.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: усет

kpi
    Guest

усет

правим с гаджето секс от скоро..работата е там, че като го вкара все още ме боли, след тва свиквам и болката изчезва, обаче пък нищо не усещам..някак си всичко се притъпява...
    та, чудех се, ще отмине ли с времето?нормално ли е ?

Guest
    ами да ти кажа тва може да е от мн неща! например от страх или от небрежност от страна на момчето!споко ще се оправиш с времето!

s moq pr sme zaedno ot 1 godina pravim go pri vseki udoben sluchai, no men lichno hiper mn trqbva da me vyrbudi che da ne me boli inache si me boli.Imala sym i takiva sluchai nikvo udovolstvie da ne izpitvam i kakto kazvash ni6to ne useshtam i mn typo tyi.Zavisi ot mn neshta v seksa tva.
    ....SnoOp Doggy....

Супер фен Аватара на bEbsI
    Кажи на гаджето ти да е по внимателно,да те възбужда повече време при мене беше същото,но отмина ей така със времето.Така,че spox мацка ще ти мине.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    moje bi o6te ne si sviknala,trea pove4e vreme,aa i ako ne te vle4e dostata4no ili vuzbujda,pak moje da stane
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Re: усет

Цитирай Първоначално написано от kpi
    правим с гаджето секс от скоро..работата е там, че като го вкара все още ме боли, след тва свиквам и болката изчезва, обаче пък нищо не усещам..някак си всичко се притъпява...
    Ми то и аз още съм така, въпреки, че го правя от 1 година
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

100% обаче че на момчето му е гот :

Guest

eM da....to i men v nachaloto me boli oshte,ama suvsem malko....(otskoro pravq seks i az)

Guest
    Ще отмине с времето.Отпусни се максимално и не мисли за нищо.

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ще отмине с времето.Отпусни се максимално и не мисли за нищо.
    Това бях аз.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Нормално е. По-младите жени нямат толкова чувствителна вагина. Малък процент от тях успяват да свършат от вагинално проникване без директна стимулация на клитора (дефакто тези щастливки, когато правят секс, члена се търка в лабия минора, т.е. малките срамни устни, които пък стимулират клитора с достатъчен натиск).

Моят съвет е да ти удари едно хубаво лизане преди секса, да се отпуснеш едно хубаво и да изберете поза, която много ти допада (аз лично обожавам ездачката - първия ми оргазъм беше при тази поза, тъй като жената контролира всичко), мацваш малко вазелин, гентамицин или каквото се сетиш (трябва да е мазничко, ако ползвате капут - използвай лубрикант на водна основа) на пръста си и почваш да пипаш клитора си. Гарантирано удоволствие.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си