a i mejdu drugoto az ne hoda s takifa model4eta i futbolist4eta hodeh purvata godina f tfa daskalo ve4e gi znam kakvi sa no pone za priqtel4eta sa ex3a prosto priqtelkite mi si4kite hodat s nekfi takifa am edin den sam v edna priqtelka i gadjeto i tam i tq ne6to otide da se kupe i az vikam 4ei da si posuskuba vejdite i toi vika ee verno i az tree axax i az kato po4nah da se smeq i vikam a be valio ti da ne si nekfo momi4e i toi po4na mi obqsnqva tam nekfi gluposti aaxxa ... Az ne gi haresvam te sa nekfi idioti sladki sa i to super mn telata sa im ubiistveni no .. ve4e ne sa mi interesni.. i se drazna 4e ne6to ne me razbrahte az ne sam nekfa tapa4ka ili nekfo bezmozu4no barbie... prosto... takifa sa obstoqtelstvata... i taka se slu4i si4ko..
pRedi malko kato govorih po tela i kato mu 4uh glasa i nekfo surceto mi 6te6e da izbie i toi mi vika kvo prai6 i az 4akam te da se obadi6 i toi em sori 6te ti se obajdam ve4e non stop i az em kakto isak6 po dobre za men i toi dali? iaz da i toi kvo ti stava be i az ni6to tuka si haresvam edno mom4e koeto lugah i ebavah dosta vreme i toi radvam se i az mu vikam nqam turpenie da si doide6 i toi vika em az mn neiskah da se pribiram ama ve4e isakm i e taka surceto mi naprao otak4i i nakraq mi vika aide 4ao slunce 6ot trqbva da trugvam i az takafa mul4a i toi kvo ti e i az emi iskam da si doide6 i da ti kaja mn ne6ta i toi em kato si doida 6e govorim i az mu vikam ok 4a0 mily mn celuvki i toi nekuf uuu 6te si gi iskam i mi vika leka no6t mily
lLELELE qko se radvam 4e nai posle osuznah kvo mom4e me obi4a