.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145
    Дънки и панталони с ниска талия и някой са изтърсени някой - не. а отгоре блузка или потник и някоя грейка за вечерта и така. Или най-лесно с анцунг.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ами спортни. Дънки, блузки, маратонки...

Град
    In cRueL w0rLd ..
    удобни
    ~cLose t0 yoU~

Мега фен Аватара на koalka
    Дънки най-вече, нямат определен стил, но са удобни.

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    bih dopalnila sexy
    То и аз се обличам секси.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    bih dopalnila sexy
    emi br na teb,ama tiq izsulenite drehi hi4 ne sa sexy...ama nz pak kak si se obli4a6 ti

Определено не се обличам изсулено.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от COLT
    предимно черни, или камуфлаж
    ti si emo i nosish kamoflaj ?!?!?!

Град
    Yamaica xD
    МИииии...кецки,тениски, смъкнатите панталонки, суичърчета,полички,ама под коляното..само едната ми на "Protest"е къса...но си я нося щот е мега добрата за мен xD хахаа

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Зависи от настроението - от кецове и по-широки дънки със сладурска блузка, до нежна лятна рокля и токчета. По принцип предпочитам елегантното облекло.

И аз съм така Относно дрехите си падам малко хамелеон
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
    За през лятото предпочитам по елегантни ..роклички или поли разни такива а през останалото време по спортни..
    samo da pitam i posle po temata kade u4i6 vanq?predi se noseh po sportno i gore dolu ednotipno no sega si navzeh dosta qki dre6ki koito sa po elegantni \/

Мега фен Аватара на Blab
    Не нося определен стил дрехи.
    Нося точно, каквото ми харесва.Един ден съм с дънки и блузка, на другия с ефирна рокличка и токчета...
    Но определено не се нося спортно.

bih dopalnila sexy
    emi br na teb,ama tiq izsulenite drehi hi4 ne sa sexy...ama nz pak kak si se obli4a6 ti
    брееей

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    bih dopalnila sexy
    брееей
    tva pak nqkoq ot tvoiti zaqdlivi repliki li e???

Кърли Дол айде ** ** *****!!!
    Аз съм си клошарче...не наистина...нещо по смъкнато със къса фанелка.По тясна тениска с мега широки дънки Ризи някви,смъкнати разни панталони,дънки...анцузи ако щете...ае смъкнато да е
    Обичам цветни тениски.Диадемки от време нааа времееее....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Розови...е не съм няква маниачка на тема розово, но обожавам тоя цвят. А иначе..младежки .. просто младежки..дънки и някоя не толкова скъпа, но ефектна блузка..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Кърли Дол айде ** ** *****!!!
    Аз съм си клошарче...не наистина...нещо по смъкнато със къса фанелка.По тясна тениска с мега широки дънки Ризи някви,смъкнати разни панталони,дънки...анцузи ако щете...ае смъкнато да е
    Обичам цветни тениски.Диадемки от време нааа времееее....
    emi kvo aide??V cvetnite bluzki moje i da ima nqkakaf sexsapil,no v smaknatite pantaloni ne vijdam da ima ne6ty sexy....za seki e razli4no,ama se pak 6e me izvinqva6.....si4ko drygo,ama ne i sexy

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    bih dopalnila sexy
    брееей
    tva pak nqkoq ot tvoiti zaqdlivi repliki li e???
    нее,тоя път не просто това,че не ти хресват не означава,че не може да са секси..

Секси?Я ми дефинирайте`секси`тогава... а видиме кво е секси за вас...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Стил 4алгарски дрехи
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

sexy za men naprimer e nqkoe izrqzano potni4e,da razkriva predimstvata ti i da skriva nedostatacite,sexy sa po vpitite danki,kasite poli4ki....li4no az svarzvam dumata "sexy" s ne6ty po razgoleno.Vseki go razbira razli4no,no izsulenite drehi opredeleno ne se vklu4vat v prestavata mi za sexy...... ....... bih kazala,4e nqkoi ot fe6anite se obli4at sexy,stilat na Nikole Richie i Paris Hilton e sexy

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    xaaxxaxa az pyk 4etoh 4e paris e nai zle oble4enata prez 2006 godina no coment........
    otnosno temata zavisi ot nastroenieto mi
    No matter where you go, there they are...

sexy za men naprimer e nqkoe izrqzano potni4e,da razkriva predimstvata ti i da skriva nedostatacite,sexy sa po vpitite danki,kasite poli4ki....li4no az svarzvam dumata "sexy" s ne6ty po razgoleno.Vseki go razbira razli4no,no izsulenite drehi opredeleno ne se vklu4vat v prestavata mi za sexy...... ....... bih kazala,4e nqkoi ot fe6anite se obli4at sexy,stilat na Nikole Richie i Paris Hilton e sexy
    Еми ето що сички пускат снимки на задници и цици,щото разголеното е секси...
    Да ве,някой раути са секси,по-разголени...ясно...ам не ми се прай на интересна с тва за смъкнатия стил...Една жена/момиче може да е секси и в чувал... :P

Еми ето що сички пускат снимки на задници и цици,щото разголеното е секси...
    Да ве,някой раути са секси,по-разголени...ясно...ам не ми се прай на интересна с тва за смъкнатия стил...Една жена/момиче може да е секси и в чувал... :P
    da,ako e nqkoq mizernica.....za seki sexy e razli4no,seki se 4uvstva udobno v razli4ni drehi tva e moeto mnenie po vaprosa,a ina4e edna jena e nai sexy po belio ili 4isto gola,no tva e drug vapros..
    P.S.Paris se obli4a strahotno nezavisimo kvo prai..._crazy_baby_ nz kade si go 4ela,ama me samnqa da e vqrno,sigurno e poslednata jalta kluka za neq.Paris moje i da e bogata6ka ligla,ama ima vkus i uset kam modata,ne slu4aino tq e edna ot modnite ikoni i da ne kaja edinstvenata sled Merilin Monro.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си