.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

neeeeeeee
    Guest

Той мисли, че имам богат опит!

predi 5 dni se zapoznah s edno mom4e. v na4aloto razgovora ni be6e savsem obiknoven, no sled tova zapo4na da me pita dali sam devstvena, s kolko maje sam spala, kakav sex predpo4itam i t.n. az mu otgovorih 4e ne sam dvestvena i 4e sam spala s mnogo maje i haresvam vsqkakav sex posle toi me popita dali v tova 4islo se vklu4va sado mazo i az otgovorih polojitelno .na sladva6tia den otnovo se vijdam s nego i toi bukvalno mi kaza iskam da se ebem(az 6tqh da padna vop6te ne sam o4akvala tova) ako znaeh 4e taka 6te se slu4i nqma6e da mu kaja vsi4ki tezi laji(vsa6nost sam devstvena)az razbirase mu otgovorih 4e ne iskam da sam s nego no toi nastoiava6e nqma6e na4in da mu otkaja i prieh kaza mi 4e iska dr sedmica da go napravim a prez cqloto tova vreme se 4udeh kak da mu kaja istinata taka 4e da ne mi se obidi re6ih parvo da po opoznaia (ot edin negov fr razbrah 4e bil poboinik i 4e se sbival 4esto kakto s maje taka i s momi4etata koito ne iskali da mu se pod4inqvat ot tova me hvana strah vse si mislia 4e ako mu kaja istinata 6te se vbesi 4e sam go izlagala i nz kakvo da pravia do sre6tata ni ostavat 2 dni i mn me e strah mai nqma na4in togava 6te si zaguba devstvenosta
    moje li nqkoi da mi kaje kakvo da pravia za da ne me boli mnogo(mn me e strah) i moje li da mi dadete nqkolko saveta kakvo da pravia 6toto ne iskam da si kaja "taia uj s mn maje e pravila sex ama v legloto e kato darvo" vse pak toi si misli 4e sam kurva

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Супер фен
    ей некой е сменил заглавието и коментара ми е вече излишен, бахти

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не отивай на срещата.
    Отиди с баща си или друг възрастен роднина от мъжки пол.
    Не лъжи повече момчетата, за да се правиш на интересна. не си, повярвай!

Град
    in ur dreams
    Уф, много си тъпа чесно Нз кво да ти кажа, първият път трябва да бъде специален,а не с някякъв си там перверзник. Не можела да му откаже дрън, дрън, никой НЕ може да те принуди да правиш каквото и да е било без твое съгласие. Ако щеш с охрана ходи, но не се чукай с този

Супер фен
    1-vo ti si mn zle i si golqma kompleksarka,za da laje6 nqkoisi 4e si pravila sex,kamoli 4e si boginq v legloto2-ro 6tom toq e takav agresiven,po-dobre izob6to ne se zanimavai s nego,kato ne iska6 da gubi6 devstvenostta si,ne q gubi i nedei da laje6 otmosno sebe si,no ne si i dlajna da mu dokazva6 "sposobnostite si" i da spi6 s nego,kaji mu 4e ne go haresva6 4e iska6 da si drug,vse pak vie nqmate seriozna vrazka,taka 4e ne e problem da go razkara6
    i v nikakav,ama v nikakav slu4ai ne gubi devstvenostta si po-tozi prosta6ki na4in
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ои ем джи.. ами тоя човек скаип, ирс няма ли си?? кажи му там та белким си запазиш най - хубавото у теб

Наистина не ходи,сигурна съм,че ще съжаляваш ако отидеш!
    Не си длъжна да го правиш с тоя,познаваш го от толкова малко време,освен това не е си споменала никъде за някакви чувства,така че не виждам никаква причина да ходиш!И друг път внимавай с приказките и не се забърквай с подобни типове!!!

neeeeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Уф, много си тъпа чесно Нз кво да ти кажа, първият път трябва да бъде специален,а не с някякъв си там перверзник. Не можела да му откаже дрън, дрън, никой НЕ може да те принуди да правиш каквото и да е било без твое съгласие. Ако щеш с охрана ходи, но не се чукай с този
    verno sam mn tapa ama az za parvi pat luja po tozi na4in nz za6to go napravih moje bi 6toto pi4a be6e mn gotin i iskah do nqkade da me haresa nz za6to oba4e mn me e qd ne trqbva6e znam

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    ...и на тебе не ти е лесно ...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от neeeeeeee
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    verno sam mn tapa ama az za parvi pat luja po tozi na4in nz za6to go napravih moje bi 6toto pi4a be6e mn gotin i iskah do nqkade da me haresa nz za6to oba4e mn me e qd ne trqbva6e znam
    Н се прави на такава каквато не си, за да се аресаш. Истината винаги излиза на яве!

neeeeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не отивай на срещата.
    Отиди с баща си или друг възрастен роднина от мъжки пол.
    Не лъжи повече момчетата, за да се правиш на интересна. не си, повярвай!
    da we i q si predstavi da prebie ba6tami absurt nqma da otida s nego(toi dori po dobre da ne znae)

Град
    Свищов
    И какво-ще дадш да те изч**а, да правите садо мазо, ако не му хареса да те пребие. Така ли?
    викни баща си. 100% този е някакъв пубер тип гъзар, който и мисли, че е голямата работа, ама като опре ножа до кокъла ще се изпусне в гащите!

Супер фен

Re: Той мисли, че имам богат опит!

(ot edin negov fr razbrah 4e bil poboinik i 4e se sbival 4esto kakto s maje taka i s momi4etata koito ne iskali da mu se pod4inqvat ot
    пфф тоя да не е 5 клас бе , най-м,ного ше ти вкара две тупаници
    иначе, който го е страх от мечки не ходи в гората

Град
    София
    омг, момиче, ти тъпа ли си?! Първо защо си мислиш, че като се правиш на ку*ва си много готина?? Еми, не можеш да виниш момчето, че иска секс, при положение, че си се представила като кварталната Мис Парцал.
    А как така не си могла да откажеш!? На тебе ако някой ти каже да скочиш от балкона, ще го направиш ли?!
    И ся кво - страх те е от него?! Еми, мила, зле си! Мисли с главата си следващия път, а на тва пишлеме му кажи да ти се маха от главата, ако не се съгласи му кажи, че ще го обвиниш в изнасилване и т.н. Предполагам, че не му стиска чак толкова. Той на колко е?
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

neeeeeeee
    Guest
    po dobria variant e da ne hodia na sre6tata,no me e strah da ne me nameri na sledva6tia den i da me prebie a p1k a tatko me e strah da kaja 6toto posle me o4akva cql den konsko

Град
    Свищов
    Цял ден конско е за предпочитане пред отвратителен първи път, съпроводен със садизъм и побоища!

Супер фен
    po dobria variant e da ne hodia na sre6tata,no me e strah da ne me nameri na sledva6tia den i da me prebie a p1k a tatko me e strah da kaja 6toto posle me o4akva cql den konsko
    иибахти, какъв е мъж - ще те пребие и толкова те кефи некакъв келеш, дето би те пребил ... зле си

Град
    София
    Кво предпочиташ - татко да ти се кара цял ден или да те нае*е някъв нещастник?! И то първия ти път! Не, не, не ... зле!
    Просто го заеби, кажи му, че нямаш интерес и точка!
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

neeeeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Той на колко е?

na 17

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Той на колко е?

na 17
    И кво, страх те е от някъв пикльо на 17?! Абе, айде стига - щял да те пребие... те ако сички, дето разправяха, че ще ме пребият, ме бяха пребили, ехееееее нямаше да ти се карам сега
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    предлагам малко да прочетеш за садо-мазо секса и ако не искаш да ти пъхне кол в гъза...Недей да лягаш с него!
    То да беше само кол в гъ*а ...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

neeeeeeee
    Guest
    e mn qsno 4e predpo4itam konskoto pred tova ama kajete mi kak da kaja na tatko sram me e

Град
    София
    e mn qsno 4e predpo4itam konskoto pred tova ama kajete mi kak da kaja na tatko sram me e
    "Тате, един ме кара да правя секс с него." А виж частта, когато си му разправяла ква секс богиня си, не знам как ще му я кажеш
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Свищов
    тате, той иска да правим секс и ме запхлашва, че ще ме пребие ако не го направя. сам е прав-останалото си спести. никой себеуажаващ си беща няма да стои безучастно след тези думи!

Guest
    Ти на колко си? Нямаш ли някой приятел, на който може да разчиташ? Какъв полковник? Ще трябва да кажеш на баща си, незнам как. Другият път да не лъжеш така. Защо си излъгала? Да не мислиш, че е гордост това, къде по-гордо е да кажеш, че си девствена. Като момче ти казвам, че момчетата не гледат лошо на тва, даже напълно обратното, къде повече предпочитат и най-важното уважават такива момичета.Никой не би си помислил, че си задръстена, ако това си мислиш. Само ще отблъснеш боклуците дето си търсят леко курве, защото са неудачници и иначе няма кой да им пусне. Но какво ли ти го казвам ти си поредната дето си намерила батко "лошо момче" и си гледа да го впечатли. За кво ти е да се пъчиш пред такива боклуци? Спиятелявай се със свестни хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си