.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти на колко си? Нямаш ли някой приятел, на който може да разчиташ? Какъв полковник? Ще трябва да кажеш на баща си, незнам как. Другият път да не лъжеш така. Защо си излъгала? Да не мислиш, че е гордост това, къде по-гордо е да кажеш, че си девствена. Като момче ти казвам, че момчетата не гледат лошо на тва, даже напълно обратното, къде повече предпочитат и най-важното уважават такива момичета.Никой не би си помислил, че си задръстена, ако това си мислиш. Само ще отблъснеш боклуците дето си търсят леко курве, защото са неудачници и иначе няма кой да им пусне. Но какво ли ти го казвам ти си поредната дето си намерила батко "лошо момче" и си гледа да го впечатли. За кво ти е да се пъчиш пред такива боклуци? Спиятелявай се със свестни хора.
    От момче до момче разликата е голяма. Има такива, които просто искат да топнат чушката някъде - една ку*ва би била най-привлекателния обект.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    In Your Imagination
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не отивай на срещата.
    Отиди с баща си или друг възрастен роднина от мъжки пол.
    Не лъжи повече момчетата, за да се правиш на интересна. не си, повярвай!
    Tочно ТАКА!
    Take everything from the inside
    And throw it all away
    Cause I swear, For the last time
    I won't trust myself with YOU!

Град
    in the heart of the city
    Съветвам те да не ходиш на срещата.Ако се наложи кажи на баща си .Но в никакъв случай не си позволявай да лягаш с това момче.Това е първият ти път.Не вярвам да изгаряш от желание да бъде с този кретен.
    За напред не се прави на каквато не си и най-важното подбирай си обкръжението.Успех!

I ROCK!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Само ще отблъснеш боклуците дето си търсят леко курве, защото са неудачници и иначе няма кой да им пусне. Но
    От момче до момче разликата е голяма. Има такива, които просто искат да топнат чушката някъде - една ку*ва би била най-привлекателния обект.
    Друг е въпроса, че са много такива, но и нормалните не са малко даже преобладават. Но вече е трето това, че много момиченца обичат да се въртят около такива. Поне като искате батковци гледайте да не са побойници"Мъжкарите на Махалата". Такива ако ги режат във всичко в този живот ще станат по зле и накрая ще изгорят в закона. Прав им път. Сами си слагате главите в торбите.

кажи му че само си се ебавала с него...и че не искаш да губиш девственоста си! кажи 4е не искаш да правиш секс с него и толкова!

Кажи му,че не искаш да правиш секс с него..или както каза някой преди мен кажи му,че си се ебавала с това...Или иди на срещата с някой друг,а може да му кажеш,че вече си имаш приятел или да му кажеш,че още от преди си имала(ако той не е знаел че си нямала де) Успех и не прави глупости,не губи девстеността си само за да угодиш на някакъв лиглио..

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Уф, много си тъпа чесно Нз кво да ти кажа, първият път трябва да бъде специален,а не с някякъв си там перверзник. Не можела да му откаже дрън, дрън, никой НЕ може да те принуди да правиш каквото и да е било без твое съгласие. Ако щеш с охрана ходи, но не се чукай с този
    +111111111111111
    И как така НЕ МОЖЕШ да му откажеж бе...ти зле ли си или да ?!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Бургас
    Тъпа си и то мн как може да лъжеш момче за да го впечатлиш с уменията си в секса
    OnLy God CaN Judge Me !

neeeeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от neeeeeeee
    Той на колко е?

na 17
    И кво, страх те е от някъв пикльо на 17?! Абе, айде стига - щял да те пребие... те ако сички, дето разправяха, че ще ме пребият, ме бяха пребили, ехееееее нямаше да ти се карам сега
    e da ama az sum na 14 o6te

Град
    София
    Кучетата, които лаят не хапят (поне не всички). Омг..... на 14 ... тц тц
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    добре де ти приятели нямаш ли да ти помогне някой

neeeeeeee
    Guest
    znaete li re6ih da otida na baba i dqdo na gosti v pleven hem taka 6te sam po dale4e ot grada v koito jiveia znam 4e tam 6te mi e tapo ama da se nadqvam 4e kato se varna 6te e zabravil

Guest
    да бягаш не е решение
    ем ако не е забравил бъди смела поеми отговорност за постъпката си

Guest
    kak taka 6te te kara ve q nameri nqkoi da go otryska edno xubavo. ako taka stava6e si4ki 6tqxa sa poboinici i mutri. nameri nqkoi ako te e strax i nikoga ama nikoga pove4e nedei da lyje6. s takiva lyji moje6 da vpe4atli6 samo nqkoi oligofren. normalnite mom4eta ne se vpe4atlqvat ot tova!!! NE PRAVI SEX S NEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от neeeeeeee
    znaete li re6ih da otida na baba i dqdo na gosti v pleven hem taka 6te sam po dale4e ot grada v koito jiveia znam 4e tam 6te mi e tapo ama da se nadqvam 4e kato se varna 6te e zabravil
    Тогава заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си