- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил дрехи носите
dobre moje li na li4na da ti dam imeila si da mi prati6 snimka 4e mn int mi stana kakyv e tvoq stil![]()
стилът ми е като на мн от тийновете....вазхищавам се на стила звезди като Парис,Никол Ричи,Джесика Алба и Хилари Дъф.....но иначе съм савсем обикновено момиче....обличам се спортно-елегантно,няма нищо особено в стила ми на обличане,все пак не мога да ходя с роклите,с които те са на примиери.....![]()
Не се обиждай обаче Парис беше избрана за една от най-зле облечените жени..а са Джесика Алба съм съгласна тя има прекрасен стил на обличане ..все пак хубава жена хубави дрехи хахПървоначално написано от CuRly Doll
Съгласна със съм всички, има поне малко истина в каквото всички казаха и както `Death`Whore`` каза сексапилът не е разголеност и си е точно така, може една жена да е облечена и в костюм и пак да е много секси.
Сексапълът е излъчване, не задължително по начина по който се обличаш, и другото е да знаеш как да обличаш тялото си и да си уверена.
И както казах и Парис Хилтън има много добри както и лоши попъдения във облеклата си ... тези са скорошно снимки.. може и да потърся и по-стари..
Обожавам лилавата рокля.. Цвета и материята.. мателически..
Харесвам и тази рокля или поне каквото може да се види от нея
И елегантна и изчистена рокля
Не ми харесва с къса коса...Попринцип не ми харесва ама още по-малко със къса коса..
Ако обсъждаме стилът на звездите, по-добре да се направи отделна тема..
I am the substance and the one who has no substance.
и азПървоначално написано от krisi_pisi
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ми зависи от настроението ми в повечето случеи обичам да ми е смъкнато,удобно и обли4ам първото което ми падне в ръцете...,ама като ме удари нещо...![]()
ина4е ето кво ме кефи мен например...
Е тоа анорак кефи малко цвета е шит...
теа дънки съШо кефат [;
Ай че не ми са рови поече \/
AZ se 4ydq ve4e...ne moga da go opredelq vsqkakvi stilove
[/b]Спортно елегантен или елегантен в някой случей и спортен
спортно-елегантно
аз нося спортно - елегантни...но ест, когато трябва слагам нещо по-секси или по-елегантно![]()
Ето оШе една снимка от мен. (;
![]()
определен стил нямам нося това което ми харесва...може да съм с някоя рокличка сандалки и чанти4ка а може и да съм със широки дънки голяма блуза и кецове![]()
Moqt stil e sportno eleganten.Obi4am da nosq dunki( 6iroki i po-tqsni) ,kecove,rizi,slui4ar ob6tovzeto tva e koeto obi4am da nosq![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Vqrno e!Taka E!Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Vqrno e!Taka e! i mejdu drugoto poznavam CuRly Doll i moga tvardo da zaqvq che tq ima bezuprechen stil i klasa...taka che prestanete sas zaqdlivite si napadki...Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
мацки,проблема ви е,че твърде много се вживявате-та това е интернет..кво ви пука всъщност...а и това са просто дрехи...а те не правят човека) прекалено много внимание отделяте на външния си вид..не казвам,че има лошо,но като че ли прекалявате..но всеки сам си решава за себе си
![]()
По дрехите посрещат, по ума изпращатПървоначално написано от Under_my_skin
Аз като видя някой как е облечен веднага мога да го преценя - виждаш човек какъв е, просто се показва всичко. Примерно как може едно емо да ме привлече? Това е повече от невъзможноКофти стил и хич не ми допада...Също и "бесните чалга фор евър" не ми допадат особено...Всеки си има вкус да, нека всеки ходи както се харесва.
Аз не съм като повечето, да гледам кой как ходи и понеже е на мода айде и аз така да ходя. Съчетавам според случая, но не ходя без кецове.
П.П. CuRly Doll уважавам мнението ти, защото си равна със всички в тоя форум... Само не мога да разбера що за кофти вкус - да се кефиш на Парис... Видях, че даже твоя приятелка те защити - няма лошо, ама недей да налагаш мнение на другите. Гледай си тея от Hollywood и им подражавай повече,бъди различна![]()
![]()
![]()
абе УЖАСТ.
Стилът ми е нещо подобно.
Кърли Дол , ще ми кажеш , че тея не са по сексапилни и по добре облечени от тъпата кифла Парис и оная гадна монро.
![]()
Haresvam sportno - elegantnite dre6ki.Kogato ima specialn povodi..bili to tarjestva ili iznenadi za gadjeto nosq strogo oficialni dre6ki.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
COLT,sorry 4e 6e go kaja,ama za men tva e ujasen stil....vseki s predpo4etaniqta si![]()
Just haters make me famous! εĭз
Да бе стила на оная лигла е по як.
Ся остава да кажеш , че и фешаните са по добре.
Спортно-елегантен.
Първоначално написано от CuRly Doll
+1...Bih kazala napravo otchaivashto!!!