- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 и по-малко седмици
ми може аз не познавам виктория бекъм ама много я обичам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да.Възможно е.С мен стана същото,дори не след 3 седмици,а след няколко дни.Когато тръгнахме с приятеля ми,на който и да кажех,че го обичам,все чувах "Ходите само от няколко дни/седмици,не може да го обичаш след толкова кратко време".Е,сега вече ходим 4 месеца и на всички им се струва все по-възможно да го обичам наистина.И какво значение има колко време сме ходили.Ако си случила на правилния човек,можеш да го заобичаш в момента,в който го видиш.А който ти казва,че не може - не го е преживял.Първоначално написано от H8_mE
Първоначално написано от maybelline
![]()
С мене се случи след 2-3 седмици някъде...![]()
Не.
Разбира се ,че е възможно ,но все пак зависи и от човека,който обиквате.![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
мне,зависи само и единствено от ВасПървоначално написано от lady_forever
Личи си по-думите ти и ти вярвам че го обичаш .Първоначално написано от maybelline
Просто исках да го кажа . :P
Възможно е да си МИСЛИШ, че обичаш някого. Не вярвам в любовта от пръв поглед. За мен е несериозно да кажеш "Обичам те" на някого, когото познаваш от толкова малко време.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Изобщо не вярвам в любовта. Има само страст. Може да изпитваш страст и привързаност към някой, но това е въпрос на време и на обстоятелства, които се преплитат така, че да породят някакво усещане. Истинската любов трябва да е вечна, а на света няма нищо вечно, т.е. любовта е само илюзия. Не се задълбочавай да изследваш чувствата си, да им даваш имена и да ги картотекираш. Радвай се на емоцията сега, в този момент, защото утре всичко може да е друго.
А ти ще посраснеш и ще осъзнаеш какви глупости говориш. Как ще обичаш характера на някого, след като не го познаваш?Първоначално написано от maybelline
Аз казах на мъжо, че го обичам на 3-тата седмица, но не беше точно така...не че излъгах, просто след това чувствата ми се задълбочиха и в момента е много по-различно. А и ние прекарвахме 2/3 от времето си заедно. Ако двама души се виждат за по 2 часа през ден, няма как да се обикнат и за 2 месеца.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
razbirase 4e moje na men mi se e slu4valo da vidq nqkoi i da se vlubq znam 4e zvu4i stano no ima lubov i ot pruv pogled dori puk kamoli 1 2 sed ako toi e 4ovek za teb moje![]()
Не правиш разлика между харесване, влюбване и обичане. А разликата между трите е огромна.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
по талавизора може и от пръв поглед, ама иначе едва ли
Чак обич..не знам, но да се влюбиш е напълно възможно.
защо не..понякога нещо ти подсказва...това е 4овека!
може да,любовта не пита,а връхлита... за секи е разли4но времето при което може да настъпиПървоначално написано от H8_mE
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.