.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    brsd
    Guest

какво да правя ?

значи да си излея мъката хора .. ;/ харесвам едно момиче направо мога да кажа че я обичам но какво да правя тя е мноо хубава просто някак си как да ви обясня абе искам да кажа тфа е първата ми любов
    но някак си имам чувството че ако й кажа колко я обичам и какво чувствам истински към нея тя няма да ми обърне внимание и зарди единственото не6то е това че съм дебел .. какво да направя .. правя всичко възможно да отслабна и т.н но всичко с времето си а аз не мога да "живея" вече без нея много я обичам как да постъпя ..

Фен
    Град
    Sofia
    Аз бих и казал

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    казвай и.. кво ти пука, че си дебел ? не винаги хората се интересуват от външния вид ... аз примерно кат не си падам по клиощави, ами по по яки момчета кво от тва ? не се излагай, кажи и

Животът е адът описан в Библията!

brsd
    Guest
    как да не ми пука като сичките момичета с които до сега съм се опитвал се не са тръгвли с мене заради това че см дебел така де разбирал см го по късно но те не струват пред нея но от къде да зная че няма да е съ6тото

просто поговори с нея и разбери дали няма да е същото. щом казваш че тя е по рзлична от другите момичета, би трябвало да не я интересува, това че си по пълничък а може би и тя изпитва нещо, знаеш ли просто поговри с нея и ще разбереш много неща по този начин

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от brsd
    как да не ми пука като сичките момичета с които до сега съм се опитвал се не са тръгвли с мене заради това че см дебел така де разбирал см го по късно но те не струват пред нея но от къде да зная че няма да е съ6тото
    еми като си си избирал разни фръцли за които не е важен умствения ти багаж няма да тръгнат с тебе.. стига глупости казвам ти пак ако момичето те харесва ше тръгне с тебе ако ще и кит да си..

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Какво значи дебел?Отслабни не толкова заради нея,колкото заради самия себе си.Не позволявай на теглото ти да те комплексира напротив,бъди забавен,нежен,приятен,НЕна рапчив и добър,а за масата ще си дойде времето. Успех.

Супер фен
    Според мен това е отлична възможност да разбреш дали те заслужава. Ако е свястно момиче няма да я интересува че си бил дебел, а ако я интересува- по-зле за нея

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Според мен това е отлична възможност да разбреш дали те заслужава. Ако е свястно момиче няма да я интересува че си бил дебел, а ако я интересува- по-зле за нея
    е да лесно е зад монитора ...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от brsd
    значи да си излея мъката хора .. ;/ харесвам едно момиче направо мога да кажа че я обичам но какво да правя тя е мноо хубава просто някак си как да ви обясня абе искам да кажа тфа е първата ми любов
    но някак си имам чувството че ако й кажа колко я обичам и какво чувствам истински към нея тя няма да ми обърне внимание и зарди единственото не6то е това че съм дебел .. какво да направя .. правя всичко възможно да отслабна и т.н но всичко с времето си а аз не мога да "живея" вече без нея много я обичам как да постъпя ..
    mi,kaji i,moje puk da te haresva,makar 4e si pulni4ak,ako li ne,kato otslabne6 pak 6e i predloji6 no struva li si da otslabva6 zaradi edno momi4e?ima o6te mnogo koito biha te haresali i taka... kogato 4ovek iska da otslabne trqbva 1vo da go pravi za sebe si,posle za drugite
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    +1
    Точно така е ..деиствай!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

отслабни
    nema

Град
    in ur dreams
    Не мисля, че тва, че си пълничък е проблем . Според мен трябва да и кажеш колко много я обичаш, а и можеш да спортуваш, все пак е хубаво за теб, наднорменото тегло предшества някои заболявания. Може даже да и предложиш да спортувате заедно (примерно да бягате в парка, да плувате, да ходите на фитнес...) и така да се зближите

мммммммм ситуацията е следната:
    1) ако не и кажеш, цял живот ще съжаляваш и ще се питаш дали е нямало да се получи
    2) ако и кажеш и тя:
    - не те приеме(заради теглото ти)->сам разбираш, че тя далеч не е идеална...
    - те приеме-> ще сте много много щастливи заедно...
    Нещо неясно?
    Пп: Аз пък обичам пухкавки момчета, като мечо пух са, особено когато ме гушкат...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Ами кажи и ако те отхвърли- опитал си. И продължавай с опитите да отслабнеш, защото това и на теб ти пречи и нямаш достатъчно самочувствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си