predi 5 dni se zapoznah s edno mom4e. v na4aloto razgovora ni be6e savsem obiknoven, no sled tova zapo4na da me pita dali sam devstvena, s kolko maje sam spala, kakav sex predpo4itam i t.n. az mu otgovorih 4e ne sam dvestvena i 4e sam spala s mnogo maje i haresvam vsqkakav sex posle toi me popita dali v tova 4islo se vklu4va sado mazo i az otgovorih polojitelno .na sladva6tia den otnovo se vijdam s nego i toi bukvalno mi kaza iskam da se ebem(az 6tqh da padna vop6te ne sam o4akvala tova) ako znaeh 4e taka 6te se slu4i nqma6e da mu kaja vsi4ki tezi laji(vsa6nost sam devstvena)az razbirase mu otgovorih 4e ne iskam da sam s nego no toi nastoiava6e nqma6e na4in da mu otkaja i prieh kaza mi 4e iska dr sedmica da go napravim a prez cqloto tova vreme se 4udeh kak da mu kaja istinata taka 4e da ne mi se obidi re6ih parvo da po opoznaia (ot edin negov fr razbrah 4e bil poboinik i 4e se sbival 4esto kakto s maje taka i s momi4etata koito ne iskali da mu se pod4inqvat ot tova me hvana strah vse si mislia 4e ako mu kaja istinata 6te se vbesi 4e sam go izlagala i nz kakvo da pravia do sre6tata ni ostavat 2 dni i mn me e strah mai nqma na4in togava 6te si zaguba devstvenosta
moje li nqkoi da mi kaje kakvo da pravia za da ne me boli mnogo(mn me e strah) i moje li da mi dadete nqkolko saveta kakvo da pravia 6toto ne iskam da si kaja "taia uj s mn maje e pravila sex ama v legloto e kato darvo" vse pak toi si misli 4e sam kurva

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!