.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Секси?Я ми дефинирайте`секси`тогава... а видиме кво е секси за вас...
    sexy za men naprimer e nqkoe izrqzano potni4e,da razkriva predimstvata ti i da skriva nedostatacite,sexy sa po vpitite danki,kasite poli4ki....li4no az svarzvam dumata "sexy" s ne6ty po razgoleno.Vseki go razbira razli4no,no izsulenite drehi opredeleno ne se vklu4vat v prestavata mi za sexy...... ....... bih kazala,4e nqkoi ot fe6anite se obli4at sexy,stilat na Nikole Richie i Paris Hilton e sexy
    Ми ако няма перфектно тяло , значи не е секси така ли ? Защото впитите дрехи разкриват недостатъците ти. Я сега ми кажи как едно "голямо" момиче може да изглежда секси ? За мене някой , който носи дълбоки деколтета , къси полички се предлага явно и не правиш разлика когато едно момиче изглежда секси и кога излъчва сексапил!

С анцунга секси ли е?
    И по списанията много неща могат да напишат стига да им се плати И едно момиче или си изглежда секси или не .. даже и с кашон да е облечена ...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Нося повече дрешки от на тъмно,кецки,дънки,тениски,п отничета е такива нешта.Много трудно някой може да ме убефи да си неква елегантна поличка или нещо от сорта.

Da,s ancug sa6to e sexy
    Koi e kazal,4e trqq da izglejda6 kato magistralna feq,4e da si sexy????
    Kazah,4e sexy e razli4no ponqtie za sexy,no az ne razbiram pod sexy razvle4eni drehi.....Paris e novata Monro i tva e fakt ....

Мега фен Аватара на Blab
    Da,s ancug sa6to e sexy
    Kazah,4e sexy e razli4no ponqtie za sexy,no az ne razbiram pod sexy razvle4eni drehi.....Paris e novata Monro i tva e fakt ....
    Ти Монро знаеш ли каква е била?
    Как пък решихме, че точно Парис е "модна икона"?

анцунг с джапанки?а как само й се връзват с цвета на косата двата нюанса на розово...

Според мен изглеждаш секси, ако се чувстваш така, независимо в какво си облечен!Излъчваш това, което е вътре в теб.

Kazah,4e sexy e razli4no ponqtie za sexy

Ти!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Обличам се в спортно елегантен стил.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Хипи/Гръндж ... ха сега де...
    Обичам да е цветничко и удобно общо взето : )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    OMG sravqnva Merlin Monro s Paris Hiltan boje vari se grymni po dobre
    No matter where you go, there they are...

мм аз нося най-вече спортни дрехи, който обичам да съчетавам с мотиви от различни стилове Примерно от емотата, скейтърите, метълите, индииски мотиви и много други абе просто всичко, което ми изглежда добре..аа и рядко се обличам фешън(е, преди само модерно се обличах де xD ), а и дори да е така може пък да не съм разбрала

Цитирай Първоначално написано от Madness

Kazah,4e sexy e razli4no ponqtie za sexy

Ти!
    vij ne mi se zanimava,tva 4e sam izkazala mnenieto si e dostata4no za temata....nqma da sporq s teb,nito s koito i da e.....moeto mnenie e,4e izsulenite drehi ne sa sexy,seki da si misli kvoto iska....po umniqt otstapva
    http://bilder.afterbuy.de/images/569...hparty_4_2.jpg
    http://thumb1.shutterstock.com/photo...34080680,4.jpg
    http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.c...3510290552.jpg
    i o6te mnogo snimki,koito dokazvat,4e e modna ikona

Е..ла съм я Парис,не ме вълнува дали е модна икон.А тва за по-умния...в случай отстъпва,който няма кво да каже

imam kvo da kaja,prosto nqma da go kaja na teb ......kazah si mnenieto po taq tema,kakto i ti tvoeto......

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    обичамм спортни панталони,карирани,суитчър и,блузки разни,дънки не обичам много ,макар че нося черни панталони или джинси, те такъф стил дрехи нося ) съчетани с кецове или гуменки.....

Guest
    A groznite snimki koito pusnaha predi tova dokazvat 4e Paris ne e modna ikona. Tova 4e ti si nqkakava tapa tineiidjarka i si se vlubila v Paris i si re6ila da i podrajava6 tova NE zna4i 4e tq e modna ikona

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    Curly Doll q skivaii
    Бритни Спиърс оглави традиционната класация за най-зле облечена холивудска знаменитост, която се прави в началото на всяка нова година, предадоха световните агенции. Според вездесъщия моден критик, представящ се с псевдонима Блекуел, певицата е най-лошо облечената звезда за изминалата 2005 г.
    Буквално във врата на Бритни дишат Мери-Кейт Олсън и Джесика Симпсън. Малко по-надолу в класацията са Ева Лонгория, Марая Кери, Парис Хилтън, Ана-Никол Смит, Шакира, Линдзи Лоън и Рене Зелуегър.
    Присъствието на Бритни Спиърс в листата на Блекуел вече не учудва никого. Блондинката, която наскоро стана майка, е сред "любимките" на модния спец от 5 години. Той не може да й прости ужасния гардероб, който я превръщал в "прецъфтяла Лолита". Подгласничката на Бритни Мели-Кейт Олсън пък изглеждала "депресиращо зле в торбестите си парцали", докато Джесика Симпсън трябвало най-сетне да си смени и фризьора, и шивача. Сред щастливките, които Блекуел хвали тази година за добрия вкус са Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Скарлет Йохансон, Натали Портман и Кейт Мос. Класацията на най-зле облечени знаменитости се прави за 46-и пореден път.

merlin monro kaza taq ploskata kurva paris mi bila seksi bojeiiiii.........ti si naistina mn typa i zabludena naistina osyznai se momi4e..........za drehite mi ami zavisi ot nastroenie i slu4ai 6toto ne vyrvi da hodq v gorata v nastroenie za oficialni dre6ki se pak

a eto az po kakvi drehi si padam i nosq (e ne sy6tite no podobni) takyv stil . v moq grad ima edin magazin sys dre6ki v tozi teen stail
    tova e potnik >>>

obuvkite ne me grabnaha mn moite sa po hubavi ama v saita po hubavi cvi4ki ne namerih mi tva e moq vkus i stil davaite i drugite snimki :P

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Каквито ми харесват, имам различни вкусове, но като цяло взимам инспирацията си от висшата мода, не обичам да нося дрехи, които всички други носят..А има и дни в които се обличам по-обикновенно зависи от настроението ми, и за училище се обличам по-обикновенно, но винаги съчетавам.

И ако говориме за модни икони, моято е Виктория Бекам, обожавам как се облича, дори и ежедневния и стил е шик.

За Парис, и нейния стил понякога много харесвам (нея не я харесвам), но понякога толкова колкото добре се облича, толкова и зле. Но някои от нещата, които е носила са много вулгарни и непростими, а други разкошни..но по-скоро на събития.

И още едно нещо искам на кажа има ОГРОМНА разлика между секси и долнопробно обличане. Да показваш много "кожа" не е секси а вулгарно, трябва да има баланс.
    I am the substance and the one who has no substance.

Polovinata momi4e dnes sa ploski(slava bogu az ne sam ot tqh) i ti Незабравимата kazva6,4e edno plosko momi4e ne e sexy...ima li zna4enie dali e ploska ili ne,za da e sexy????Sexapilat ne e li stil na obli4ane,samo4uvstvie ot tva kak izglejda6.....ili za teb e po vajno da ima6 gardite na Pamela,za da si sexy???

sexy za men naprimer e nqkoe izrqzano potni4e,da razkriva predimstvata ti i da skriva nedostatacite,sexy sa po vpitite danki,kasite poli4ki....li4no az svarzvam dumata "sexy" s ne6ty po razgoleno.Vseki go razbira razli4no,no izsulenite drehi opredeleno ne se vklu4vat v prestavata mi za sexy...... ....... bih kazala,4e nqkoi ot fe6anite se obli4at sexy,stilat na Nikole Richie i Paris Hilton e sexy
    Смешна си. Аз имам 1 къса рокличка, която всъщност е малко над коляното, 1 блуза с деколте и то неголямо...и пак съм секси. Онзи ден бях изцяло облечена - пола до коляното, високи ботуши и блуза с дълъг ръкав, и мъжът каза, че съм много секси. Сексапилът не е разголеност.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

za vseki sexapilat e razli4en.....seki se 4uvstva sexy v razli4ni drehi ,za men e tova.....ima i mn sexy drehi,koito ne razkrivat golotata na tqloto,no prez lqtoto trqbva da se pokazva plat

Всеки има различни виждания и усещания, но ТРЯБВА еди какво си и еди какво си. Аз пък не ходих така това лято.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

SexyTka,snimkite sa gotini....samo 2rata i 3tata ne me kefqt

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    curly doll vij sq az ne sym kazala 4e seksapila se opredelq ot cicite no paris nqma i gram seksapil ama i gram to edno lice kato na penio s nekfi o4i4ki malko krivogleda mi se vijda a za kurvinskiq harakter da ne govorim....

haraktera nqma ni6to ob6to...govorim za stil na obli4ane,a ne za tva kak izglejda ili kak se darji......

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    emi za stil na obli4ane 4eti po gornite mi mneniq.a i tq e nai-grozno oble4enata jena za 2003 godina ako si 4uvala.tai 4e ako misli6 4e tq ima stil nqkakaf zna4i......tvoq e ...... ujasen

ne si mi vidqla stila i ne moje6 da govori6 dali e ujasam ili ne....moje v nqkoi slu4ai da se obli4a zle i se pak v pove4eto vreme e dobre oble4ena....ne sam osobeno za Paris,az predpo4itam Nicole Richie tq e po golqmata sladurana ot dvete.....no vse pak Paris ima stil,6tom e priznata za modna ikona ot tolkova modni spisaniq dori i ot Cavalli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си