- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв стил дрехи носите
Всеки със вкусовете си..Има всякакви стилове.. Хубави, ло6и, странни, екстравагантни.. По-добре лош стил, отколкото без стил.. И това че на мен даден не ми харесва или на някой друг, не го прави лош..
I am the substance and the one who has no substance.
спортно-елегантни.много обичам дънки,няква по-женствена блуза и високи токчета.това много ме кефи
лел тука още една разбирачка се появи.
абе пикли, земете се осъзнайте на кой свят живеете.
Да не би да се изевявате нещо като холивудки.
деба лапетата, гледали некоя как на телевизора, дет не си знае парите и те вече да се правят на нея.
Хора без мнение - клонинги и копия.![]()
Моля яко искате този спор, по-скоро караница да престане (знам че аз искам) не отговаряйте и не обръщайте внимание на такива коментари защото тази караница НИКОГА няма да приключи и няма смисал...просто няма.
Ще кажа само че по принцип не харесвам такъв стил..обаче е 100 пъти по-добре от Парис..хаха та тя всъщност няма стил де..пълно леке..една приятелка даже я сравни с диарията ..тъкмо си мислиш че си е отишла и тя пак се появява с нови простотий и глупости..пък и беше избрана за една от най-зле облечените знаменитости- факт!Първоначално написано от COLT
Za edna ot nai zle oble4enite praz 2003,a prez trite godini sled tova-za edna ot nai dobre oli4a6tite se
I se pak kazah,4e ne me interesuva mnenieto na nikoi,az si izkazah moeto.Vseki da si se obli4a kakto si iska i kakto smqta za dobre![]()
Just haters make me famous! εĭз
Спортно елегантно. Дънки, или панталон, с някоя блуза с качулка(туй просто ми е запазената марка)
Много искам такова коланче, като спестя малко пари обезателно ще си купя!![]()
http://fc01.deviantart.com/fs19/f/20..._Dm3t_7zen.jpg
АБЕ CurlyDoll или квато си там ай престани с тая тъпата Парис!
Омръзнаха ми тъпи розови лигли като тебе бе!
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, ЧЕ НЕ ХАРЕСВАШ СТИЛА НА COLT, ПРЕСТАНИ ДА ОБИЖДАШ И ДА СЕ ЛИГАВИШ ТУКА. БАХТИ
КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Спортно елегантни но нямам снимка
to sa6toПървоначално написано от punkrock
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Обличам се в предимно спортни дрехи.Много харесвам панталоните да са ми леко широки, а не плътно по мен.Просто това е много удобно. Стилът ми се доближава до този на Хилари Дъф.Също разните ми герданчета и гривни са ми запазена марка.
![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
въх....и аз си търся такъв колан, но или намирам само бели или катарамата е покрита с някви блещукащи камъчети, които изобщо не ме кефят или са някви отровно жълти (за катарамата става въпрос)Първоначално написано от punkrock
абе имаше някъде из нета сайт специално за колани и там имаше всяякакви катарами.Потърси в гугъл и ако не намериш като се поосвободя ще потърся аз къде го гледах.Първоначално написано от N0_feAR
Аз бях видяла в един магазин във Варна подобен колан, черен и не беше целия в камъчета, ама беше 20-25 лв. май и затова не си го взех. Сега ще събирам пари, щото и аз мн мн искам такова коланче =)Първоначално написано от Jamalska
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Awe CuRly Doll..predstavqm si kof urud si chestno ..takvi mominki kato teb pod put i nad put napomnqsh mi na edna suochenichka zubarka det po foumite se praishe na velika krasavica - paris ta paris a inache e pulna skrub kato vunshen vid ..sus sigornost si podobno i ti dai link kum snimka da te vidim shto za krasiva si de s taq kozmetika i markovi neshta hahah sigorno si kato baba mi u liceto![]()
недей тъй бе баце.
Она ако имаше пари сигурно щеше да се направи копие на парис.
Те кошарите се обличат по добре от ная кифла.
Айде престанете да се карате и убиждате![]()
Az se oblicham sp0rtn0 elegantno...dynki..bluzki..predimno shareni...opitvam se da hodq i na tokcheta , no ochevidno tova ne e ot umeniqta mi..pyk i za kvo mi e.No samo moga da kaja che nqmam dori 1 prashki v garderoba si koito da sa rozovi ..ili pyk chorapi.Stilyt na Paris e ligav..poprincip ne mi dopadat takiva ligavi istorii.Jalko che nemoga da vi pokaja snimka 1 momiche ot moq grad koeto e tochno kopie na Paris...0tvrat..!!
ami,az ...s mnogo cvetni ne6ta,mnogo aksesoari i bijuta...dunki po men noq,nqkvi po-raz4upeni potni4eta,mn poli4ki nosq...iii taka..hah
Понякога елегантна,понякога спортна... Зависи от настроението![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Emo stil..Mn qk
Моят е спортно елегантен.Много ми харесват съчетанията на туники с клинцета и златисти чехлички няколко пъти съм била така.Минижопчета с клинцета и некви блузки и потницета.Дънки и блузки тенисцици и коршети и темподобни глупости много държа дънките да с колон особено от тия големите .Дългите поли ги комбинирам с некви тесни ризки и такива и т.н..
Az se nosq sportno elegantno smisul dunki kecove i otgore nqkoi qk potnik smisul malko po razgolen o ne chak tolkova
май на повечето е спортно елегантен![]()
аз нося кецки дънчици и ( в зависимост от повода) тениска със суичърче ризка потниче кожено якенце
понякога по-спортно друг път се издокарвам за някой специален повод
иначе смятам да премина плаааавно към елегантното![]()