- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- подкожни косъмчета
Здравейте!
използвам епилатор за интимните чести от скоро и имам проблем с подкожните косъмчета опитвам се да ги махам с пинсета но стават много гадни ранички вие как се справяте с тях?с ексфолиант ще стане ли?ако да какъв трябва да е той?има ли такива специлано за интимните части или става с такъв за тяло и може да препоръчате марка и да кажете цената
много благодаря
da s epilator se oqvqvat podkojni kosam4etaaz izpolzvam syvsem tyn4ka igli4ka i se mahat lesno i ne boli sryvneie s pinsetata s koqto naistina stavat ran4ki kakto kaza
![]()
da s epilator se oqvqvat podkojni kosam4etaaz izpolzvam syvsem tyn4ka igli4ka i se mahat lesno i ne boli sryvneie s pinsetata s koqto naistina stavat ran4ki kakto kaza
![]()
ДА! Както казва namina! За първия ти път по-добре е щяло да е със кола маска...![]()
probvai s krem kerapil na led. mnogo e dobyr. prodava se v aptekite. struva kum 15lv.
probvai s krem kerapil na led. mnogo e dobyr. prodava se v aptekite. struva kum 15lv.
Дам.. познато. Но този Керапил на мен лично НЕ ми помага, само дето дадох 15лв за него. Ама съм свикнала, на мен нищо НЕ ми помага. Стават ми подкожни от епилатора и после остават грозни петна, които не са се махнали вече от месеци, ама какво да правя. Не мога да чакам да растат за кола. Иначе преди ходех на кола и нямах такива проблеми. Сега за разнообразие понякога ходя на кола и проблемът се оправя, остават само белезите, но като ги мина с епилатор и край.. всичко се повтаря (: Ляляля.. колко весело![]()
аз питах моята козметичка за подкожните, тъй като имам по краката и тя ми каза, че полза от мазила и кремове няма... единствено помага бръснача...тъй, че предпочитам да имам 5-6 подкожни косъмавнимавай с пинсетата, че тези ранички са много гадни и трудно заздравяват