.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    In MateRiaL WoRlD

Май съм раздвоена...

Така ето моята история.Аз съм на 15 години от Варна.Преди две години се запознах с едно момче-умно,красиво,дуржащо се стархотно с мене.Аз не го харесвах но тръгнахме щото и френдовете ми и родителите ми мн го харесваха.С времето се научих да го харесвам и ценя много.Всичко беше ал райд доакто...Преди 2 месеца отидох с нашите на море-пълна скука.Там беше едно момче което е от моето даскало,брадчед на моя приятелка и който бегло познавах.Носеше му се слава на голям сваляч и на лиглио.Но аз се движих с него щото ми беше адски тъпо-ходихме на плаж,на кафенца,на дискотеки,вечер се разхождахем по плажа.той стана мой мн добър френд-беше интелигентен.страшно забавен,адски сладък и чаровен е да беше малко лигав ама и аз съм тай че.Върнахем се в Пловдив.казах на гаджето си за моя нов френд(Мишо)Ама гаджето ми адски се разлути-тоз бил идиот,сваляч...ревнуваше ме от него всеки пат кат излзиахме,а ние с мишо излзиахме често.Гаджето ми ме подлодяваше с непрестанната си речност...затова веше не излзиахме мн често..на кои да предпочета компанията на вечно мрънкащото си гадже или на забавния и чаровен Мишо.Така веднъй бяхме излезли на кафе.Седяхме и си бъбрихме и той ме целуна аз в началото се дръпнах но после го целунах и аз-харесваше ми страшно много.Изжевнъж видях през прозореца гаджето си той ни беше видял.тва беше преди 2 дни не съм говорил НИТО С ЕДИНИЯ НИТО С ДРЪГИЯ КВО ДА ПРАЯ.И КИШИ СИ ИМА ПРИЯТЕЛКА...
    Tai Kat~~GleasH…WijDasH Li Ni? Ot SmqH Sa RazBiaMeE…KoITy Na DraZni PreBiaME..i SaS SeKi Ne oTiaMee… [~ Ne SmE PeRFekTnI aMa SmE EfEktNi~][!]

Град
    София
    Като за начало се научи да пишеш грамотно!
    Гадно си постъпила спрямо гаджето си и предполагам, че доста си го наранила. Това е лошо.
    Но пък от друга страна, най-важното е ти да си щастлива, тъй че щом харесваш Мишо, отивай при него.. само гледай после да не съжаляваш
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    ах,този Мишо

Фен
    Град
    На далече
    Ми... ти след време ще постъпиш така и с Мишо.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    sreji si venite i gledai kak kravta ti se sti4a na poda taka 6te ti olekne
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мом4ето сигурно те е оби4ало а ти .....
    People Allways Leave !!!

Божеее...за 2 години "си се научила да харесваш гаджето си"...после хлътваш по първия срещнат, излизаш с него повече, отколкото с гаджето си и обвиняваш гаджето за всичко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    мишо маца навсякъде... добре че има пронто

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от assd
    мишо маца навсякъде... добре че има пронто

Дай ся по темата.. Постъпила си тъпо.. Верно е.. Ама изясни на самата себе си кой искаш и действай..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом сте се целунали, нещата вече не са съвсем приятелски, не мислиш ли?Явно гаджето ти е бил прав, че е "мрънкал".Но, ако бях на негово място, до сега да съм те скъсала 100 пъти.Като не ти харесва, бъди с най-добрия ти приятел, да не говорим и, че си му изневерила.
    П.П:И моля те, пиши малко по-грамотно, защото наистина нищо не ти се разбира.

Anti-Paris Hilton
    Guest
    ахх,лош опит имам от 'забавни и чаровни' Мишовци
    та ти ся от Варна или от Пловдив си?всъщност няма значение..
    щом страшно много харесваш Мишо,а гаджето ти "мрънка"(нищо,че с основание,а и вече се съмнявам да ти е гадже) отивай при него

Град
    Hard Rock Cafe
    i az nosq sa6toto ime xD

ako zareji6 gajeto si za da tragni6 s ada6a si ku4ka
    ako ostani6 s gajeto si, makar 4e te iznervq (ost. s takova vp4tlenie), zna4i si slaboumna
    => zareji gajeto si i ne tragvai s drugiq

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом сте се целунали, нещата вече не са съвсем приятелски, не мислиш ли?Явно гаджето ти е бил прав, че е "мрънкал".Но, ако бях на негово място, до сега да съм те скъсала 100 пъти.Като не ти харесва, бъди с най-добрия ти приятел, да не говорим и, че си му изневерила.
    П.П:И моля те, пиши малко по-грамотно, защото наистина нищо не ти се разбира.
    podkrepqm

trqbva da te ostavqt i dvamata za da se nau4i6 da ceni6 4oveka do teb pove4e

mmmmmm opitai da pogledne6 otvisoko
    Testis unus,testis nullus...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си