..... преди си купувах "Хай клуб" и направо си умирах от смях на писмата на 13-,14-годишните със супер тъпи проблеми ... и никога не съм предполагала че и аз така ще търся съвет(+тва съм на 17 все пак)...та тия дни направо преживявам някакъв кошмар.Имам една приятелка,с която съм супер близка(одавна нямам най-добра приятелка)...с нея живеем на 5 мин. една от друга,сутрин ходим заедно на даскало,прибираме се 2-те,седим на чин дори и се познаваме от 4 години.Та тя мин.лято излизаше с един от даскало и още си мисли,че не знам за това...тази пролет започна мн често да излиза с него и да спят заедно и сега продължават,но тя нищо не ми е казала.Това го разбрах като по случайнот и се зачетох в имейлите.Тя има най-добра приятелка и й казва всичко,а аз като и го намекна или се бъзикам с нея,че излиза с тоя,тя започва да ме лъже,а аз й споделям всичко.В един от имейлите до въпросния пишеше,че тя не искала да споделя лични неща с мен и доста често едва ме изтраива...също така разбрах че ме лъже и за още 2-3 неща,и в началото беше само подозрение за връзката им(той на мен ми е безразличен,даже малко неприятен)...до снощи когато й прочетох смс-ите(просто не се сдържах,знам че с имейлите и смс-ите не съм постъпила правилно като съм ги прочела,но иначе никога нямаше да разбера)и снощи всичко се потвърди.Не мога да разбера защо аз трябва да й тегля думите с ченгел от устата и мн рядко ми казва за момчетата,с които излиза,а аз като говоря за мен и разказвам всичко до най-малката подробност и направо какво си говоря с моите гаджета. Сега знам всичко това за нея и страшно много ми тежи,преди си казвах - ще я оставя когато е готова тогава да ми каже,но вече мина половин година ... и нищо. Като знам тези тайни много ми тежи,защото не мога да кажа на никого,понеже знам че ще стигне и до неините уши,много ми се иска да сме по-близки и да й призная,че знам всичко,без да казвам от къде,но се страхувам,че това ще разруши приятелството ни,а с никого от класа ми не съм толкова близка,с нея излизам най-често ... и за това сега страшно много ме боли ... снощи като разбрах това,ако искате вярвайте но 3 часа съм се въртяла в леглото без да мога да заспя,днес цял ден ми беше супер зле и ходя като няква луда ... съжелявам че ви занимавам с глупосстите ми,но е много тежко да носиш тайни със себе си и да не можеш да кажеш на никого ... не ви пожелавам,това което се случва на мен,и все пак някакси малко ми олекна,сега,като си излях душата. Вие ако имате някакви предложения или мнения,казвайте - всичко е добре дошло