незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..