- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с отварянето на видео файлове
кодеци, кодеци и пак кодеци. теглиш k-lite mega codeck pack 1.59 слагаш BS Player pro 1.32 напр и би трябвало да стане. преди да сложиш други кодеци се увери че старите ги няма т.е. деинсталираш рестартваш ПЦ-то и слагаш
И преди да слагаш кодеци може да се позамислиш, че някой по нови енкодери няма да са съвместими с толкова стара версия на codec pack-а... по-новичко.Първоначално написано от hoseto_
Edit:
Аз нямам проблеми с 13 епизод от линка, който ми даде...ето какво използвам аз:
BS Player PRO 2.20 Build 949
K-Lite Codec Pack 3.01 Standart
мдааааа но можеше и да си по внимателен и да видиш следното:Първоначално написано от MajeStic
излизане на сериала:## Година: 2003-2004
за кодека:2007
аз лично ползвам тази комбинация и до сега не ми се е случвало някои филм да не ми трагне
ПС: изтеглих целия сериал. при мене варви
добре.. и като го нарпавя това.. задължително ли е да гледам с бс плеиър или мога и с уиндоус медиа плеиър??Първоначално написано от MajeStic
![]()
това с което си ти в момента.. мога ли да си изтегля ехе-тата от download.bg???
is my religion
http://www.data.bg/f.php?fid=25324216
http://www.data.bg/f.php?fid=25154199
Ще може да си гледаш през WMP
Така значи... първо си ънинсталнах предните кодеци... после си реснах компа... после си изтеглих бс про плеиър и отворих архива.. обаче ми даде това..: Diagnostic messages и ми пиеше нещо, че нямало такъв формат или нещо такова..
затова реших да си изтегля кодеците.. инсталирах ги всичко нормално.. пуснах пак филма ама пак не тръгва...
как да оправя тоя проблем с бс плеиър и въобще как да си накрам проклетия филм да върви??![]()
![]()
is my religion
Тоест нямаш други идеи??![]()
is my religion
Така значи.. изтеглих си др фаил от датата пак на бс плеър 1.59 инсталирах го нормално.. и ми тръгна програмата.. (преди това си бях инсталирала кодеца.. дето ми го беше дал) и трябваше да ми тръгне.. филма.. да ама не.. пак дава онази грешка...вече нз кво да прая.. какво ли не опитах... все не става...
Трябва ли да си рестартирам комп?
![]()
Моля ви помогнете ми!!!!![]()
is my religion