- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако эапецнем
Эдр на всички.Ще иэлиэам с едно момче и много искам всичко да мине хубаво.Но мннннго се притеснявам да не эацепим,тоест да не ни секнат темитеИли де да энам,аэ и беэ това сигурно нещо ще се притисня.Та кажете какво да направя,ако това стане?Има ли някакви трикове или нещо такова эа эамаэване на положението?Моля вииии
Благодаряяяя предварително!!![]()
miiiiiiiii mul4ite 5 min i ti kazva6 "tva koeto si go kazahme v poslednite 5 min te molq da si ostane samo mejdu nas![]()
i se zasmiva6 malko
i gotovo ,pita6 go ne6ti4ko i spored men nai-vajnoto-ne go pitai samo osnovni vuprosi,ami navlizai v temiote ...pr
ita6 go dali sportuva ne6ti4ko i toi"ami da" i ti pita6 kakvo i posle pita6 za toq sport ne6to pove4ko,puk kolko 4oveka sa v grupa i trudno li mu e,kolko vreme trenira ,po kolko puti sedmi4no....abe zadulbava6,takla 4e da si proli4i 4eti e interesno,ane kato nqkuv vuprosnik ili leksikon:na kolko si/kude jivee6?kude u4i6?-tva e tupo ...aide uspeh
![]()
![]()
aз пък мн мразя да ми мълчат... предпочитам да говорят повече от мен отколкото да зациклят с/у мен... но ако пък се случи да съм излязла с по-мълчаливи... апфф... аз добре си наваксвам...
особено пък ако се и притесня нещо, тогава съвсем не мога да се спра да приказвам![]()
успокой се и думите само ще прииждат![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
nqma trikove,prosto se druj estestvenoПървоначално написано от Радостинка
i si4ko 6e e nared,nes e sduhvai,ne sduhvai i nego
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами обикновено се подхващат някакви по- странични неангажиращи теми. Питай го разни неща и като стигнете до нещо, от което се интересувате и двамата вече става по-леко. На първата среща с моя приятел си говорихме за Втората световна и нищихме възгледите на Маркс и Енгелс и всъщност беше мн яко![]()
Говори му за политика, жени, лов, футбол и коя марка бира ти харесва. Би трябвало да му допадне.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Да найстина е гадно да ти малчат само е ест. да не се прекалява с думите (да не млаква) но само с малчене не ставааПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Fitness Forever
3ta tema!
spoks we ako ne6ty zamluknete mu se usmihni i mu kaji : kaji ne6ty i ti ,ili ,kakvo zamluknaili aide da smenime tazi tema
de da znam druj se estestveno , a i se zadulbavai v razgovorite minavai ot tema na tema kazvai kakvoto se seti6 a we vajnoto e da se 4uvstva6 dobre s nego i to dumite si trugvat ot samo sebe si - nedei se pritesnqva6
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
em na men ne mi se e slu4valo!!! druj se estestveno!!![]()
Има един мн голям трик ОТПУСКАШ СЕ и се Държиш естествено \/ \
/ \
/ и сичко ще е ОК
OnLy God CaN Judge Me !
времето- толкова се мразя като почна да говоря за това, че няма накъде, но се случва само когато нещата отиват на лошо
зодии - ако и двамата сте запалени добре, ако и двамата не вярвате пак добре, ако има противоречие, сменяш темата
познати - вечната тема, не може да нямате поне 2-3 общи познати
и ако си съвсем зле, подхвърляш нещо за скорошно събитие, за което знаеш, че е бил - концерт, парти, рожден ден, море...и го оставяш да говори, като слушаш внимателно, за да уловиш тема, която го интересува
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Амии съвсем редовно ми се случва като излизам и просто и 2-мата в един момента млъкнем ии и двамата почваме да се подканваме взаимно "айде до сега аз говорих говори ти" ей така 10-15 мин само за тва спорим кой да започне да говори, но е много забавно. Не се притеснявай думите идват сами може за малкода помълчите, ноо много бързо след това пак ще си възвърнеш дар слово ....
So free
Просто се успокой. Бъди себе си и се дръж възможно най- естествено. Не си мисли най- лошото, бъди оптимист.Не мисля, че ще ви секнат темите, все ще намерите нещо, за което да си говорите. Успех!