Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
мацки,проблема ви е,че твърде много се вживявате-та това е интернет..кво ви пука всъщност...а и това са просто дрехи...а те не правят човека) прекалено много внимание отделяте на външния си вид..не казвам,че има лошо,но като че ли прекалявате..но всеки сам си решава за себе си
По дрехите посрещат, по ума изпращат
Аз като видя някой как е облечен веднага мога да го преценя - виждаш човек какъв е, просто се показва всичко. Примерно как може едно емо да ме привлече? Това е повече от невъзможно Кофти стил и хич не ми допада...Също и "бесните чалга фор евър" не ми допадат особено...Всеки си има вкус да, нека всеки ходи както се харесва.
Аз не съм като повечето, да гледам кой как ходи и понеже е на мода айде и аз така да ходя. Съчетавам според случая, но не ходя без кецове.
П.П. CuRly Doll уважавам мнението ти, защото си равна със всички в тоя форум... Само не мога да разбера що за кофти вкус - да се кефиш на Парис... Видях, че даже твоя приятелка те защити - няма лошо, ама недей да налагаш мнение на другите. Гледай си тея от Hollywood и им подражавай повече,бъди различна