.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Всеки със вкусовете си..Има всякакви стилове.. Хубави, ло6и, странни, екстравагантни.. По-добре лош стил, отколкото без стил.. И това че на мен даден не ми харесва или на някой друг, не го прави лош..
    I am the substance and the one who has no substance.

angel og darks
    Guest
    спортно-елегантни.много обичам дънки,няква по-женствена блуза и високи токчета.това много ме кефи

ами доста неща ми се намират в гардероба мога да кажа че стила ми е разнообразен , според настроението ми

лел тука още една разбирачка се появи.
    абе пикли, земете се осъзнайте на кой свят живеете.
    Да не би да се изевявате нещо като холивудки.
    деба лапетата, гледали некоя как на телевизора, дет не си знае парите и те вече да се правят на нея.
    Хора без мнение - клонинги и копия.

Град
    Canada/Sf
    Моля яко искате този спор, по-скоро караница да престане (знам че аз искам) не отговаряйте и не обръщайте внимание на такива коментари защото тази караница НИКОГА няма да приключи и няма смисал...просто няма.

Цитирай Първоначално написано от COLT
    абе УЖАСТ.

Стилът ми е нещо подобно.

Кърли Дол , ще ми кажеш , че тея не са по сексапилни и по добре облечени от тъпата кифла Парис и оная гадна монро.

Ще кажа само че по принцип не харесвам такъв стил..обаче е 100 пъти по-добре от Парис..хаха та тя всъщност няма стил де..пълно леке..една приятелка даже я сравни с диарията ..тъкмо си мислиш че си е отишла и тя пак се появява с нови простотий и глупости..пък и беше избрана за една от най-зле облечените знаменитости- факт!

Za edna ot nai zle oble4enite praz 2003,a prez trite godini sled tova-za edna ot nai dobre oli4a6tite se
    I se pak kazah,4e ne me interesuva mnenieto na nikoi,az si izkazah moeto.Vseki da si se obli4a kakto si iska i kakto smqta za dobre
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Dreamland Varna
    Спортно елегантно. Дънки, или панталон, с някоя блуза с качулка(туй просто ми е запазената марка )
    Много искам такова коланче, като спестя малко пари обезателно ще си купя!
    http://fc01.deviantart.com/fs19/f/20..._Dm3t_7zen.jpg

АБЕ CurlyDoll или квато си там ай престани с тая тъпата Парис!
    Омръзнаха ми тъпи розови лигли като тебе бе!
    НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, ЧЕ НЕ ХАРЕСВАШ СТИЛА НА COLT, ПРЕСТАНИ ДА ОБИЖДАШ И ДА СЕ ЛИГАВИШ ТУКА. БАХТИ
    КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Спортно елегантни но нямам снимка

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Спортно елегантно. Дънки, или панталон, с някоя блуза с качулка(туй просто ми е запазената марка )

АБЕ CurlyDoll или квато си там ай престани с тая тъпата Парис!
    Омръзнаха ми тъпи розови лигли като тебе бе!
    НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, ЧЕ НЕ ХАРЕСВАШ СТИЛА НА COLT, ПРЕСТАНИ ДА ОБИЖДАШ И ДА СЕ ЛИГАВИШ ТУКА. БАХТИ
    КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ
    to sa6to
    Just haters make me famous! εĭз

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Мой стил дрехи нося.
    Next Time I`ll be True...

Град
    In YoUr DrEaMs
    Обличам се в предимно спортни дрехи.Много харесвам панталоните да са ми леко широки, а не плътно по мен.Просто това е много удобно. Стилът ми се доближава до този на Хилари Дъф. Също разните ми герданчета и гривни са ми запазена марка.
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

въх....и аз си търся такъв колан, но или намирам само бели или катарамата е покрита с някви блещукащи камъчети, които изобщо не ме кефят или са някви отровно жълти (за катарамата става въпрос)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR

въх....и аз си търся такъв колан, но или намирам само бели или катарамата е покрита с някви блещукащи камъчети, които изобщо не ме кефят или са някви отровно жълти (за катарамата става въпрос)
    абе имаше някъде из нета сайт специално за колани и там имаше всяякакви катарами.Потърси в гугъл и ако не намериш като се поосвободя ще потърся аз къде го гледах.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR

абе имаше някъде из нета сайт специално за колани и там имаше всяякакви катарами.Потърси в гугъл и ако не намериш като се поосвободя ще потърся аз къде го гледах.
    Аз бях видяла в един магазин във Варна подобен колан, черен и не беше целия в камъчета, ама беше 20-25 лв. май и затова не си го взех. Сега ще събирам пари, щото и аз мн мн искам такова коланче =)
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Guest
    Awe CuRly Doll..predstavqm si kof urud si chestno ..takvi mominki kato teb pod put i nad put napomnqsh mi na edna suochenichka zubarka det po foumite se praishe na velika krasavica - paris ta paris a inache e pulna skrub kato vunshen vid ..sus sigornost si podobno i ti dai link kum snimka da te vidim shto za krasiva si de s taq kozmetika i markovi neshta hahah sigorno si kato baba mi u liceto

недей тъй бе баце.
    Она ако имаше пари сигурно щеше да се направи копие на парис.

Те кошарите се обличат по добре от ная кифла.

Град
    Canada/Sf
    Айде престанете да се карате и убиждате

Az se oblicham sp0rtn0 elegantno...dynki..bluzki..predimno shareni...opitvam se da hodq i na tokcheta , no ochevidno tova ne e ot umeniqta mi..pyk i za kvo mi e.No samo moga da kaja che nqmam dori 1 prashki v garderoba si koito da sa rozovi ..ili pyk chorapi. Stilyt na Paris e ligav..poprincip ne mi dopadat takiva ligavi istorii.Jalko che nemoga da vi pokaja snimka 1 momiche ot moq grad koeto e tochno kopie na Paris...0tvrat..!!

ami,az ...s mnogo cvetni ne6ta,mnogo aksesoari i bijuta...dunki po men noq,nqkvi po-raz4upeni potni4eta,mn poli4ki nosq...iii taka..hah

Град
    #mainatown
    Понякога елегантна,понякога спортна... Зависи от настроението
    Обичам само един човек и това съм аз.

Guest
    Emo stil..Mn qk

Моят е спортно елегантен.Много ми харесват съчетанията на туники с клинцета и златисти чехлички няколко пъти съм била така.Минижопчета с клинцета и некви блузки и потницета.Дънки и блузки тенисцици и коршети и темподобни глупости много държа дънките да с колон особено от тия големите .Дългите поли ги комбинирам с некви тесни ризки и такива и т.н..

Az se nosq sportno elegantno smisul dunki kecove i otgore nqkoi qk potnik smisul malko po razgolen o ne chak tolkova

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    май на повечето е спортно елегантен
    аз нося кецки дънчици и ( в зависимост от повода) тениска със суичърче ризка потниче кожено якенце
    понякога по-спортно друг път се издокарвам за някой специален повод
    иначе смятам да премина плаааавно към елегантното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си