- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той мисли, че имам богат опит!
От момче до момче разликата е голяма. Има такива, които просто искат да топнат чушката някъде - една ку*ва би била най-привлекателния обект.Първоначално написано от Анонимко
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Tочно ТАКА!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear, For the last time
I won't trust myself with YOU!
Съветвам те да не ходиш на срещата.Ако се наложи кажи на баща си .Но в никакъв случай не си позволявай да лягаш с това момче.Това е първият ти път.Не вярвам да изгаряш от желание да бъде с този кретен.
За напред не се прави на каквато не си и най-важното подбирай си обкръжението.Успех!
I ROCK!!!!!
Друг е въпроса, че са много такива, но и нормалните не са малко даже преобладават. Но вече е трето това, че много момиченца обичат да се въртят около такива. Поне като искате батковци гледайте да не са побойници"Мъжкарите на Махалата". Такива ако ги режат във всичко в този живот ще станат по зле и накрая ще изгорят в закона. Прав им път. Сами си слагате главите в торбите.Първоначално написано от ^Sam90^
кажи му че само си се ебавала с него...и че не искаш да губиш девственоста си! кажи 4е не искаш да правиш секс с него и толкова!
Кажи му,че не искаш да правиш секс с него..или както каза някой преди мен кажи му,че си се ебавала с това...Или иди на срещата с някой друг,а може да му кажеш,че вече си имаш приятел или да му кажеш,че още от преди си имала(ако той не е знаел че си нямала де)Успех и не прави глупости,не губи девстеността си само за да угодиш на някакъв лиглио..
![]()
+111111111111111Първоначално написано от sladursko_tigar4e
И как така НЕ МОЖЕШ да му откажеж бе...ти зле ли си или да ?!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Тъпа си и то мн как може да лъжеш момче за да го впечатлиш с уменията си в секса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
e da ama az sum na 14 o6teПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Кучетата, които лаят не хапят (поне не всички). Омг..... на 14 ... тц тц
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
добре де ти приятели нямаш ли да ти помогне някой![]()
znaete li re6ih da otida na baba i dqdo na gosti v pleven hem taka 6te sam po dale4e ot grada v koito jiveia znam 4e tam 6te mi e tapo ama da se nadqvam 4e kato se varna 6te e zabravil
да бягаш не е решение
ем ако не е забравил бъди смела поеми отговорност за постъпката си![]()
kak taka 6te te kara ve q nameri nqkoi da go otryska edno xubavo. ako taka stava6e si4ki 6tqxa sa poboinici i mutri. nameri nqkoi ako te e strax i nikoga ama nikoga pove4e nedei da lyje6. s takiva lyji moje6 da vpe4atli6 samo nqkoi oligofren. normalnite mom4eta ne se vpe4atlqvat ot tova!!! NE PRAVI SEX S NEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тогава заключвам!Първоначално написано от neeeeeeee