.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    dobre moje li na li4na da ti dam imeila si da mi prati6 snimka 4e mn int mi stana kakyv e tvoq stil

стилът ми е като на мн от тийновете....вазхищавам се на стила звезди като Парис,Никол Ричи,Джесика Алба и Хилари Дъф.....но иначе съм савсем обикновено момиче....обличам се спортно-елегантно,няма нищо особено в стила ми на обличане,все пак не мога да ходя с роклите,с които те са на примиери.....

Град
    София
    помия

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    стилът ми е като на мн от тийновете....вазхищавам се на стила звезди като Парис,Никол Ричи,Джесика Алба и Хилари Дъф.....но иначе съм савсем обикновено момиче....обличам се спортно-елегантно,няма нищо особено в стила ми на обличане,все пак не мога да ходя с роклите,с които те са на примиери.....
    Не се обиждай обаче Парис беше избрана за една от най-зле облечените жени..а са Джесика Алба съм съгласна тя има прекрасен стил на обличане ..все пак хубава жена хубави дрехи хах

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Съгласна със съм всички, има поне малко истина в каквото всички казаха и както `Death`Whore`` каза сексапилът не е разголеност и си е точно така, може една жена да е облечена и в костюм и пак да е много секси.
    Сексапълът е излъчване, не задължително по начина по който се обличаш, и другото е да знаеш как да обличаш тялото си и да си уверена.

И както казах и Парис Хилтън има много добри както и лоши попъдения във облеклата си ... тези са скорошно снимки.. може и да потърся и по-стари..

Обожавам лилавата рокля.. Цвета и материята.. мателически..
    Харесвам и тази рокля или поне каквото може да се види от нея

И елегантна и изчистена рокля

Не ми харесва с къса коса...Попринцип не ми харесва ама още по-малко със къса коса..

Ако обсъждаме стилът на звездите, по-добре да се направи отделна тема..
    I am the substance and the one who has no substance.

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Спортно елегантни
    и аз

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    ми зависи от настроението ми в повечето случеи обичам да ми е смъкнато,удобно и обли4ам първото което ми падне в ръцете...,ама като ме удари нещо...

ина4е ето кво ме кефи мен например...

Е тоа анорак кефи малко цвета е шит...

теа дънки съШо кефат [;

Ай че не ми са рови поече \/

Повече от фен
    AZ se 4ydq ve4e...ne moga da go opredelq vsqkakvi stilove

[/b]Спортно елегантен или елегантен в някой случей и спортен

спортно-елегантно

Град
    the Savage Garden
    аз нося спортно - елегантни...но ест, когато трябва слагам нещо по-секси или по-елегантно

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Ето оШе една снимка от мен. (;

определен стил нямам нося това което ми харесва...може да съм с някоя рокличка сандалки и чанти4ка а може и да съм със широки дънки голяма блуза и кецове

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Moqt stil e sportno eleganten.Obi4am da nosq dunki( 6iroki i po-tqsni) ,kecove,rizi,slui4ar ob6tovzeto tva e koeto obi4am da nosq
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    ne si mi vidqla stila i ne moje6 da govori6 dali e ujasam ili ne....moje v nqkoi slu4ai da se obli4a zle i se pak v pove4eto vreme e dobre oble4ena....ne sam osobeno za Paris,az predpo4itam Nicole Richie tq e po golqmata sladurana ot dvete.....no vse pak Paris ima stil,6tom e priznata za modna ikona ot tolkova modni spisaniq dori i ot Cavalli
    Vqrno e!Taka E!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    ne si mi vidqla stila i ne moje6 da govori6 dali e ujasam ili ne....moje v nqkoi slu4ai da se obli4a zle i se pak v pove4eto vreme e dobre oble4ena....ne sam osobeno za Paris,az predpo4itam Nicole Richie tq e po golqmata sladurana ot dvete.....no vse pak Paris ima stil,6tom e priznata za modna ikona ot tolkova modni spisaniq dori i ot Cavalli
    Vqrno e!Taka e! i mejdu drugoto poznavam CuRly Doll i moga tvardo da zaqvq che tq ima bezuprechen stil i klasa...taka che prestanete sas zaqdlivite si napadki...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

мацки,проблема ви е,че твърде много се вживявате-та това е интернет..кво ви пука всъщност...а и това са просто дрехи...а те не правят човека) прекалено много внимание отделяте на външния си вид..не казвам,че има лошо,но като че ли прекалявате..но всеки сам си решава за себе си

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    мацки,проблема ви е,че твърде много се вживявате-та това е интернет..кво ви пука всъщност...а и това са просто дрехи...а те не правят човека) прекалено много внимание отделяте на външния си вид..не казвам,че има лошо,но като че ли прекалявате..но всеки сам си решава за себе си
    По дрехите посрещат, по ума изпращат
    Аз като видя някой как е облечен веднага мога да го преценя - виждаш човек какъв е, просто се показва всичко. Примерно как може едно емо да ме привлече? Това е повече от невъзможно Кофти стил и хич не ми допада...Също и "бесните чалга фор евър" не ми допадат особено...Всеки си има вкус да, нека всеки ходи както се харесва.
    Аз не съм като повечето, да гледам кой как ходи и понеже е на мода айде и аз така да ходя. Съчетавам според случая, но не ходя без кецове.
    П.П. CuRly Doll уважавам мнението ти, защото си равна със всички в тоя форум... Само не мога да разбера що за кофти вкус - да се кефиш на Парис... Видях, че даже твоя приятелка те защити - няма лошо, ама недей да налагаш мнение на другите. Гледай си тея от Hollywood и им подражавай повече,бъди различна

абе УЖАСТ.

Стилът ми е нещо подобно.

Кърли Дол , ще ми кажеш , че тея не са по сексапилни и по добре облечени от тъпата кифла Парис и оная гадна монро.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Haresvam sportno - elegantnite dre6ki.Kogato ima specialn povodi..bili to tarjestva ili iznenadi za gadjeto nosq strogo oficialni dre6ki.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

COLT,sorry 4e 6e go kaja,ama za men tva e ujasen stil....vseki s predpo4etaniqta si
    Just haters make me famous! εĭз

Guest
    Да бе стила на оная лигла е по як.

Ся остава да кажеш , че и фешаните са по добре.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Спортно-елегантни и секси

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Спортно-елегантен.

Град
    COLT,sorry 4e 6e go kaja,ama za men tva e ujasen stil....vseki s predpo4etaniqta si

+1...Bih kazala napravo otchaivashto!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си