- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил дрехи носите
Дънки и панталони с ниска талия и някой са изтърсени някой - не. а отгоре блузка или потник и някоя грейка за вечерта и така. Или най-лесно с анцунг.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ами спортни.Дънки, блузки, маратонки...
удобни![]()
~cLose t0 yoU~
То и аз се обличам секси.Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
emi br na teb,ama tiq izsulenite drehi hi4 ne sa sexy...ama nz pak kak si se obli4a6 tiПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Определено не се обличам изсулено.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ti si emo i nosish kamoflaj ?!?!?!Първоначално написано от COLT
![]()
![]()
![]()
МИииии...кецки,тениски, смъкнатите панталонки, суичърчета,полички,ама под коляното..само едната ми на "Protest"е къса...но си я нося щот е мега добрата за мен xD хахаа
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
И аз съм такаОтносно дрехите си падам малко хамелеон
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
samo da pitam i posle po temata kade u4i6 vanq?predi se noseh po sportno i gore dolu ednotipno no sega si navzeh dosta qki dre6ki koito sa po elegantni \Първоначално написано от Ваня_ Петкова
/
Нося точно, каквото ми харесва.Един ден съм с дънки и блузка, на другия с ефирна рокличка и токчета...Първоначално написано от `Death`Whore``
Но определено не се нося спортно.
брееейПървоначално написано от CuRly Doll
tva pak nqkoq ot tvoiti zaqdlivi repliki li e???Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Кърли Дол айде ** ** *****!!!
Аз съм си клошарче...не наистина...нещо по смъкнато със къса фанелка.По тясна тениска с мега широки дънкиРизи някви,смъкнати разни панталони,дънки...анцузи ако щете...ае смъкнато да е
![]()
Обичам цветни тениски.Диадемки от време нааа времееее....
emi kvo aide??V cvetnite bluzki moje i da ima nqkakaf sexsapil,no v smaknatite pantaloni ne vijdam da ima ne6ty sexy....za seki e razli4no,ama se pak 6e me izvinqva6.....si4ko drygo,ama ne i sexyПървоначално написано от Madness
![]()
нее,тоя път неПървоначално написано от CuRly Doll
просто това,че не ти хресват не означава,че не може да са секси..
Секси?Я ми дефинирайте`секси`тогава... а видиме кво е секси за вас...
Стил 4алгарски дрехи![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
sexy za men naprimer e nqkoe izrqzano potni4e,da razkriva predimstvata ti i da skriva nedostatacite,sexy sa po vpitite danki,kasite poli4ki....li4no az svarzvam dumata "sexy" s ne6ty po razgoleno.Vseki go razbira razli4no,no izsulenite drehi opredeleno ne se vklu4vat v prestavata mi za sexy......Първоначално написано от Madness
....... bih kazala,4e nqkoi ot fe6anite se obli4at sexy,stilat na Nikole Richie i Paris Hilton e sexy
![]()
xaaxxaxa az pyk 4etoh 4e paris e nai zle oble4enata prez 2006 godina no coment........
otnosno temata zavisi ot nastroenieto mi
No matter where you go, there they are...
Първоначално написано от CuRly Doll
Еми ето що сички пускат снимки на задници и цици,щото разголеното е секси...
Да ве,някой раути са секси,по-разголени...ясно...ам не ми се прай на интересна с тва за смъкнатия стил...Една жена/момиче може да е секси и в чувал... :P
da,ako e nqkoq mizernica.....za seki sexy e razli4no,seki se 4uvstva udobno v razli4ni drehi tva e moeto mnenie po vaprosa,a ina4e edna jena e nai sexy po belio ili 4isto gola,no tva e drug vapros..Първоначално написано от Madness
![]()
P.S.Paris se obli4a strahotno nezavisimo kvo prai..._crazy_baby_ nz kade si go 4ela,ama me samnqa da e vqrno,sigurno e poslednata jalta kluka za neq.Paris moje i da e bogata6ka ligla,ama ima vkus i uset kam modata,ne slu4aino tq e edna ot modnite ikoni i da ne kaja edinstvenata sled Merilin Monro.....![]()