iam dostatu4no mozuk e s viziq kompensiram ama ne e tam vuprosa be..

ami 4e znam kvo tree da naprava haresvam go ne tree mi puka kvo mislqt drugite no nemoga probvam se ... a ne moga .. mislite 4e mi e mn zabavno tfa li vuob6te ne e taka.. i kvo mislite si 4e sam nekfa praznoglava putka.. tfa su6to ne e taka predi bqh prosto edno momi4e koeto se zabavlqva6e .. i hode6e s edno smuknato mom4e i kvo zarqzah go tfa be6e predi 2 godini i ot tam zapisah se v novoto Sportno daskalo uj da produjla da treniram volibol ama ni6to ne stana s4upih si kraka i do tam i kvo po4nah da hoda po kak vie vikate 4algarskite klubove i tam sa takifa horata az postepenno se promenih.. i na men ne mi e priqtno kogato averite po4vat da ebavat tam nekfi momi4eta emo ili metalki am az kvo da naprava ili v moq klas kato ima edna raparka i teq q pravat sama da si govori i az kvo da naprava... neiskam da e taka.. i kvo imam dosta hubavi ocenki v daskaloto i 1-vo mi vikaha zubar sled tfa se promenih vun6no.. dosta boqdisah se i t.n.. i kvo stanah ebati putkata.. az su6to neiskam da se durja taka s tfa mom4e haresvam.. go no prosto nemoga si zareja ob6to vzeto celiq svqt za da sum s nego predi nqkoklo dni skusah s mom4e koeto stra6no mnogo obi4ah i toi ne be6e edin ot tolko golemite gazeta no az go priemah .. i sa me boli ot tova... i iskah da probvam s skatera.. za6toto znam 4e toi me obi4a... no prosto ponqkoga nemoga da si pozvolq .. kakvoto az iskam... tfa e i kato si doide 6te mu go kaja si4ko tova!!