.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: Срам

голяма-срамежливка
    Guest

Срам

Эдр.
    Ами много съм срамежлива..!Ще иэлиэам с едно момче,което доста харесвам и направо полудявам.Много се притеснявам,а и сигурно когато сде видим ще съм сто пъти по-притеснена.Оххх как да се успокоя.Моля ви помогнетее

Обезкосми се, облечи си хубави дрехи, сложи як грим и изпий няколко бири покрай процедурите. Не му пускай на първата среща за да не остане с мнението, че си прекалено лесна.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кака мери винаги помага в напрегнати ситуации. обезкосмяването винаги е опция особено ан мустаците.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Кака мери винаги помага в напрегнати ситуации. обезкосмяването винаги е опция особено ан мустаците.
    Момичетата нямат косми по горната устна. Може и да имат, но ти се правиш, че не ги забелязваш. Правило номер 1 на успешния ебач.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Супер фен
    Успокои се ... бъди себе си и всичко ще бъде наред.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Момичетата нямат косми по горната устна. Може и да имат, но ти се правиш, че не ги забелязваш. Правило номер 1 на успешния ебач.
    ами, ако ме загъделичкат по топките какво да правя ?
    но иначе полезен съвет, как да ебнем мустакато момиче
    моите адмирации !

Guest

Re: Срам

Цитирай Първоначално написано от голяма-срамежливка
    Эдр.
    Ами много съм срамежлива..!Ще иэлиэам с едно момче,което доста харесвам и направо полудявам.Много се притеснявам,а и сигурно когато сде видим ще съм сто пъти по-притеснена.Оххх как да се успокоя.Моля ви помогнетее
    pii malko valeriqnki - 4 6te svyr6at rabota ;] probvala sym go ! spx bezopasni sa vse pak tova e bilka ..

Пичове, тука не говорим как се ебват мустакати момичета. Приемаме, че авторката на темате не е и й оказваме подкрепа. Така. Грижите за външния вид наистина ще отнемат част от напрежението. Ще се чустваш сигурна и уверена. Пича ще се опитва да ти бръкне в гащите, ти потдържай дистанция известно време. Не се давай лесно, иначе ще има влез-излез-чао. Покажи му, че си мацка от класа и че трябва да се потруди, за да бъде с теб. И да не си, голямата работа, важното е да имаш нагласата, че си.

Бъди себе си и не се притеснявай.Щом излиза с теб значи те харесва Мисли си колко ти е приятно,че си в неговата компания и се отпусни....и приятно изкарване \/

Кео
    Guest
    Постарай се да изглеждаш възможно най-добре, погледни се в огледалото и си кажи 'Аз съм хубава!'. Това прозрение ще ти лепне голяма лъчезарна усмивка. След което излез навън и почувствай как всички забелязват колко си хубава, усмихната и как от теб струи енергия. Ще го види и момчето и ще това ще го омае. Не толкова, че си нагласена и хубава, а това, че си засмяна, слънчева и уверена.
    Не се дръж на дистанция от него - позволи му да те почувства близка, макар че това е първата ви среща. В никакъв случай нямам предвид интимности в буквалния смисъл, а например това, че трябва да говориш свободно, да не се притесняваш и навеждаш глава, да не се страхуваш да го погледнеш в очите.
    Успех и да ни кажеш после добрите новини.

Супер фен
    alkohol

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    куршум ...

pii malko vodka i glei kak 6ti doide muzata
    xax
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    pii malko vodka i glei kak 6ti doide muzata
    xax

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    водка!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ами като бях малка и като се шашках си виках мечката я е страх, мене не ме е страх! Викай си това помага наистина ама внимавай да не го кажеш н глас, че тогава не знам
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Guest
    Edno harakiri bi te opusnalo ...

Идеята да се чувстваш, както изглеждаш е добра.
    Аз например винаги гледам всичко по външния вид да е перфектно.

Облеклото:
    Нека да е нещо, което подчертава хубавите ти страни.Ако имаш хубави крака-къса пола, ако не-дълга черна пола или едни по-свободни дънки... Ако имаш голям бюст-изрязан потник, ако не-бяла блуза на кръгове върши чудеса.

Грима:
    Не бива да прекаляваш!

Космите и другите неща, които биха могли да те притеснят:
    Под мишниците-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
    Ако си с дънки, краката не са толкова важни.
    Гледай да не си със стар-вече изтъркан лак на краката или ръцете.
    И не забравяй дрехите ти да са в горе-долу един цвят, защото не е особено ефектно да си облечена в хубави дрехи, но в три различни цвята, нали?!
    Това беше за външния вид.Ако знаеш, че изглеждаш добре и си се постарала да е така, настроението ще дойде от само себе си.
    Айде късмет и да разкажеш!

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от Кео
    Постарай се да изглеждаш възможно най-добре, погледни се в огледалото и си кажи 'Аз съм хубава!'. Това прозрение ще ти лепне голяма лъчезарна усмивка. След което излез навън и почувствай как всички забелязват колко си хубава, усмихната и как от теб струи енергия. Ще го види и момчето и ще това ще го омае. Не толкова, че си нагласена и хубава, а това, че си засмяна, слънчева и уверена.
    Не се дръж на дистанция от него - позволи му да те почувства близка, макар че това е първата ви среща. В никакъв случай нямам предвид интимности в буквалния смисъл, а например това, че трябва да говориш свободно, да не се притесняваш и навеждаш глава, да не се страхуваш да го погледнеш в очите.
    Успех и да ни кажеш после добрите новини.
    Споделям мнението на момичето .

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    edna bqla zvezda i nqma da mlakne6 24 4asa samo ti trea voda v blizost da ne kolabira6
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    гроздова венозно и ще се оправиш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93

Облеклото:
    Нека да е нещо, което подчертава хубавите ти страни.Ако имаш хубави крака-къса пола, ако не-дълга черна пола или едни по-свободни дънки... Ако имаш голям бюст-изрязан потник, ако не-бяла блуза на кръгове върши чудеса.

Грима:
    Не бива да прекаляваш!

И не забравяй дрехите ти да са в горе-долу един цвят, защото не е особено ефектно да си облечена в хубави дрехи, но в три различни цвята, нали?!
    Това беше за външния вид.Ако знаеш, че изглеждаш добре и си се постарала да е така, настроението ще дойде от само себе си.
    =D> =D> =D>

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Момичетата нямат косми по горната устна. Може и да имат, но ти се правиш, че не ги забелязваш. Правило номер 1 на успешния е**ч.
    ами, ако ме загъделичкат по топките какво да правя ?
    но иначе полезен съвет, как да ебнем мустакато момиче
    моите адмирации !
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе няма какво толко да се притесняваш. Все едно отиваш да се видиш с някоя приятелка и така. Важното е да не си мислиш, че се притесняваш. Мисли си че не ти пука.

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93

Облеклото:

Грима:
    Не бива да прекаляваш!

голям бюст -изрязан потник?! виж кво...не знам колко държиш да си перфектна ,но едно момиче което има големи гърди трябва да умее да ги подчертае ,но това не значи да облече изрязан потник, като по-голямата част от гърдите и да се показват навън ... все едно се опитва да каже "Вижте колко Бог ме е надарил"..... гнусна работа... едно нещо винаги си личи не е нужно да го натрапваш само и само ,за да си сигурен ,че всички ще го забележат!!! По-добре не давай съвети.....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си