- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувате ли се с дъвка??
ооо редовно се целувам с дъвки.Не ми пречи изобщо![]()
ммм ако целувката е по- спонтанна не махам дъвката шот попринцип винаги съм с дъвка в устатаиначе казано тя не мми пречи , даже не я усещам
кога се целувам гледам да имам мазна баничка с извара и бозЪ, а ако е с език е супер - много хубаво и хомогенна става сместа и нема да ми драска баничката по гърлото![]()
Първият път, когато се целувах, бях с дъвка в устата и се задавих и се изкашлях в устата на момичетоНе, вече не се целувам с дъвка
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Гълтам я преди да се целуваме, защото ме е страх да не ни се залепят устните и вечно да останем така![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И аз така :PПървоначално написано от Deni4ka93
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
da
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата най-редовно се целувам с дъвка аз без дъвките никъде не ходя![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Винаги гледам да съм с дъвка
Let The BEAT Control Your Body
абе плюйш дъвката и готово няма ко да се обеснява![]()
![]()
![]()
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
mmm az mai samo s d1vkane mi pre4i
\
/
На мен също не ми пречи...даже почти винаги се целувам с дъвка.
Е, ако е целувка без език да - ама с език...плюеш настрани, ама така по-дискретно, не кат' някой прост![]()
че що и с език да е пак съм с дъвка не ми пречи![]()
OnLy God CaN Judge Me !
не. гадно е...Първоначално написано от Анонимко
az puk se celuvam samo ako toky 6to sam izqla 1 mazen diuner s mnooooooooooooogo 4esan.ina4e ne me kefi da se celuvam
hahah..Kato pro4etoh tva se setih..Na4ii..hm..edin pyt otivame na ekskurziq (6-7-mi klas) ii..togava trygnah s edno mom4e s edna godina po malko ot men :P ii doakto se celuvahme..i toi vadi nekvi dyvki i mi vika.."Vinagi sym si me4tal da se celuvam s dyvka"![]()
![]()
Mnoguuu mu se smqh togava
Az redovno sym s dyvka i redovno se celuvam s neq..Daje taka mi e po-interesno,ednovremenno da vyrtq ezika i da dyv4a dyvka (ponqkoga boli ot drugata strana ama..
)
emi da slu4valo mi se e i posle oba4e davkata ve4e ne e u men(a v drugiq 4ovek)![]()
![]()
![]()
Kato se slu4i tva go karam da mi q vyrne..I stava po zabavno..Първоначално написано от valentinaaaa