori i da te zabeleji...

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    phxaphax sled vreme moje da stanat 10000 ne6ta az jiveq za momenta i nqma si go propilqvam zaradi nego .. tree si jiveq jivota.. misleh 4e trqbva da sum s nego i bla bla bla dneska bqh na kafe s ebati sladura utre pak taka 4e da se opravq toi

Ама глупачке,ако имаше малко мозък щеше да се замислиш какво е виновно това момче за предишните глупаци,които са ти разбивали сърцето?! това ,че те са се дължали кофти не значи ,че и с него ще е като с тях....Но да лесно е да се държиш гадно....трудно е да влезеш в ситуацията на някой ......да помислиш дали с нещо не го нараняваш незаслужено...Защото това момче едва ли заслужава несериозното ти отношение към него...И не се оправдавай ,че всички са еднакви и ,че и ако с него си мила и той ще ти разбие сърцето и ето затова се държиш гадно...защото хора от хора и всеки е различен...не всяко момче ще ти разбие сърцето.....Просто мислиш доста повърхностно!
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    Emi mom4eto ne e nacelilo momi4eto za nego... Em da moje bi ne si4ki sa ednakvi no v momenta to4no tfa ne me interesuva..mnogo mnogo...
    Izvesno vreme trqbva i na men da ne mi puka...dali 6te narana nqkoi.. a ne vse da mislq koi 6te naranq pisna mi ot tova... za tfa ..sa si praa kefa kato buda gadna ... phaxphax 6e si prava kolekciq ot razbiti mom4e6ki surca... Da Ima kandidati???

ТИ НЕЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ !!! Е това е моето мнение ... изясни се сама за себе си ... с кой искаш да си ... И на мен ми се е случвало моите приятели да не харесват гаджето ми ... но нали аз ходя с него а не те ...Разбираш ли ... това за мен не са истински приятели , а и ти самата не си добре...обичам тоя ... нз си кво си ... ам ти знаеш ли въобще какво е обич ???

ПП : мен пък много ме кефят скейтърчетата
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    mi da znam kakvo e ... dostatu4no me e bolqlo zaradi taq tupa LIUBOV....
    a i ve4e neisakam da sum sus skatera... sa sum si haresala edin batko na 21 mhmm... moje puk v nego da se vliubq neznam 6e vidim sega iskam da se zabavlqvam xixi

FUCK LOVE!!!

Jewel`1`````
    Guest
    Toi ne bil nacelil to4noto momi4e tyu li?!??NE!!!Sled vreme kato razbere shto za bokluk i ti bii 6uta shte razberesh 4e ti ne si nacelila mom4eto i ne si go zaslujavala...Kat si izliza6 sys sladurite izlizai si s tqh no nego go ostavi

GaMe OvEr BoY...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jewel`1`````
    Toi ne bil nacelil to4noto momi4e tyu li?!??NE!!!Sled vreme kato razbere shto za bokluk i ti bii 6uta shte razberesh 4e ti ne si nacelila mom4eto i ne si go zaslujavala...Kat si izliza6 sys sladurite izlizai si s tqh no nego go ostavi
    Emi to4no tova pravq :P hmmm Ne mislq to4no taka...kato teb...az prosto se zabavlqvam.. kakto vseki normalen teen... :P

ама тъпа краво, първо се научи да не пишеш всяка дума с Ф и не дели хората на скейтъри и нз кви си..ако тебе трябва да те определя ще те сложа в графата-"тъпи безчувствени боклуци"!!!!!НЕ приближавай!
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

phaxphaxhp a be az si re6avam kak da si pi6a i az si re6avam na koi kak da vikam... Se6 li se?? pFf lelele lelelelle nema tolko smeh tuka be

No_nam3
    Guest
    Ti ne3 si dobre

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не ти харесва, не ти...
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове