- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви да ми дадете съвет..
Эдравейте.И аэ ще ви се пооплача.Моля ви,даите ми съвет,поставете се на мое място.
ХАресвам едно момче ужасно много от много време.Ще се видим и не энам какво да правя.Проблема е ,че май той си има приятелка.Това много ме притеснява.Та се чудя да му приэная ли?Или някак си да му намекна...?Как да го направя...
Иэобщо редно ли е?
Ох много въпроси эадавам,съжалявам ,но съм объркана и притеснена.
Благодаря ви !!!![]()
да! да! да! да! да! да! ДА!
Та по сичките въпрости това винаги е отговора. Само дет винаги има увъртане и той кат си има гадже ще те отреже . освен ако ен си турбо гига яка.
ми кажи му пък квото ще да става.. може после малко приятелката му да те гони с тигана или точилкатаПървоначално написано от МишелЛлЛ
ама ше го преживееш
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Моят проблем е обратният , аз си имам приятел , но от няколко седмици страно много харесвам едно момче... Врътката е там , че той знае , че ходим отдавна и се дърпа ... и като му казвам че го обичам мисли че се шегувам![]()
ostavi go purvo toi da pokaje dali te haresva i togava deistvai
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Mi ako skusa6 s gajeto si moje i da spre da si misli 4e se 6eguva6Първоначално написано от La Fille En Rouge
Първоначално написано от monityY
razberi toi kakvo misli za teb i ako razbre6 4e ima simpatii kym teb deistvai i ti kaji mu 4e go haresva6
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!