.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    МишелЛлЛ
    Guest

Моля ви да ми дадете съвет..

Эдравейте.И аэ ще ви се пооплача.Моля ви,даите ми съвет,поставете се на мое място.
    ХАресвам едно момче ужасно много от много време.Ще се видим и не энам какво да правя.Проблема е ,че май той си има приятелка.Това много ме притеснява.Та се чудя да му приэная ли?Или някак си да му намекна...?Как да го направя...
    Иэобщо редно ли е?
    Ох много въпроси эадавам,съжалявам ,но съм объркана и притеснена.
    Благодаря ви !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    да! да! да! да! да! да! ДА!
    Та по сичките въпрости това винаги е отговора. Само дет винаги има увъртане и той кат си има гадже ще те отреже . освен ако ен си турбо гига яка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Моля ви да ми дадете съвет..

Цитирай Първоначално написано от МишелЛлЛ
    Эдравейте.И аэ ще ви се пооплача.Моля ви,даите ми съвет,поставете се на мое място.
    ХАресвам едно момче ужасно много от много време.Ще се видим и не энам какво да правя.Проблема е ,че май той си има приятелка.Това много ме притеснява.Та се чудя да му приэная ли?Или някак си да му намекна...?Как да го направя...
    Иэобщо редно ли е?
    Ох много въпроси эадавам,съжалявам ,но съм объркана и притеснена.
    Благодаря ви !!!
    ми кажи му пък квото ще да става.. може после малко приятелката му да те гони с тигана или точилката ама ше го преживееш

Животът е адът описан в Библията!

La Fille En Rouge
    Guest
    Моят проблем е обратният , аз си имам приятел , но от няколко седмици страно много харесвам едно момче... Врътката е там , че той знае , че ходим отдавна и се дърпа ... и като му казвам че го обичам мисли че се шегувам

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ostavi go purvo toi da pokaje dali te haresva i togava deistvai
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от La Fille En Rouge
    Моят проблем е обратният , аз си имам приятел , но от няколко седмици страно много харесвам едно момче... Врътката е там , че той знае , че ходим отдавна и се дърпа ... и като му казвам че го обичам мисли че се шегувам
    Mi ako skusa6 s gajeto si moje i da spre da si misli 4e se 6eguva6

Цитирай Първоначално написано от monityY
    ostavi go purvo toi da pokaje dali te haresva i togava deistvai

razberi toi kakvo misli za teb i ako razbre6 4e ima simpatii kym teb deistvai i ti kaji mu 4e go haresva6
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си