- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Депресия :=(
Ако имаш Скайп, бих искала да ми го дадеш да си полафим малкоЕ, утре заминавам за една седмица, ама като се върна тогава
![]()
Благодаря за хубавия съвет. Чувствам се по добре. Благодаря на всички. В понеделник ще ида на лекар...Първоначално написано от Анонимко
Не се предавай. Може да ми пишеш на skype: qwer_radi имам какво да ти кажа, но не мога пред всички тук
PODREPQMПървоначално написано от Анонимко
ооо винаги можеш да пробваш да се самоубиеш.
но ще е само опит, демонстрация от типа "обърнете ми внимание".
иначе не би писал тук.
зарежи всякакви психологии и подобни обърквации, които ти препоручват "бъди силен".
депресията си е болест. не е някакво моменто залитане в определена емоционална плоскост.
болест, която си има ясен биохимичен субстрат в лицето на мозъчните невромедиатори. въпрос на химично неравновесие в невроните е.
лекува се от психиатрите с цял клас фармакоактивни средства коригиращи точно този химичен дисбаланс. не става за ден-два, но след стотина дни адекватно лечение - черното в живота ти ще си е отишло.
ние сладко се самозаблуждаваме, че да сме щастливи, тъжни, влюбени, харесващи или мразещи, да ни е скучно или интересно зависи от "душата" или "сърцето" ни, но на практика вс това зависи само от наличието, нивото и съотношенията на 5-6 невромедиатора в невроните на мозъка ни.
бтв, никой никъде няма да те затваря. в това можеш да си сигурен.
Благодаря ти, вчера бях на лекар и ми дадоха някакви антидепресанти... Забелязах че сутрин депресията ми е МНОГО по/силна ! Дано се излекувам защото иначе скоро няма да съм сред живите... Вече знам най лесният начин.Първоначално написано от batkodoki
Доста трябваше да размисля да ли да пиша в този форум или не. Най накрая обаче се навих. Незнам защо.ооо винаги можеш да пробваш да се самоубиеш.
но ще е само опит, демонстрация от типа "обърнете ми внимание".
иначе не би писал тук.
samoubii se i np![]()
[quote="Анонимко"]samoubii se i np[/quotе]
Ти си тъп....Та по въпроса. 1во самоубийството е израз на слабохарактерност и незрялост, ако искаш да се покажеш на всички като такъв има и по-лесни начини. 2ро казваш, че нямаш приятели. Никога не е късно да промениш това, ако ти е трудно да завържеш разговор, може да прочетеш някоя друга книжка, която ще те насочи към правилния начин да кореспондираш, а тфа че си нямал приятелка не е кой знае кфо. Се пак животът нито започва, нито свършва на 21. Пък и се замисли, че всички тези неща(липса на приятели и приятелка, неспособност за кореспондиране) може би са следствие от дересивните състояния, в които изпадаш. Се пак настроението ти се усеща от околните и няма да си приятен събеседник за никой, ако стоиш намусен и мълчалив и като се самосъжаляваш. Бъди мъж и се стегни малко и не се дръж като ревлива госпожица, щото тфа е дразнещо, ясно?! ае успех с терапията
П.П. Самият факт, че в тоя форум намираш хора, които ги е грижа за теб, без дори да те познават, доказва че светът не е толкова лош и си струва да си поживееш.
Отиди на психолог/психиятър ! Никъде няма да те затворят,спокойноПросто ще говорите за това и може би ще ти изпише някакви хапчета...рано ти е за лудница
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ела в Невада и ще ти дам АКто направо да се гръмнешПървоначално написано от Life-Sucks
!
РАКИЯ!!!!!!!!!!!!!
Podqvolite nedei i nqma smis1l.
!!Pomisli za vsi4ki hora,koito te obi4at,za vsi4ki koito obi4a6 ti.Spomni si vs hubavi ne6ta koito nqkoga sa ti se slu4vali i vqrvai mi vse 6te ima i o6te dori i da ne e sega,to 6te e skoro
spomni si za vsi4ko koeto nqkoga ti e davalo stimul..prosto davai,prod1lji na puk![]()
Престани да слушаш емо.Първоначално написано от Life-Sucks