- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не чу какво му казвам и ....
Ще се побъркам вече.Незнам какво да правя.Вчера излязох и се видях с приятеля ми и той ми каза,че се пребира да се преоблече и после ще дойде пак.Дойде с час по късно,дори и не ми каза думичка.Писах му после смс-и да го питам защо прави така - не ми отговори.И днес му писах,ако има време за мен да ми се обади,когато може.Звънна ми веднага и аз го питах да не ми е сърдит за нещо.Каза,че не е и тогава го попитах,защо не е дошъл при мен вчера,а отговора му беше " Ами при тебе имаше доста момченца и предполагам ти е било добре в тяхната компания " и тогава го попитах " Как мислиш дали предпочитам тяхната компания пред твоята? " а тои маи не ме разбра правилно и ми каза " аа ... предпочиташ тяхната компания пред моята ... добре " и докато му кажа НЕ и беше затворил.Веднага му пратих смс,че не ме е разбрал правилно и да ми се обади да му обясня.Не ми звънна и тогава реших да се обадя аз.Чух само " временно нямате достъп до този номер " ... не можех да стоя и да чакам.Писах на една обща позната и после и се обадих и тя ми каза,че е говорила с него и той казал,че ще се оправи с мен ... а вече минаха няколко часа и не ми звъни.Незнам какво да правя.Искам да му се обадя,обаче и парите в телефона ми свтршиха и няма как сега ... а като си заредя какво да му кажа?Знам,че съм го наранила,когато ме е видял с онея момчета,но аз дори не ги познавах.Бяха приятели на момичето,с което излизах.Много ми е гадно и искам да се оправим.Моля ви даите ми съвет ... кажете какво да правя?![]()
Ами най-добре според мен ще е да се опиташ да се свържеш с него възможно най-бързо и да му обясниш всичко.Ако не те разбере значи не те заслужава!
Пораснете. И му кажи , че трябва да ти има доверие!!!
izvinqvai toi na kolko e na 14-15 ?
Отиваш в тях, звъниш, като отвори го поглеждаш със сериозен поглед, нахлуваш в тях и го скъсваш от чукане. След това му обясняваш всичко...
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
za6to ne otide6 do tqh
А бе я стига как ще ходи до тях?! Спокойно той ще ти се обади, обаче тогава му обясни, че можеш да излизаш с когото си искаш, независимо дали това му харесва или не....
И аз съм съгласна с мнението за порастването ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
взимай децата и отивай при майка ти
остави го тоя пустиняк
и с мен стана така преди няколко дена! хах ама аз не се скарах с приятелката си! вярвам и пък и да стане нещо! шутовете ги тегля!ама имайте си повече доверие! и той да не ти са праи на интересен! щото винаги ще си намериш др!
![]()
Raise your fist!
съгласнаПървоначално написано от MostHated
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Амчакай малко,или пиши смс да се видите някаде...Кажи му колко много го обичаш..дъра-дъра,че трябва да ти има доверие,и че си била при тях само заради приятелката си!Поне те ревнува,което значи,че много те обича
Успех
![]()
toq piklio si tyrsi povod da te zaebe
На мен ми се случи нещо подобно наскоро. Работата се оправи, когато наши общи приятели ни събраха уж случайно и се разбрахме. Сега сме супер щастливи![]()
![]()
![]()
Просто го намери и му обясни човешки. Ако не те разбере-маЙната му! На акъл явно няма да е станал на 20!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ili mu se obadi ili go nameri ako mn dyrji6 na nego napravi vs vyzmojno da se opravite obqsni mu kakvo si kazala po telefona i kakvo toi ne e razbrahj
polse mu kaji 4e ne si gi poznavala i 4e mn go obi4a6 i 4e trqbva da ti ima pove4e doverie ako iska da ste zaedno ae uspeh4e
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Остави го да му мине и тогава му се обади, сега е ядосан.И грешката не е твоя, нито негова, защото ти не си искала да кажеш това, а той е чул нещо, което ти не си казала, но е бързал да затвори.
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от koalka
какво стана?ве4е мина доста време,разкажи кфо е станало межу вас,6тото ми е инт?о6те ли сте заедно?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
=D>Първоначално написано от sladkish_14
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+1Първоначално написано от vvs_go
So free