Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
![]()
![]()
![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
ALKOHOLA MU E MAIKATA \/
VURVI V BANQTA NADRUSAI SE POSLE ODARI 2BIRI I 6TE TI BUDE MN ZABAVNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Препоръчвам да не са бири, а нещо друго.. Все пак не е хубаво момчето да остане с впечатлението, че тя има проблеми с пикочния мехур..Първоначално написано от drfatt
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А дали и на него ще му е забавно?..Първоначално написано от Анонимко
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Th3MaN
mi nqma za kvo da se pritesnqva6 tolkova 6tom 6te izliate zna4i i toi ima nqkva simpatii kam teb .. samo trqa si misli6 za tva, 4e toi ne e nt osobenno i taka 6te se darji6 po-estestveno![]()
водка бира,какви са тия глупости![]()
^това е решениетоПървоначално написано от Fyrforanche
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
povqrvai mi tova pritesnenie koeto izpitva6 sega e edno ot nai-hubavite 4uvstva koeto 6te izpita6 njkoga.prosto mu se radvai...ta ti ima6 sre6ta s mom4eto koeto haresva6.gore glavata i uspeh ti jelaq.vsi4ko 6te mine dobre,pritesnenieto e normalno vseki go izpitva povqrvai mi
Всичко си зависи от теб, ние няма как да ти помогнем много.![]()
Дръж се нормално, владей се, бъди себе си(най-важното),нали те харесва?Пък и според мен притеснението ще е само в началото, после ще се отпуснеш.
druj se estestveno
izpii 100ml 40%-ov alkohol na ex, slu6ai metallica i si rdy
mi nz uspokoi se otpusni se...na 1 sreshta vinagi si e pritesnitelno ama ne mu misli mnogo..draj se est ..ne kato te pita neshto da malchish i da se izchervqvash...prosto za 2 pat shte kaja usposni se i sichko shte mini dobre![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
emii i ac obiknoweno cym cyper pritecnenaa , noo za da ce pochyctwash po-dobre naictina poclyshai po-gore dadenite saveti i nai veche za lichno samochyctwie ci cloji mn qk grim ;Pp~
\Първоначално написано от vvs_go
/
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
haha da alkohol ...ama glei da ne otide6 firkana na sre6tata 4e togava stava mn zabavno![]()
abe toq puПървоначално написано от Treselle_s
izjuli sama edna 5tichka i she si 6+
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Първоначално написано от голяма-срамежливка
misiqta nevyzmojnaAko nqkoi izmisli hapcheta protiv sram sha ima da go cherpa cql jivot
![]()
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
еми моя съвет е че трябва да се освободиш от тази срамежливост понеже може да попаднеш в конфузни ситуации под нейно влияние моя съвет също е да се наконтиш хубаво и да забраиш за всичко др и да се одадеш на момента
Първоначално написано от drfatt
![]()
![]()
![]()
![]()
Отрежи се, винаги помага ^^![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ракия!
Мен ми помага бирата..!