.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: Срам

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ами като бях малка и като се шашках си виках мечката я е страх, мене не ме е страх! Викай си това помага наистина ама внимавай да не го кажеш н глас, че тогава не знам
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Guest
    ALKOHOLA MU E MAIKATA \/

Guest
    VURVI V BANQTA NADRUSAI SE POSLE ODARI 2BIRI I 6TE TI BUDE MN ZABAVNO

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Обезкосми се, облечи си хубави дрехи, сложи як грим и изпий няколко бири покрай процедурите. Не му пускай на първата среща за да не остане с мнението, че си прекалено лесна.
    Препоръчвам да не са бири, а нещо друго.. Все пак не е хубаво момчето да остане с впечатлението, че тя има проблеми с пикочния мехур..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    VURVI V BANQTA NADRUSAI SE POSLE ODARI 2BIRI I 6TE TI BUDE MN ZABAVNO
    А дали и на него ще му е забавно?..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Абе няма какво толко да се притесняваш. Все едно отиваш да се видиш с някоя приятелка и така. Важното е да не си мислиш, че се притесняваш. Мисли си че не ти пука.

Guest
    mi nqma za kvo da se pritesnqva6 tolkova 6tom 6te izliate zna4i i toi ima nqkva simpatii kam teb .. samo trqa si misli6 za tva, 4e toi ne e nt osobenno i taka 6te se darji6 po-estestveno

водка бира,какви са тия глупости

Цитирай Първоначално написано от Fyrforanche
    Бъди себе си и не се притеснявай.Щом излиза с теб значи те харесва Мисли си колко ти е приятно,че си в неговата компания и се отпусни....и приятно изкарване \/
    ^това е решението
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

lqlqlqlqlqlqlqlqlqlql
    Guest
    povqrvai mi tova pritesnenie koeto izpitva6 sega e edno ot nai-hubavite 4uvstva koeto 6te izpita6 njkoga.prosto mu se radvai...ta ti ima6 sre6ta s mom4eto koeto haresva6.gore glavata i uspeh ti jelaq.vsi4ko 6te mine dobre,pritesnenieto e normalno vseki go izpitva povqrvai mi

Мега фен Аватара на koalka
    Всичко си зависи от теб, ние няма как да ти помогнем много.
    Дръж се нормално, владей се, бъди себе си(най-важното),нали те харесва?Пък и според мен притеснението ще е само в началото, после ще се отпуснеш.

druj se estestveno

Град
    Hard Rock Cafe
    izpii 100ml 40%-ov alkohol na ex, slu6ai metallica i si rdy

Град
    LuNaTa
    mi nz uspokoi se otpusni se...na 1 sreshta vinagi si e pritesnitelno ama ne mu misli mnogo..draj se est ..ne kato te pita neshto da malchish i da se izchervqvash...prosto za 2 pat shte kaja usposni se i sichko shte mini dobre
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

lilinceto
    Guest

sram

emii i ac obiknoweno cym cyper pritecnenaa , noo za da ce pochyctwash po-dobre naictina poclyshai po-gore dadenite saveti i nai veche za lichno samochyctwie ci cloji mn qk grim ;Pp~

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    alkohol
    \/
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

haha da alkohol ...ama glei da ne otide6 firkana na sre6tata 4e togava stava mn zabavno

duef
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Идеята да се чувстваш, както изглеждаш е добра.
    Аз например винаги гледам всичко по външния вид да е перфектно.

Облеклото:
    Нека да е нещо, което подчертава хубавите ти страни.Ако имаш хубави крака-къса пола, ако не-дълга черна пола или едни по-свободни дънки... Ако имаш голям бюст-изрязан потник, ако не-бяла блуза на кръгове върши чудеса.

Грима:
    Не бива да прекаляваш!

Космите и другите неща, които биха могли да те притеснят:
    Под мишниците-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
    Ако си с дънки, краката не са толкова важни.
    Гледай да не си със стар-вече изтъркан лак на краката или ръцете.
    И не забравяй дрехите ти да са в горе-долу един цвят, защото не е особено ефектно да си облечена в хубави дрехи, но в три различни цвята, нали?!
    Това беше за външния вид.Ако знаеш, че изглеждаш добре и си се постарала да е така, настроението ще дойде от само себе си.
    Айде късмет и да разкажеш!
    голям бюст -изрязан потник?! виж кво...не знам колко държиш да си перфектна ,но едно момиче което има големи гърди трябва да умее да ги подчертае ,но това не значи да облече изрязан потник, като по-голямата част от гърдите и да се показват навън ... все едно се опитва да каже "Вижте колко Бог ме е надарил"..... гнусна работа... едно нещо винаги си личи не е нужно да го натрапваш само и само ,за да си сигурен ,че всички ще го забележат!!! По-добре не давай съвети.....
    abe toq pu

Град
    Panamaaa
    izjuli sama edna 5tichka i she si 6+
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Re: Срам

Цитирай Първоначално написано от голяма-срамежливка
    Эдр.
    Ами много съм срамежлива..!Ще иэлиэам с едно момче,което доста харесвам и направо полудявам.Много се притеснявам,а и сигурно когато сде видим ще съм сто пъти по-притеснена.Оххх как да се успокоя.Моля ви помогнетее

misiqta nevyzmojna Ako nqkoi izmisli hapcheta protiv sram sha ima da go cherpa cql jivot
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

еми моя съвет е че трябва да се освободиш от тази срамежливост понеже може да попаднеш в конфузни ситуации под нейно влияние моя съвет също е да се наконтиш хубаво и да забраиш за всичко др и да се одадеш на момента

Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Обезкосми се, облечи си хубави дрехи, сложи як грим и изпий няколко бири покрай процедурите. Не му пускай на първата среща за да не остане с мнението, че си прекалено лесна.

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqlqlqlql
    povqrvai mi tova pritesnenie koeto izpitva6 sega e edno ot nai-hubavite 4uvstva koeto 6te izpita6 njkoga.prosto mu se radvai...ta ti ima6 sre6ta s mom4eto koeto haresva6.gore glavata i uspeh ti jelaq.vsi4ko 6te mine dobre,pritesnenieto e normalno vseki go izpitva povqrvai mi
    +

Град
    Видин
    Отрежи се, винаги помага ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мен ми помага бирата..!

Glory,Glory Manchester United!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми